Şimdi Ara

Captain Tsubasa 2 Nes-Famicom Kartuşu Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Çocukken en çok sevdiğim ve oynadığım oyun olan Captain Tsubasa 2'nin kartuşunu güzel bir anı olarak saklamak için arıyorum.Elinde olan varsa iletişime geçsin lütfen.

Kartuş şudur :

Captain Tsubasa 2 Nes-Famicom Kartuşu Arıyorum

• vay vay vay hocam bu oyunla sabahlardım akula vuruşu kartal vuruşu o spikerin ağlaması vs vs ne güzeldi o günler yaa ;( ne çabuk büyüdük yaş oldu 32 ama hala aklıma gelince o günlere dönerim... inşallah bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeterna_victriX -- 16 Ekim 2014; 15:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fıght_Club

vay vay vay hocam bu oyunla sabahlardım akula vuruşu kartal vuruşu o spikerin ağlaması vs vs ne güzeldi o günler yaa ;( ne çabuk büyüdük yaş oldu 32 ama hala aklıma gelince o günlere dönerim... inşallah bulursun

Ben arada hala oynuyorum.Hem telefonda hem pcde :) Küçükken ateride bitirememiştim.3-4 sene önce telefonda bitirdim.Oyun çok uzunmuş.Ateride bi oturuşta bitirmek imkansız gibi birşey.Anca continue şifrelerini falan bilmek lazım ki kaldığın yerde devam edebilesin.Onu da çocukken çözememiştik.Çünkü oyun arapçaydı :)
  • Bende var ama 1000 tl verseler bile satmam anısı büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Bende var ama 1000 tl verseler bile satmam anısı büyük

1100 lira veririm düşünürsen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.