Bildirim
Captain Universe ünvanlı Spiderman vs Superman
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Uni-Power kendi güçlerini 50 kat arttırıyor üstüne ss'in tüm güçlerini aldığını düşünün( kozmik ve manipülasyon güçleri ). Hiç zorlanmadan alır spiderman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Reynolds -- 17 Ağustos 2018; 15:5:33 > -
Bana da öyle geliyor. Zaten Gri Hulk'u tek yumrukla uzaya atıp zıplayarak geri getirmiş ve gücünün orda farkında olmuş diye biliyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
SS'in güçlerine sahipmiş.. Tabikide alır Superman'ı -
Bazı Superman fanlarının düşüncesi "Superman herkesi alır en iyisi" olduğu için böyle bir konu açtım bilirsin onları.
Anladımquote:
Orijinalden alıntı: ibrahim.yagz
Bazı Superman fanlarının düşüncesi "Superman herkesi alır en iyisi" olduğu için böyle bir konu açtım bilirsin onları. -
Hangi Superman olduğuna göre değişir bence
Superman Prime'la karşılaştırırsan
Superman Prime alabilir diye düşünüyorum. -
Superman Prime alırquote:
Orijinalden alıntı: İşkolik.
Hangi Superman olduğuna göre değişir bence
Superman Prime'la karşılaştırırsan
Superman Prime alabilir diye düşünüyorum.
-
THOUGHT ROBOT superman hakkında ne diyorsun hocamquote:
Orijinalden alıntı: Kangal-
Superman Prime alır
Alıntıları Göster -
sen ne yaptın hocam. THOUGHT ROBOT tek atar. -
ss'in gücünü almış biri süpermani kesinlikle alır -
Hahahaquote:
Orijinalden alıntı: eskilerdenim
sen ne yaptın hocam. THOUGHT ROBOT tek atar. -
THOUGHT ROBOT baya güçlü biri -
Thought Robot direk varlıktan siler bunu :Dquote:
Orijinalden alıntı: İşkolik.
THOUGHT ROBOT superman hakkında ne diyorsun hocam
Alıntıları Göster -
Bir karakterin base halini alıp diğerinin en güçlü haliyle karşılaştırdan sonra."Şimdi konuşun bakayım superman fanboyları" demek de ayrı bir kafa herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ahahahahah :Dquote:
Orijinalden alıntı: Shrimp6
Bir karakterin base halini alıp diğerinin en güçlü haliyle karşılaştırdan sonra."Şimdi konuşun bakayım superman fanboyları" demek de ayrı bir kafa herhalde. -
O anlamda demek istemedim. Bazılarının düşüncesi "Superman tüm karakterleri alır" olduğu için dedim. Yanlış bir şey dediysem affola.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim.yagz -- 18 Ağustos 2018; 10:57:29 >
Burda öyle bir düşünceye sahip kimseyi görmedim.Superman in featlerini düşünerek thoru alır thanos alabilir gibi cümleler sizin tarafınızdan fanboyluk olarak algılandıgindan böyle bir algı ortaya çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yabancı forumlarda süperman thanosu alır de adamlar sana nasıl gülüyor iyi izle. adam güzel konu açmış sizin gibiler için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskilerdenim -- 18 Ağustos 2018; 13:47:40 > -
konun fanboylara güzel hitap etmiş helal olsun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X