Şimdi Ara

|Carbon| Murcielago VS Carrera GT ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burada Porche Carrera GT ile Murcielago arasında bir karşılaştırma yapalım.

Bir kaç soru sormak istiyorum:

1- Murcielago' da yarış başlamadan gaza basarken anında son RPM' e gelmiyor. Fakat Carrera GT en son RPM' e kadar geliyor. Ama Murcielago daha çabuk hızlanıyor. Bunun mantığı ne pek çözemedim.
    2- Sizce hangisinin dönüşlei daha kuvvetli?
    3- Araba da spoyler bulunması veya bulunmaması tıpkı MW' Daki gibi aracı etkiliyor mu?
    4- Arabanın yüksekliğini düşürmek arabayı nası etkiler?
    5- Carbon' da 4 çeker sistemi ya da ön-arka çeker özelliği var mı? Tıpkı UG 2' deki gibi.

Daha aklıma soru gelirse eklerim. Şimdilik bunları yanıtlayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC TiGo -- 6 Haziran 2007; 18:05:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MC TiGo

Arkadaşlar burada Porche Carrera GT ile Murcielago arasında bir karşılaştırma yapalım.

1- Murcielago' da yarış başlamadan gaza basarken anında son RPM' e gelmiyor. Fakat Carrera GT en son RPM' e kadar geliyor. Ama Murcielago daha çabuk hızlanıyor. Bunun mantığı ne pek çözemedim.
    3- Araba da spoyler bulunması veya bulunmaması tıpkı MW' Daki gibi aracı etkiliyor mu?
    5- Carbon' da 4 çeker sistemi ya da ön-arka çeker özelliği var mı? Tıpkı UG 2' deki gibi.

Mantığı murcielago 4 çeker ve az rpm ile kalktığı için patinaj a kalmıyor carrera gt arka çeker ve son rpm e dayadığı için kalkarken patinaja kalıyor olay budur

• quote:

Orijinalden alıntı: Eramom

quote:

Orjinalden alıntı: MC TiGo

Arkadaşlar burada Porche Carrera GT ile Murcielago arasında bir karşılaştırma yapalım.

Mantığı murcielago 4 çeker ve az rpm ile kalktığı için patinaj a kalmıyor carrera gt arka çeker ve son rpm e dayadığı için kalkarken patinaja kalıyor olay budur
    Murcielago daha perfonmanslı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MC TiGo

Murcielago daha perfonmanslı.

Alıntıları Göster
    murcielago
  • quote:

Orijinalden alıntı: GZA

murcielago

Alıntıları Göster
    carrera gt her türlü kaldırmayı bilen patinaj yaptırmadanda kaldırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxcomb

carrera gt her türlü kaldırmayı bilen patinaj yaptırmadanda kaldırır

Alıntıları Göster
    Kalkışlarda hafiften nitroya dokunursun pati ile kaybedeceğin
    farkı kaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black one

Kalkışlarda hafiften nitroya dokunursun pati ile kaybedeceğin
    farkı kaparsın.

Alıntıları Göster
    Ama şöyle düşünün Murcielago daha hızlı kalktığına göre onda hafiften N2O' ya dokununca n'olur??? :D Araba uçar. :D :D

Bence Murciêlago daha iyi Carreraya göre. Fakat dönüşler konusunda tereddütüm var. Hız bakımından daha iyi ama dönüşler için ne dersiniz???
  • quote:

Ama şöyle düşünün Murcielago daha hızlı kalktığına göre onda hafiften N2O' ya dokununca n'olur??? :D Araba uçar. :D :D

Bence Murciêlago daha iyi Carreraya göre. Fakat dönüşler konusunda tereddütüm var. Hız bakımından daha iyi ama dönüşler için ne dersiniz???

Alıntıları Göster
    murci virajlarda vasat. tank gibi araba dönemiyoki
  • quote:

Alıntıları Göster
    Carrera GT yi tek geçerim mükemmel alet tabi kullanabilene ((: oyunda tıkanmıştım imdadıma Porsche yetişti anca bitirebildim (: tabi ilk elemandan arakladığım DB9 unda hakkını yememek lazım
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: coxcomb91

Arkadaşa katılıyorum. Arabanın dönüşleri iyi fakat sanırım Carrera GT daha iyi. Sizler ne düşünüyorsunuz??? Hız bakımında Murci. daha iyi. Ama dönüşler???
  • quote:

Orijinalden alıntı: GZA

murcielago

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

murcielago

• quote:

Orijinalden alıntı: SesameoiL_42

quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

murcielago

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir de Lamb. Murciêlago LP 640 var. O daha iyi öyle değil mi Lamb. Murc. ' dan???

• quote:

Arkadaşlar bir de Lamb. Murciêlago LP 640 var. O daha iyi öyle değil mi Lamb. Murc. ' dan???

Alıntıları Göster
    carrera CT hızlı preformansı güsel ama murcielago'yu oynatamıyosun ağır bi araba dönmüyo hıızzzlıı

• quote:

Orijinalden alıntı: M.A.D

carrera CT hızlı preformansı güsel ama murcielago'yu oynatamıyosun ağır bi araba dönmüyo hıızzzlıı

Alıntıları Göster
    murcielago

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

murcielago

Alıntıları Göster
    Hocam murci alır bu yarışı. dönmezse handling artırırız. Canavar gibi olur. Zaten 600 km yi geçebiliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Hocam murci alır bu yarışı. dönmezse handling artırırız. Canavar gibi olur. Zaten 600 km yi geçebiliyo

Alıntıları Göster
    tabiki carrera gt turbolu motorun sesi yeter bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sezar

arkadaşında dediği gibi sesi yeter yanından aniden geçtiğinde duyduğun o turbo sesi bitiriyo insanı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sezar

arkadaşında dediği gibi sesi yeter yanından aniden geçtiğinde duyduğun o turbo sesi bitiriyo insanı

Alıntıları Göster
    Carrera GT elbette.Fakat kasa bakımından Murcielago'yu tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Carrera GT elbette.Fakat kasa bakımından Murcielago'yu tek geçerim

Alıntıları Göster
    Carrera GT . Çok üstün bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

Carrera GT . Çok üstün bir araç

Alıntıları Göster
    Carrera GT en ünlü araba kıyaslama programı olan TOP GEAR da Enzo'nun ardından ikinci sırada.Oda salise farkıyla 3 saliseydi yanılmıyorsam Mucielago 18 ila 25 sırada gidip geliyor.Hala Carrera GT ile Murcielago'yu karşılaştırmak isteyen var mı? Murcielago güzel araba 4 çeker fakat pilotluk burada meydana çıkıyor Carrera GT perfect le kaldırdığınız zaman murcielagoya fark atar.Tabi bu gerçek yaptıkları testte böyle.Oyunu bilemem.

İsteyen olursa Top Gear pist testleri rekorlarına bakabilir.Bu arada bu programda test edilen arabaları aynı professional yarış kariyeri olan pilot kullanıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.