Şimdi Ara

...:::Carbon-MU:::... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toldo195tr

Auto update mi? :S main den girmeyi denesene

tmm hallettim
  • Version Season 4 mü??
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeCuRiTy_

Version Season 4 mü??

season 4 1.05v....
  • su arenadaki spotların explerini artırsan cok guzel olacak bazılarından cok az exp geliyor res i dusuk olan arkadaslar parti olmadan kasamiyorlar yazikk bide belli basli 2 3 spot var exp veren dierleri bosbeles ya hic durmasınlar yada bi ise yarasınlar bence..
  • bu duydugum dogru deildir insallah xS DL nin agi full ken (ki ben neredeyse 30 k dan beri ugrasiyorum duzeltmek icin suanda 46k agi var hala bozuk) fire scream skill i en baba skilldir calismio xS yha nasl olr yha bu skillsiz bi DL olmaz zaten lutfen bi cozumu oldugunu solesin biri bana xS
  • Versiyon S4 Ep2.

Değişik olsun diye ole hepsini farklı farklı yaptımda..
  • Msn adresi aldım kendime günde en az 1-2 saat online olmaya çalışıcam msnde onun dışında maillerimi 24 saat kontrol ediyorum
    Msn: carbon-mu@hotmail.com
    Mail: tolga.minic@hotmail.com
  • iteme pvp diye bir özellik basma diye birşey var mi varsa bu nasil becerilir?
  • ben senin demek istedini anladım itemin üstüne jewel of hormany basman lazım onu yapmak için.

Webshop'a S4 İtemlar Eklenmiştir
  • sw kapali !!
  • Server Açık.
    Dün gece lorene spot eklemek için kapattım oda 30sn dürdü
  • 30 sn demek hic gulecegim yokdu bugun sw gene 2 saate yakın bı suredır kapalı peki budamı o 30 sn lik spot ekleme yuzunden....dunku gibi
  • bence sende bi sorun var server dün bi kere kapandı ondan sonra hemen actım suan kapalı 3d0k once yapattım serverı birazdan acıcam
  • bende sorun varsa ozur dilerim herkesde hangi patch varsa bendede o patch var o yuzden bende bi sorun olacagını sanmıyorum .)
  • quote:

bence sende bi sorun var server dün bi kere kapandı ondan sonra hemen actım suan kapalı 3d0k once yapattım serverı birazdan acıcam

birazdan aciodun dimi.... bu sw de kapandı kesin bidaaa da acılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: saw_saw_saw

quote:

bence sende bi sorun var server dün bi kere kapandı ondan sonra hemen actım suan kapalı 3d0k once yapattım serverı birazdan acıcam

birazdan aciodun dimi.... bu sw de kapandı kesin bidaaa da acılmaz

ne oldu ortak yokmu server?
  • server nie kapalıııı tolga gelmeyecekmi geri server o kadarda ugrastıydık yauw... :)))
  • ya cidden neden kapali tolga ne olacak bu serverin halleri res gelirse oynamam birdaha yazik cok emek var o serverde.Bu arada ben TuRKMaSTeR
  • server kapandı bence admin beyinde yuzumuze bakacak hali yok diye dusunuyorum umarım yanlıs dusunuyorumdur cunku bu adam boyle yapacaksa adminlik hayatı burada biter zaten 3 playerlik sw si vardi admin gm nanay soyleyincede neden surekli olumsuz seyler soyluyorsun diyorlar e gelde sen soyleme su durumda adam sw yi kapatior gece sabah aciyor sorada 30sn kapandi diyor sora 2 saaat once kapattigi sw ye dio 30 dk once kapattim tekrar acılacak BİRAZDAN ama o gun bu saattir daha bi atraxyon yok artik sadece su söz düsüyor bana

• bu arada tolgaya her yerden ulasmaya calısıyorum ne msn e girdigi var nede attigim mail e cevap verdigi var kac gundur buradanda yaziyorum ama gene cevap vermiyor kapandi yada devam diye bi acikliga kavussun artik da yoneticilerde ona göre kilit vursunlar konuya ama sakin reslendi demesin kapansin ama reslenmesin cunku reslenrse benimle beraber eminim online olan o dier 2 - 3 playerda birakacak sw yi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.