Şimdi Ara

Car play olmayan araçlarda telefon ekranını arabanın ekranına yansıtmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
38.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ultrati4

Araç nedir acaba

2016 Seat Leon Fr euroleague edition paket.
  • Teyp android 5.1 sürüm tel samsung. Androidten androide ilk ekrandaki easy connecti kullanarak bağlanıyorum. Bende bu şekilde kardeşim ...

Car play olmayan araçlarda telefon ekranını arabanın ekranına yansıtmakCar play olmayan araçlarda telefon ekranını arabanın ekranına yansıtmakCar play olmayan araçlarda telefon ekranını arabanın ekranına yansıtmakCar play olmayan araçlarda telefon ekranını arabanın ekranına yansıtmak
    Car play olmayan araçlarda telefon ekranını arabanın ekranına yansıtmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 22 Mart 2017; 20:24:25 >

• tr.aliexpress.com
    Araba Hud Navigasyon alışverişi: AliExpress'te muhteşem Araba Hud Navigasyon fırsatları
    https://tr.aliexpress.com/promotion/promotion_car-hud-navigation-promotion.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kullanışlı bir sistemmiş. Burada tesadüfen gördüm ve beğendim. Ama şimdi alamam.
  • Yeni megane'da r-link diye birşey var. Telefon ekranını araç ekranında gösterebilir miyim?

• Bu işlem mirror link wifi adaptör ile yapılabilir. Fakat teybinizde giriş varmı yada bunu yapabilecek usta var mı orasını bende araştırıyorum. Aracın c4 cactus android interface olmadan bende mirror link ile sadece telefonu yansıtmak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.