Şimdi Ara

...:::Carbon-MU:::... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thearthas

Sabahtan beri siteyi ara ara yokladım hiç giremedim, uğraşıpta başaramayıncada bi merak/gizem uyandırdı neden giremiyom bendemi var bi arıza?

Explorer açmıyo olabilr mozilla ile dene..

Bu arada arenada spot düzenlemesi yapılmıştır.. =)
  • HAYIRLI OLSUN ..
  • arena spot duzenlemesi yapilmistir diyosun arenada spot yok arenadaki spotlara spot demek icin şahit lazm kac kişi 1 spotta kasio siz kasmiyosunuz bakmıyosunuz görmüyosunuz sonra bize diyosunuz ki fun server istemiorz ondan duzgun spot yapn spotlar ezk olsn ne farkeder en azından spotumz war deriz sayenizde kascak yer bulamiyoruz siz komple mounstersetbase i degistirin ya bune kasmak icin yer ariorz biraz duyarlı olun ya jewel drop unda da cok sorun war jewel düsmüo düsüo diosnuz kac resm war okadar kastm 4 bless 3 soul um war bumudur jewel drop u biraz ilgi gösterin angel e soleriz yok olmicak böle olcak istemiyoruz der sana deriz sende bize yapiorm yapiorm diip bi spot koyp 5 dakka sonra kaldırıyosun bisi annamadık biz bu işten ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

arena spot duzenlemesi yapilmistir diyosun arenada spot yok arenadaki spotlara spot demek icin şahit lazm kac kişi 1 spotta kasio siz kasmiyosunuz bakmıyosunuz görmüyosunuz sonra bize diyosunuz ki fun server istemiorz ondan duzgun spot yapn spotlar ezk olsn ne farkeder en azından spotumz war deriz sayenizde kascak yer bulamiyoruz siz komple mounstersetbase i degistirin ya bune kasmak icin yer ariorz biraz duyarlı olun ya jewel drop unda da cok sorun war jewel düsmüo düsüo diosnuz kac resm war okadar kastm 4 bless 3 soul um war bumudur jewel drop u biraz ilgi gösterin angel e soleriz yok olmicak böle olcak istemiyoruz der sana deriz sende bize yapiorm yapiorm diip bi spot koyp 5 dakka sonra kaldırıyosun bisi annamadık biz bu işten ya

Arkadaşım arenada odaların içinde her birinde en az 2şer tane nokta spot var ama hemen dağılıyorlar once onları topla sonra kasmaya başla emin ol arenada en az 7-8 tane iyi spot var ama siz yaratık toplamaya üşeniosunuz hepsini ben tek tek denedim admin charıyla merak etme o kadarda ilgisiz değilim önce yaratıkları topla sonra onlar zaten nokta halinde cıkıyor ve hatta noktaları yakın koydumki bk larda cok kolay kasabilsin diye ve jewel olayıne gelincede gercekten jewel oranı yüksek ben admin charıyla 2 res attım ve en az 5 tane bless aldım ve 3-4 tanede soul ben serverdaki herşeyi sizden önce deniyorum hiç merak etmeyin mesela barracksta 100lvl da en az 8 tane falan bless cıkıyo ben barracks ve kantru rain deki yaratıkları bilerek cok güçlü yaptımki serverdaki güçlü playerlar belli olsun diye...
    Arenada once bi odaya gir bak ordaki yaratıklara sonra dışarda gezen varsa onlardan kes hepsini içeri topla ve onlar nokta olarak cıkıyor ve yaratık sayısınıda dün gece arttırdım ama yinede ilgilenicem spotlarla tekrar

• Arenadaki spotları iyice düzelttim artık sorun olacağını sanmıyorum hepsini tamamen nokta spot yaptım her odada en az 2 tane nokta spot var ve yaratık sayılarını arttırdım..
    Ayrıca aşşağıda iyi bir dağınık spot koydum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toldo195tr -- 21 Aralık 2009; 17:30:51 >
  • quote:

arena spot duzenlemesi yapilmistir diyosun arenada spot yok arenadaki spotlara spot demek icin şahit lazm kac kişi 1 spotta kasio siz kasmiyosunuz bakmıyosunuz görmüyosunuz sonra bize diyosunuz ki fun server istemiorz ondan duzgun spot yapn spotlar ezk olsn ne farkeder en azından spotumz war deriz sayenizde kascak yer bulamiyoruz siz komple mounstersetbase i degistirin ya bune kasmak icin yer ariorz biraz duyarlı olun ya jewel drop unda da cok sorun war jewel düsmüo düsüo diosnuz kac resm war okadar kastm 4 bless 3 soul um war bumudur jewel drop u biraz ilgi gösterin angel e soleriz yok olmicak böle olcak istemiyoruz der sana deriz sende bize yapiorm yapiorm diip bi spot koyp 5 dakka sonra kaldırıyosun bisi annamadık biz bu işten ya

barrakc ta res basına 5 bless 4 soul 4 life 3 cre bulma imkanın var...

• Arkadaşlar Serverda Point Sistemi Değişmiştir ;

Normal Account Reset Başına 750 Point Almaktadır ve Reset Level 400'tur.

Vip Account Reset Başına 1000 Point Almaktadır ve Reset Level 380'dir.
  • server niye kapalı ozaman ?
  • quote:

server niye kapalı ozaman ?

Server'da sitede açık açıldığından beri kapanmadı daha..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toldo195tr

quote:

peki arkadasım neden bende sitede serverde offlie gözüküyo acaba siz yeni bi patch yeni bi sitemi actınızda benim haberm yok ?
  • Şöle bi göz gezdirdim. Güzel sörvır :) ixpi dırop felan güzel. Türkiyenin en güzel mu onlayn'ı olacak düzeyde bir sörvır. Hayırlı olsun hepimize.

Ful kılent linki var mı acaba ? yada peç ?
  • quote:

quote:

quote:

peki arkadasım neden bende sitede serverde offlie gözüküyo acaba siz yeni bi patch yeni bi sitemi actınızda benim haberm yok ?

İşkembeden sallıcağına biraz daha iyi takip et ondan sonra yorum yap...
    Server kurmak yürütmek kolay değil biraz emeğe saygı göster...

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK

quote:

quote:

quote:

Arkadaşın pc de bi sorun var galiba o yüzden site ve server açılmıyomuş onu düzeltmeye çalışıyoruz kasıtlı olarayak serverı kötülemeye çalışmıyor yani :)
    Tolga hayırlı olsun bu arada.

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla yavrum forumda beni tanıyan tanır ben dedigmi esirgemem sölerm sivri dilliyimdir adamın sitesine girdiğimde modemine giriorm bos bos konusup benim canımı sıkma neyin ne oldugunu senden iyi biliyoruz server acmayıda acmanın nedemek oldugunda iyi bliriz artı sana kemik atan mı olduda burda bana gelip laf yapıyosun ? adamın modemine girdim sitesinden tp-link die bi modemi varmıs adamın benim sorunum degl ben eksik gördümmü sölerim oke git kendine eglencek başka adam bul ben senin bildiklerine benzemem

• quote:

valla yavrum forumda beni tanıyan tanır ben dedigmi esirgemem sölerm sivri dilliyimdir adamın sitesine girdiğimde modemine giriorm bos bos konusup benim canımı sıkma neyin ne oldugunu senden iyi biliyoruz server acmayıda acmanın nedemek oldugunda iyi bliriz artı sana kemik atan mı olduda burda bana gelip laf yapıyosun ? adamın modemine girdim sitesinden tp-link die bi modemi varmıs adamın benim sorunum degl ben eksik gördümmü sölerim oke git kendine eglencek başka adam bul ben senin bildiklerine benzemem

1.Kimse sana dediğini esirge demiyo , dilin sivriyse kendine sivri ne demişler keskin sirke küpüne zarar...
    2.Benim boşmu dolumu konuştuğumu anlamıyacak bir kapasiten olduğu kanısına vardım...
    3.Neyin ne olduğun benden iyi biliyorsun madem neden herkez gibi siteye giremedin çözümünü bulamadında cins cins mesajlar yazıyosun...
    4.Madem server açmayıda açmanın ne demek olduğunu iyi biliyorsun, işte meydan aç düzgün bir server saygı duyalım...
    5.Benim konuya mesaj yazmam için senin kemik atman gerekmez, ayrıca server sahibini tanıdığım için ukalaca mesaj atan herkeze sana verdiğim cevabı verirdim...
    6.Benim eğlenecek adam bulmaya ihtiyacım yok , bu forumdakiler beni senden daha iyi bilirler durup dururken kimseyle polemiğe girmem...
    7.Benim bildiklerime benzemediğin doğru, benim bildiğim adamlar önce insani bir dilde problemini açıklar...

Ayrıca bana cevap yetiştircem diye uraşıp konuyuda kirletme, senle ilgili son mesajımdır...Bundan sonra yazcaklarını ve seni kale almıyorum...

Selametle!...

