konuyu buraya açtım ama bir şey merak ediyorum.ilk defa alkollü araç kullandım polis çevirmesinde ehliyete 6 ay el konuldu1.29 promil çıktı ve karakola götürüldüm.bişey imzalattılar. bu denli cezai yaptırım olacağını bilmiyordum.öğretmenim herhangi bir dava vs hakkımda açılır mı acaba tedirgin oldum.ehliyetimi daha önce almam söz konusu olabilirmi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alkollü araç kullanma
-
-
1.29 ne hocam maşallah. yasal sınır 0.50. baya geçmişsiniz. dava açılmaz. 6 aydan önce ehliyetinizi alamazsınız. para cezası keşmişlerdir bir de onu da ödeyin. alkollü araç kullanmamaya özen gösterin. geçmiş olsun.
-
Eğitim ve atamadaki çöküşün timsali gibi konu.. kusura bakmayın.
-
1 promil ve üstüne kamu davası açılır ve psikoteknik gerekir diye biliyorum
-
taksirle cinayet ve mala zarar vermekten yargilansaniz keske. birde ogretmen olacak, insan yazmaya sormaya utanir, o bile yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 1 Aralık 2023; 13:45:56 > -
arkadaşlar sakin olalım bizde insanız.hata yapabiliriz.lütfen empati kuralım.hayatta herşey yaşayarak tercübe ediliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğretmenlikten de atilman lazım sadece ehliyete el konulması yetmez. Sizin gibi kişiler öğretmenlik yapmamalı !
bu kadar olgun ve seviyeli mesajınız için teşekkür ederim.
Bu hata değildir. Bile bile yapmaktır. 20 seneden fazladır aktif araç kullanıyorum. 1 sefer bile alkollü şekilde direksiyon başına geçmedim. İçtiğim zamanlarda da ya arabayı almadım ya da taksi, toplu taşıma ile geri döndüm.
Evet, ehliyetiniz geçici olarak 6 aylığına alındı. 48. maddeden dolayı para cezası yazılır. Ruhsat sahibi siz değilseniz aynı tutarda araç sahibine de ceza yazılacak.
-
öğretmen olduğunuza emin misiniz? alkollü birine çarpıp öldürseniz de hatalıydım, yaşayarak tecrübe ettim mi diyecektiniz. öğretmenin böyle bi lüksü olamaz.
-
arkadaşlar polemik yapmayalım ben cevabımı aldım.tamam siz en doğrusunu yapmışsınız en mükemmel sizsiniz.
Soruşturma geçirirsiniz hocam. Soruşturma ile ilgili muhakkik atanır savunmanız alınır. Muhakkikin raporuna göre ceza alırsınız. Büyük ihtimal kademe ilerlemesinin durdurulması olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her sene 10 bin öğretmen mezun verince böyle oluyor
öğretmensin kardeşim sen götünden bulgur tanesi bile geçmeyecek o kadar doğru olcan . şaka bi yana arkadaş 4 biraya denk gelecek bişey içmiş sanırım. hani öyle zil zurna sarhoş çıkmamış yola.içici adamsa bişey yapmaz biraz refleksleri zayıflar. onu da yavaş giderek tolare eder.
-
4090 lira mı ne ceza kesilmiştir onu öde
evine mahkeme kağıdı gelecek. orada mahkemeye çıkıp çıkmayacağın yazar. çıksan da çıkmasan da 5 yıl hagb olacak 5 yıl içinde tekrar karışırsan dava açılır sicile de işler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkedeki öğretmen kalitesinin özeti işte.
Her köye kasabaya üniversite açılsın, vasıfsızlar boşta kalıp işsizlik oranını yüksek göstermesin diye eğitim fakültelerinin kontenjanları şişirilsin, 3-5 net yapanın buralardan diploma almasına izin verilsin...
Ondan sonra eğitim niye kalitesiz diye tartışalım.
