Şimdi Ara

Alkollü araç kullanma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
7.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım öğretmenlikten de atılırsın en ağır cezai yaptırımı da yersin. Sizin gibiler yüzünden kaç insan ölüyor yollarda.

• S3datt kullanıcısına yanıt

yok ironi değil :) keşke herkes bazı şeyleri olgun karşılayabilse.neyse gülüp kınayan ve sadist duygularla saldıran bazı arkadaşları görmekte bana tuhaf geldi.biz böyle bir toplum değildik.hemen linçlemek ve beddua etmek ne kazandıracaksa? neyse zaten bu olay bana bi ders oldu.inşallah süre sonunda ehliyeti alır ve daha dikkatli olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 promili gecince malesef dava aciliyor, baska bir vukuatiniz yoksa hagb veriyorlar 5 sene boyunca bir sey yasamazsaniz kapanir gider. Bundan sonra ehliyetsiz cevirmeye girerseniz 8200 e yakin bir cezasi var, cok mecbur kalmadikca araba kullanmayin.

• Geçmiş olsun. Yasalar ve ödenen cezalar yeterince ders oluyor bu tip durumlarda.

• Tck 179 dan seri muhakemeye çıkacaksın savcılığa çağrılacaksın yanında cmk avukatı olacak sana cezayı tebliğ edecek şu bu uygulandı sicilin temizse hagb uygulayacak.

Daha sonra aynı gün içerisinde Asliye Ceza Mahkemesine çıkacaksın kararı hakim onaylayacak yüzüne tefhim edecek.

Seri muhakemeyi kabul etmezsen genel hükümlere göre kamu davası açılacak 1/2 indirimi kaybedeceksin.

• ozzyken kullanıcısına yanıt

Gel empatiyi kur senin gibi sarhoşun teki 2 arabami pert etti

Alkollü araç kullanma

Alkollü araç kullanma

• 1 promil üzeri bölge karakoluna gidip ifade verir idari para cezası zaten var ayrıca ehliyette gidecek ancak trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan adli işlem başladığı için ayrıca idari soruşturma geçirebilirsiniz. Milli eğitim bakanlığı bu konuda ne tutum sergiliyor bilmiyorum ama adalet bakanlığında çalışan bir memur benzer durumda ufak bir soruşturma geçirmişti… umarım iyi bir ders almışsınızdır!!! Geçmiş olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.