Şimdi Ara

Captiva'ya 98.000 TL Verilirmi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercih meselesi ama bence alınır, c sınıfı araçlar bile bu donanımla 80bine dayanıyor
  • haklisinda fiar freemont full 115.000 tl
    bizde aldikmi full alalim diyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkoo.17

yol tutuşu kötümuymus ?

Merhabalar hocam mesajdada belirttiğim gibi fikirler arkadaşıma ait hangi kritelere değinerek bu sonuca ulaştı bilmiyorm ama yol tutuşunun pek iyi olmadığını belirtmişti daha önce Captiva kullanmadım bu yüzden herhangi bir şahsi fikre sahip değilim..
  • Verilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Emin olun sıfır satılan araçların birçoğu kredili ve peşin verilmediğinden insan anlamıyor araca değer mi değmez mi?

Freemont tercihim olur o sınıfta.
  • EyvAllah kardesim bilgi icin saol

• 5 ay önce captivanın konusunu açmıştım fiyat 78bin idi. fiyatlar nolmuş böyle buda konu:http://forum.donanimhaber.com/m_71726628/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmavy -- 4 Ağustos 2013; 1:22:00 >
  • ucmus fiyatlar

• 50-55 kurus mazot yakiyor demisti kullanicisi 3-4 ay once.
  • Bu tarz yüksek araç alınacaksa bence de verilir. Söylenilenlere göre baya fazla yakıyormuş ama bunu alan da zaten yakıtını düşünmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Captiva ltz 98.000 tl verilirmi arkadaslar ?

hocam o paraya fremoont alırım niye derseniz komşum aldı fiattan beklenmeyecek bir araç kullandım biraz mükemmel olmuş o paraya beyaz bir freemont çok güzel olur

Freemont FİAT değildir.DODGE'dir
  • 4x4 olsaydı alınır derdim. ama yeni captiva önden çekişli.

o fiyata SUV alacaksanız 4x4 olsun almışken. önden çeker bana yeter derseniz o paraya değilde 50-70 bin aralığında çok seçenek var (sportage, ix35, qashqai, tiguan, kuga, asx, vb.). ama yok ben o parayı verecem derseniz o fiyata alınacak dizel 4x4 SUV lar freemont (4 çekeri 115bin tl), ix35, sportage, qashqai, tiguan, kuga (2.0 4 çekeri 111bin tl) yine önerilecek modeller. ama dizel olmasın benzinli 2.0 motor olsun derseniz o zamanda yeni CRV veya RAV4 alınabilir....

Ama 4x4 ihtiyacınız yoksa bence önden çekişli daha uyun modellere bakın, o paraya önden çeker captiva alırsanız yazık olur....
    Yada suv dışı çıkabilirseniz o paraya çok iyi araçlar alabilirsiniz yukarda arkadaşlar belirtmişler zaten....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPinPrick -- 4 Ağustos 2013; 2:46:23 >
  • Subaru Forester öneririm

• 5 bin km freemontlar 95 civarıydı şahsen ben onu tercih ederdim
  • yazık günah o paraya o araba
  • Tercihleriniz arasında değil belki ama ben olsam f30 3.16i alır keyfime bakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Captiva ltz 98.000 tl verilirmi arkadaslar ?

hocam o paraya fremoont alırım niye derseniz komşum aldı fiattan beklenmeyecek bir araç kullandım biraz mükemmel olmuş o paraya beyaz bir freemont çok güzel olur

Freemont FİAT değildir.DODGE'dir

hocam biliyorum dodge olduğunu ama dodge getirseydi bu paraya satmazdı türkiye de fiattan çok güzel bir hamle anlayana bagajındaki 2 kişilk koltuk benim torosun arka koltuğu kadar çok geniş araba

• Sonuçta güzel araba freemont
  • quote:

haklisinda fiar freemont full 115.000 tl
    bizde aldikmi full alalim diyoruz

Merhaba, freemont için dün fiyat aldım, hiç pazarlık yapmadan en dolusunu 111 bin'e bıraktılar. Ancak her ay başı civarında firsat kampanyası yapıldığını ve 2012 model olarak bayilerde kalan araçları 102-103 bin TL'ye bıraktıklarını söylediler. Bu fırsat listesi birkaç güne açıklanırmış, takip edebilirsiniz. Ayrıca araç dodge journey'nin birebir aynısı, yalnızca 2.0 multijet II makinesi Fiat'ın. Test sürüşü yaptım, 170 hp 350 nm tork 2 tondan biraz ağır olan kasayı kaldırıyor, özellikle 1. viteste kalkış, o ağırlığa göre fena değil. Ara hizlanmalar da sürücüyü üzmez, Ayrıca multijet, sorunsuz bir dizel motor. Ben aracın vites geçişlerini özellikle begendim, çok sarsıntısız, eko/performans dengesini iyi tutturmuşlar, belki bir zf kalitesinde degildir ama gercekten cok konforlu bir şanzıman. Yol bilgisayarını 2 defa sıfırladım,ilkinde kısmen çevre yolu kismen trafikte, biraz sıkıştırarak 9 litre yaktı.ikinci deger sehir ici trafik dur kalk,13-14 litre civarı yaktı. Araçta 4 yetişkin vardı ve klima sürekli açıktı. Çok uzatmak istemiyorum, yol tutuşu ve konfor da fena değil ama en büyük artısı iç mekan genişliği, bagaj hacmi, bircok saklama gözü ve en arka sıra 2 koltuk. Çok uzattım, merak ettiğiniz başka şey olursa özelden cevaplarım. Önceki aracım 4x4 tsi Tiguan'dı, yaklaşık 1 senedir bu sınıfta alternatif araç bakıyorum, yerinizde olsam koreli kompakt suv'lara çok yanasmam. Bu sınıfta sağlamlık, yol tutuş azıcık da arazi basarisi derseniz subaru forester öne çıkar. Mazda cx5 de bu sınıfta bana göre iyi bir alternatif; bir japon araca göre oldukça başarılı iç mekan kalitesi,sağlam sorunsuz bir motor, yeni nesil şasi ve gövde, çarpışma testleri başarısı, iyi bir şanzıman, sınıfının üstünde bir konfora sahiptir. 2.0 skyactive benzinli motor, emin olun dizel captivadan az yakar, ikinci eli dert etmiyorsanız, alıp yıllarca binebileceğiniz bir araç. İkinci eli önemli diyorsanız Tiguan, kuga veya crv düşünün, bu araçlarda sizi performans anlamında çok üzmez. Aslında yazının özü: ne yapacaksınız Allah aşkına 98 bine captiva yı
    Şaka bir yana, Allah gönlünüzce bir araç versin, iyi günler.

• tmm kardeşim saol
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.