-
hocam ironi yapmadınız inşallah :)
öğretmen diye bu kadar yüklenmeye gerek yok. öğretmenliğe insanüstü vasıflar katmaya gerek yok. insan insandır. olur böyle şeyler
-
4 bira az mı? içici adama bir şey olmaz ne demek ? ben içki içmeyi çok severim ve çok tüketirim, 4 birada baya baya sarhoş oluyorum. siz alkol uzmanı mısınız yavaş yavaş giderek tolare eder diyorsunuz. şu yazdığınızda 1 tane mantıklı yorum yok. bu zihniyetteki insanlar yüzünden kim bilir kaç tane masumun canı yandı.
-
evet ben alkol uzmanıyım . 4 birada dağıtman senin sorunun beni ilgilendirmez .
-
ülkenin en vasıflısı sen misin millete yargı dağıtıyorsun ?
Eğitim ve atamadaki çöküşün timsali gibi konu.. kusura bakmayın. |
taksirle cinayet ve mala zarar vermekten yargilansaniz keske. birde ogretmen olacak, insan yazmaya sormaya utanir, o bile yok. |
öğretmen olduğunuza emin misiniz? alkollü birine çarpıp öldürseniz de hatalıydım, yaşayarak tecrübe ettim mi diyecektiniz. öğretmenin böyle bi lüksü olamaz. |
Öğretmenlikten de atilman lazım sadece ehliyete el konulması yetmez. Sizin gibi kişiler öğretmenlik yapmamalı !
|
Gel empatiyi kur senin gibi sarhoşun teki 2 arabami pert etti |
Toplumu egitmek hakikaten zor. Alkollü araç ile trafiğe cikip üstüne yakalanip, forumlarda aglayan tepki gorunce zeytinyagi gibi uste cikmaya calisan karakter eksikligi olup utanmasi olmayan insanlar bile vardir eminim aramizda. |
4 bira az mı? içici adama bir şey olmaz ne demek ? ben içki içmeyi çok severim ve çok tüketirim, 4 birada baya baya sarhoş oluyorum. siz alkol uzmanı mısınız yavaş yavaş giderek tolare eder diyorsunuz. şu yazdığınızda 1 tane mantıklı yorum yok. bu zihniyetteki insanlar yüzünden kim bilir kaç tane masumun canı yandı. |
mesleği ile ne alakası var arkadaşlar? buradaki yanlış, insanı (yani sürücüyü) ilgilendirir; mesleğini değil. meslek ile ilişkilendirmeniz için işe alkollü gitmesi veya geceden kalmış olması lazım. kadın dövdüren ve gasp eden kaymakam, alkollü yakalanan savcı ve hakim, torbacı ve kaçakçı polis ve jandarma, hapçı ve keş sanatçı, doktor ve hemşire gibi bir sürü haber çıktı bugüne kadar. mesleği insanın kalitesini göstermez. bu yüzden ülke gıdım ilerlemiyor. iyi ki AB bizi almamış çok mutluyum. bu tarz fikirdeki vatandaşlarımızın oraya zarar vermesine üzülürdüm. yaptığınız hataları ve mesleğinizi buraya bir yazın da bakalım ne laflar yiyeceksiniz |
buyur empati yap: alkollu bir surucu cocuguna carpsa, cocugun olse surucu biz de insaniz hata yapabiliriz kusura bakma yenisini yaparsin filan dese ne tepki verirsin? gercekten yazik. bu kadar dusunce yoksunu bir insan nasil ogretmen olabiliyor gercekten anlamiyorum. hem diyorsun ki empati yapalim hem de hersey yasayarak tecrube ediliyor. hala kafan iyi galiba. herseyi yasayarak tecrube ediyorsan empati yapmaya ne gerek var? insanlar baskalarinin tecrubelerinden de ders cikarmayi bilir. bir dahaki sefere uyusturcu kullanip mi trafige cikacaksin? tecrube ya. ya da cinayet islemeyi ne zaman tecrube edeceksin? |
Benzer içerikler
- egea 1.4 yakıt tüketimi
- opel astra 1.4 enjoy yorumları
- vites değiştirirken debriyaj nasıl bırakılır
- 1.4 tfsi motor
- zetec motor nedir
- renault logan
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
- peugeot 408
- renault espace 2024
- honda jazz hibrit yorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X