geçen ay 30.000 km deki aracıma carbon clean yaptırdım ve memnunum artık 20.000km periyotlar ile yaptırmayı düşünüyorum
+2.000 devirde kendini gelmeye başlamıştı son zamanlarda arabayı canlı tutmak için devirli kullanmam gerekiyordu ama artık 1.700 de kendine geliyor ve daha esnek eskisine göre şu an için çok memnunum
51 ytl + kdv gibi bir fiyata yaptırmıştım
Çok km yapmışsa yaptırma fakat arkadaş gibi km lerde oldukça iyi oluyor birde enjektörleri temizletirken doğru gerilimi kullanılması gerekiyormuş yabancı sitelerde okumuştum yoksa bozuluyormuş.
Neden yüksek km de yapılmamalı Carbon Clean?
Benım aracım 168 bın km de yaptırsam sorun çıkartırmı yada yararı olurmu?
benzinliye yaptırmanın bir gereği varmı veya benzinliye hangisi dizel araca hangisi yapılmalı ?
Yüksek km de yapılan carbon clean aşınıp yararlı kurumlar tarafından aşınma sonucu oluşmu yerleri bir nevi tıkayıp kompresyon ve diger kayıpları önlüyor bazı yerlerde bir çeşit conta etkisi yapıyor .Ayrıca yüksek km deki motorlarda bu işlem iyice katılaşmış macunlaşmış birikintileri homojen olarak temizleyemediğinden sarsıntılı çalışma ve başka dengesizlik problemlerine neden olmakta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme