Şimdi Ara

...:::Carbon-MU:::... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kadar ugrası verildi parayla satın alınan credileri olan adamları dusunuyorumda ..:)
  • tolga bana mail atti.
    mailde artan şikayetlerden bıktığını o yüzden kapadığını söyledi.
    şimdi hem haklı hem haksız.
    adam kendi cabasıyla bir serveri ayakta tutmaya çalışıyor ve tek başına uğraşıyor biraz toleranslı davranılabilirdi ama sürekli şikayet edildi tebrik edilmedi.
    haksız çünkü serverlar çoluk çocuk doluyor ve dolması bi yana gerzek gerzek şikayetlerde bulunup insanların şevkini kırıyorlar.bunlar olan şeyler ve tolganında bunu bilip server açması gerekiyordu 2-3 bebenin lafına bakmaması gerekiyordu.
    noldu?
    harcanan onca emeğe yazık oldu.
    eksiğiyle fazlasıyla oynuyorduk bişilerde düzeltilmeye çalışılıyordu sabretmeyi ve yardımcı olmayı bilmiyoruz.
    ve bebeler lütfen mu oynamayın artık lütfen!
    gidin mario oynayın yada o tarz bişeyler yada PVP oyunlarını bırakın lütfen!
  • evet Artık Mu online nın da yas grubu dustu.... 9 yasında bile çocuk oyuyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: meG@men

evet Artık Mu online nın da yas grubu dustu.... 9 yasında bile çocuk oyuyor....

9 Bulsan İyidir..
  • yazık oldu donate ve kredi alan insanlara .)) sunu unutmayın mu online da hicbir zaman hicbir server da sakın ola item vip donate vs seyler almayın isde alanlar gordu 2 gun sora kapandı server .)) bunca emege yazik oldu uyukusuz gecen geceler vs. neyse moderatörlerin isine karısmak gibi olmasın ama konuya kilit vurulsun lutfen...
  • kapanan hiç bi server a kilit vurulmuyor kardesim..neyse saglık olsun..admin elinden geleni yapmıs demekki bu kadar dayanabilmis..bende üzülüyorum ama elden ne gelir..kapanmasa vip alıp bende charımı bk ile degistirecektim ama nasip degilmis..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saw_saw_saw

yazık oldu donate ve kredi alan insanlara .)) sunu unutmayın mu online da hicbir zaman hicbir server da sakın ola item vip donate vs seyler almayın isde alanlar gordu 2 gun sora kapandı server .)) bunca emege yazik oldu uyukusuz gecen geceler vs. neyse moderatörlerin isine karısmak gibi olmasın ama konuya kilit vurulsun lutfen...

Kim ne aldıysa gelsin benim serverimda vereyim kimsenin hakkı kimsede kalmasin.
    Tolgaya söylesin donate alan tolga bana söylesin ben veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK

quote:

Orijinalden alıntı: saw_saw_saw

yazık oldu donate ve kredi alan insanlara .)) sunu unutmayın mu online da hicbir zaman hicbir server da sakın ola item vip donate vs seyler almayın isde alanlar gordu 2 gun sora kapandı server .)) bunca emege yazik oldu uyukusuz gecen geceler vs. neyse moderatörlerin isine karısmak gibi olmasın ama konuya kilit vurulsun lutfen...

Kim ne aldıysa gelsin benim serverimda vereyim kimsenin hakkı kimsede kalmasin.
    Tolgaya söylesin donate alan tolga bana söylesin ben veririm.

benim yazımdan alıntı alıp ne show yapıoyorsunki bunu seninle tartısmaya girmek icin yazmıyorum hadi donateleri halletdin bukadar millet onca emek verdi bunun parayla pulla alakası yok o konuda icin rahat olsun butun mu online player larinin genel bi isdegi var biz yabanci sw lerde fln kasmak onlari meshur etmek isdemiyoruz diyoruzki adam akıllı bi sw olsada donateler onlara feda olsa tolgada bi acidan haklı demek bukadar dayanabılmıs cok sıkayet fln olmus hangi sw da sıkayet yokkı mudlaka her sorunu yavas yavas hallede bılırdık bunun cozumu server kapatmak olmamalıydı yazık oldu ne diyim gecmis olsun

• Amacım şov değil, yardımcı olmak.
    Adam akıllı serverdan kastın nedir?
    Piyasada 2 tane server var biri 3 yıldır açık en son 6-7 ay önce reset atıldı tahminimce.
    Diğeri 12 Aralıkta açıldı ve 22 ocakta reset atıldı ama bu serverların garantisi var, her gün yedekleri alınıyor vs önlemler var.
    Ayrıca 7/24 online, oyuncusuda var.
    Önce araştırın sonra konuşun.
    Tolga'da demekki problemlerden çok sıkıldı o yüzden kapattı, birazda onun yerine koymak lazım kendimizi.
  • ya arkadaslar ben bu serverin clientini indirmiştim.
    ve bu server sezon 4 hatta config dosyasının içinde 1.05.46 bu yazıyor.
    ben şimdi başka bir servera girmek istediğimde girmiyor?
    girmek istediğim serverda bu:

http://www.darkforcemu.com:8080/
  • Arkadaşlar herkesden cok özür dilerim ama kapattım ole yada böyle cok sorun yaşadım.Donate ve vip alan herkesin parasınıda geri iade ettim kimsenin hakkını yemem merak etmeyin Sercan kardeşim desteklerin için cok teşekkürler ama Mu online oynamayı bıraktım artık 9 yaşını geçtik çünkü..herkes kib
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.