Şimdi Ara

|Carbon| Murcielago VS Carrera GT ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • CARRERA GT
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tigerspeed

Carrera GT en ünlü araba kıyaslama programı olan TOP GEAR da Enzo'nun ardından ikinci sırada.Oda salise farkıyla 3 saliseydi yanılmıyorsam Mucielago 18 ila 25 sırada gidip geliyor.Hala Carrera GT ile Murcielago'yu karşılaştırmak isteyen var mı? Murcielago güzel araba 4 çeker fakat pilotluk burada meydana çıkıyor Carrera GT perfect le kaldırdığınız zaman murcielagoya fark atar.Tabi bu gerçek yaptıkları testte böyle.Oyunu bilemem.

İsteyen olursa Top Gear pist testleri rekorlarına bakabilir.Bu arada bu programda test edilen arabaları aynı professional yarış kariyeri olan pilot kullanıyor.

bu bir ikinciside murcielago wolfla yaptığın bi yarışta açılıyo carrera gt ise son bölgedeki bütün bölümleri alınca açılıyo.
  • ben PS3 te bitirdim oyunu. mercedes mclaren slr kalkışta hepsinden hızlı ama virajlarda kütük gibi. porsche en iyi viraj alan araba, lamborghini hızda porscheden, kontrolde slr dan daha iyi.
    sonuç olarak bence porsche carrera gt
  • quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

murcielago

+1
  • her zaman ve her yerde carera GT murcielago la oyun bitirdim fakat zar zor ama en iyisi bence mercedes mclaren burda carera vs murcielago ise tabiki carera
    [img=http://img185.imageshack.us/img185/79/careragtjt0.th.png]
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxcomb91

carrera gt her türlü kaldırmayı bilen patinaj yaptırmadanda kaldırır

arkadaşım altı üstü oyun gerçekte olsa hadi neyse de klavye de ne yapabilirsin ki konsol olmadığı sürece
  • Arkadaşlar, Carrera daha iyi dönüyor diyorsunuz fakat "Handling" göstergesinde eşit duruyor. Muciêlago ile Carrera GT arasında bir tek Hızlanma farkı var göstergelerde. "Handling" göstergesinde ikisinin de eşit olmasına ne dersiniz arkadaşlar??? :S İlginç durum.
  • Mw daki gibi spoilers in faydası oluyormu carbonda???????????
  • carbonda da most wantedda da en iyi araba bmw m3 tür

kalkışta murcidende carrera gt den de hızlı kalkar ve o iki arabanın 200 ile giremediği virajlara 250 ile çok rahat girer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

arkadaşım altı üstü oyun gerçekte olsa hadi neyse de klavye de ne yapabilirsin ki konsol olmadığı sürece

kalkışta arabayı iyi kaldırabiliyosun bunun içinde tam vites geçiş seviyesine getirmen gerekiyo gazı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

kalkışta arabayı iyi kaldırabiliyosun bunun içinde tam vites geçiş seviyesine getirmen gerekiyo gazı

evet kalkışta ileri tuşuna basma zamanın çok önemli.Lan oyunlarda ilk kalkarken çok önemli bu faktör.Tam son sayım yapılırken bastınmı araba daha çabuk hızlanır

• Murcielago 4ever
  • BEN İŞİN DIŞINA ÇIKIYORUM
    DODGE VİPER
    BENCE KULLANIN ARABA UÇUYO
    YA BEN CANYON YARIŞLARINI HİÇ SEVMİYOM
    MURCİELAGO YU KAZANMAK İÇİN CANYON YARIŞI YAPMAK GEREKİYO Bİ TÜRLÜ KAZANAMIYOM YA
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

carbonda da most wantedda da en iyi araba bmw m3 tür

kalkışta murcidende carrera gt den de hızlı kalkar ve o iki arabanın 200 ile giremediği virajlara 250 ile çok rahat girer.

M3GTR demek istedin herhalde.Bende sana M3GTR yerine Carrerayı GTR yap bakalım neler oluyor.M3GTR tam bir yarış arabası öyle olduğu halde süper spor otomobiller SLR Murcielago carrera GT gibi arabalar onunla yarışıyor.Ona rağmen son süratte M3GTR bu araçları geçemiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tigerspeed

M3GTR demek istedin herhalde.Bende sana M3GTR yerine Carrerayı GTR yap bakalım neler oluyor.M3GTR tam bir yarış arabası öyle olduğu halde süper spor otomobiller SLR Murcielago carrera GT gibi arabalar onunla yarışıyor.Ona rağmen son süratte M3GTR bu araçları geçemiyor.

tabiki m3 gtr dedim.Biz oyun için konuşuyoruz oyun içinde carrera gtr olmadığına göre yarıştıramayız.Ayrıca m3 gtr'nin bu oyunda bütün yarışlarda geçemediği araç yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combata -- 4 Temmuz 2007; 15:52:39 >
  • PORSHE CARRERA GT
    lamburghini hiç iyi değil araba çok atik carrear gt ağır baba gibi araba hemde hızlı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.