Şimdi Ara

Porsche Panamera Diesel Testim videolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
4
Favori
6.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün Porsche Panamera 3.0 diesel 250 hp 550 nm torklu aracı kullanma fırsatı buldum
    Araçta 8 ileri ZF şanzıman bulunmakta
    Araç arkadan itiş ve önlerde 255/40/R20 arkalarda ise 295/35/R20 lastikler var buna rağmen araç dip gazda felaket yanlıyor.
    Aracın normal kullanım tüketimi 9 litre ve agresif kullanımda 13 litrelerde rahatlıkla dolaşıyor. Aracın etkileyici bir hızlanması var ve gerçekten çok lüks bir araç.
    Videoda esp kapatıp yanlamalarda bulundum araç farlarını takip ederseniz aracın nasıl arkayı dolaştırdığını farkedersiniz ( dakika 4.05 ve 4.45 de )

Ben aracı kullanırken çok keyif aldım özellikle motor sesi ve verdiği güven mükemmeldi.

Sizi video ile başbaşa bırakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 16 Ocak 2014; 0:57:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Forumdaşlar herkese öncelikle merhaba,

Bugün Porsche Panamera 3.0 diesel 250 hp 550 nm torklu aracı kullanma fırsatı buldum
    Araç arkadan itiş ve önlerde 255/40/R20 arkalarda ise 295/35/R20 lastikler var buna rağmen araç dip gazda felaket yanlıyor.
    Aracın normal kullanım tüketimi 9 litre ve agresif kullanımda 13 litrelerde rahatlıkla dolaşıyor. Aracın etkileyici bir hızlanması var ve gerçekten çok lüks bir araç.
    Videoda esp kapatıp yanlamalarda bulundum araç farlarını takip ederseniz aracın nasıl arkayı dolaştırdığını farkedersiniz ( dakika 4.05 ve 4.45 de )

Ben aracı kullanırken çok keyif aldım özellikle motor sesi ve verdiği güven mükemmeldi.

Muharrem cim yakışır valla

bu ara hep dizelden gitmektesin

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Forumdaşlar herkese öncelikle merhaba,

Muharrem cim yakışır valla

bu ara hep dizelden gitmektesin

Abi raslantımı desem yoksa torklu araç daha iyi yanlıyor mu desem bilemedim

• araba düz mü gidiyor viraj mı dönüyor belli değil bayağı sağlam yol tutuşu var gibi gözüküyor videoda bilemiyorum gerçekte nasıldır tabi
  • Keyifle izledim gerçekten artık sık sık görmeye başladık Panamerayı yollarda, sportfilikten ödün vermeden lüks olmayı başarabilmiş bir model yanlız esp devredeyken bile çok arkayı bırakma isteği var gibi belki sportif kullanımı seven tecrübeli kullanıcılar için çok zevkli olsada geçmişte rwd tecrübesi olmayan biri zor anlar yasıyabilir geçenlerde Panamera ile virajı alamayıp takla atan birini duymuştuk acaba nasıl başarmış diye düşünürken bu video biraz açıklayıcı oldu , Muharrem hocam güzel ve keyifli bir deneyim olmuş elinize sağlık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Dizel bu kadar keyif verdiyse Turbo S ne yapar bilemiyorum. TDI porsche mi olur bee diyenlere ne derdin muharrem kardeş Bu arada şanzuman PDK değil mi ya?
    Emeğini paylaştığın için teşekkürler.

Naçizane bir tavsiyem var.

Youtube'da videolarının her biri ortalama 20 bin ile 40 bin arası izlenme sayısına sahip.

Aslında biraz daha özenerek hazırlayabilirsen videoları,izleyici sayını daha da arttırabilirsin.

Çok basit bir örnek olması için Youtube'da shmee150'nin videolarına göz at lütfen.

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RANGE ROVER VS PORCHE CAYENNE
    8 yıl önce açıldı
    Porsche Macan Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Dizel bu kadar keyif verdiyse Turbo S ne yapar bilemiyorum. TDI porsche mi olur bee diyenlere ne derdin muharrem kardeş Bu arada şanzuman PDK değil mi ya?

Adamlar yapmış Tdi porsche hemde iyi yapmışlar yine keyfi sonuna kadar veriyor. Araç anlatılmaz indiğimde suratımda anlamsız bir sırıtma vardı

Bu arada araçda Zf şanzıman var 8 ileri olandan. Pdk 7 ileri diye biliyorum

Porsche Panamera Diesel Testim  videolu

• @shintai hocam ben bunu hem arşiv hemde insanları bilgilendirmek için yapıyordum sonra insanlar anlatımım ve kullanma şeklimi beğenmeye başladılar ve işler buraya kadar geldi aslında şikayetçide değilim. İnşallah ileride daha profesyonel çekimler yapacağım :)

@BRV35 hocam iyi dileklerin için teşekkürler
  • Şanzıman Aisin.

Land Rover da kullanıyor.

Hatta ek bilgi Aisin'in en büyük hissedarı Toyota

Kalbinde Japon var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 16 Ocak 2014; 1:31:54 >
    Hakkaten ZF imiş yav. Utanmadan tiptronic yazmışlar bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Hakkaten ZF imiş yav. Utanmadan tiptronic yazmışlar bide

Birde utanmadan arkadan çekişli yazmışlar. Arkadan araba çeker mi yav? İter, iter
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Forumda öyle insanlar çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

quote:

@shintai hocam ben bunu hem arşiv hemde insanları bilgilendirmek için yapıyordum sonra insanlar anlatımım ve kullanma şeklimi beğenmeye başladılar ve işler buraya kadar geldi aslında şikayetçide değilim. İnşallah ileride daha profesyonel çekimler yapacağım :)

@BRV35 hocam iyi dileklerin için teşekkürler

Muharrem abi kaç yaşındasın ? Abi dedim ama bende 21 yaşındayım :) . Sende eren tekin tarzı gördüm :).

22 yaşındayım bende üstadım

Almanya sitesinde de tiptronic yazmışlar
  • Benzinlisine bindim gerçekten ayrı bir dünya.Araba duruyor yol akıyor resmen
  • Panamera, incelediğim araçlar arasında "işte budur" dediğim nadir araçlardan biri gerçekten. Ancak alıp sürermisin deseler sürmem. Kötü olduğundan ya da eksik bir yeri olduğundan değil de sanki Panamera, Porsche'nin o "genç aracı" havasından biraz daha uzak bir araç. Daha çok 30-35 yaş ve üstüne hitap ettiğini düşünüyorum.
  • araç sahibi yanınızda olmasa ankara'ya kadar gelirdiniz bence. Şahsen ben gelirdim..

yeni ehliyet almış babasından araba kaçırmış adamlar gibiyiz..
  • süper alet vallahi lakin 3litre motorlu her araç buadkar güçlü olur
  • ek olarak, eve gidince "kaç para l*n bu" diyip malum ilan sitesinde hayaller kurmaya başladınız mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.