• quote:

quote:

1.Kimse sana dediğini esirge demiyo , dilin sivriyse kendine sivri ne demişler keskin sirke küpüne zarar...
    2.Benim boşmu dolumu konuştuğumu anlamıyacak bir kapasiten olduğu kanısına vardım...
    3.Neyin ne olduğun benden iyi biliyorsun madem neden herkez gibi siteye giremedin çözümünü bulamadında cins cins mesajlar yazıyosun...
    4.Madem server açmayıda açmanın ne demek olduğunu iyi biliyorsun, işte meydan aç düzgün bir server saygı duyalım...
    5.Benim konuya mesaj yazmam için senin kemik atman gerekmez, ayrıca server sahibini tanıdığım için ukalaca mesaj atan herkeze sana verdiğim cevabı verirdim...
    6.Benim eğlenecek adam bulmaya ihtiyacım yok , bu forumdakiler beni senden daha iyi bilirler durup dururken kimseyle polemiğe girmem...
    7.Benim bildiklerime benzemediğin doğru, benim bildiğim adamlar önce insani bir dilde problemini açıklar...

Ayrıca bana cevap yetiştircem diye uraşıp konuyuda kirletme, senle ilgili son mesajımdır...Bundan sonra yazcaklarını ve seni kale almıyorum...

Selametle!...

he laf soktun yani ben dicegmi dedm ne dersen de cokda fifi diosn amma velakin bilmedigin sey senin ben zaten adminle konustum ya adminle benim aramda olan ve gecen bi konuşmadan sanane seni ne ilglendirir benim konuşma tarzım ben cins cins konusuorm geriyosa seni okuma sana bna cevap yaz diyen olmadı benle polemige gir diyende olmadı artist artist gelmissin bana laf sokuyosun ne server acıcam kime deger neye deger neden ugrasim kendimi yorim + sorun ne adminde ne bende dns hatası oluşmuş neden budur bunada benim yapa bilcegim bişi yok zaten kendi kendine gelin güvey oluyosun bencede daha fazla yorum yapma konu uzamasın sen sesini kesersen bende keserim

• oyunun çivisi çıkmış dün rest attım pointler kalıcıydı bugünde 2 rest attım poinler gitti 700 point verdi
    ne zor şartlar altında rest atmıştım bütün hayallerim suya düştü braktım oynamıyorum
  • İlk başta sagol uğur..
    Sonrada serverda sercanında emeği geçti oan herşey için cok teşekkür ederim hep destek oldu bana...Ayrıca Sercanında dediği gibi tartışmaya hiç gerek yok ve konuyuda kirletmeye neyse olan olmuş uzatmayalım.
    Site ilgili bana 2 kişi daha geldi modem cıkıyo dedi ama benim modedmim değil o ^^ neyse sizin dışınızda herkes girebiliyordu servera ama sanırım düzeldi problem onun dışında başka sitede var ordanda girebilirsiniz.. ( load1.zapto.org - carbonmu.zapto.org )
    &
    Serverda pointlerin gidici yapmamın sebebi ise ilk olarak server zor bi server ve kalıcı olmasını istiyorum oyunda herkes hemen fullerse güçlü olanın veya cok uğraşanın cabası belli olmaz.Güçlü olan kendini belli etsin ve oyunda rekabet cıksın istedim bole olursa eminim daha güzel olucak sizde ilk başlarda zorlanıcaksınız tabikide cok haklısnız bende bu tarz serverlarda az oynamadım biliyorum ama güçlendikce zevk alıcaksınız ve diğerlerinden ayrılcaksınız ^^.
    Tabi sen zor servera gelip cok zor deyip pes ediyosan bilemicem..

Arkdaşlar server için gercekten cok uğraştım ve yardımda aldım baya araştırma yaptım en sonunda istediğim gbi oldu ama son zamanlarda spot cok az dendi arenadaki spotları sildim tek tek elimle baştan yazdım jewel zor düşüyo deniliyo aslında hiçte zor değil ama ilk başlayanlar için zor elbette dedim ya güçlü olan belli olucak diye barracks ve kantru rainde oldukca fazla cıkıyo ama orada kasabilmek içinde güçlnemek gerek.Bide site problemi cıktı onuda hallettiğimi sanıyorum ve her geçen gün online sayısı artmakta ben gercekten herkesi tek tek dinlioyorum ve ortak bi yol buluyorum elimden geleni yapıyorum sizde birazcık destek olun bana veya serverınıza sahip cıkın biraz o kadar kolay eleştirip sitem edip kaçmayın yardımcı olun ve vote verin :D
    ama gördüğünüz gbi uğraşıyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var herkese çok teşekkür ederim tekrar.. =)

• Arkadaşlar Webshop Açılmıştır
    &
    Vote Veren Herkese 50 Kredi Hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toldo195tr -- 28 Aralık 2009; 22:48:31 >
  • Arkdaşlar server fun server olsa sizce nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toldo195tr -- 3 Ocak 2010; 19:56:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.