< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recharged -- 28 Şubat 2019; 13:21:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recharged -- 28 Şubat 2019; 13:21:11 > |
maserati alacak adam gelip burada sorucak! o adam donanımhaber okumuyordu bile...
|
çok sık bu tür konuları görmeye başladım, trolleniyor muyuz acaba? ülke gündemi olsa forum seçim propagandası, ekonomi iyi algısı filan diyeceğim
|
ekonomi gercekten sahlanmis
|
Maserati bu konuda hiç düşünmeden alacağım arabadır. Ferrari ile olan bağları, egzoz sistemi, motoru, İtalyan tasarımı gibi konularda Porsche ile karşılaştırmak Maserati'ye hakarettir.
Ama konfor konusunda Panamera daha başarılıdır. Sorunsuzluk konusunda Porsche pek masum değil. Maserati nin arka diferansiyeli sorunluydu sanırım Amerika'da geri çağırılmıştı diye hatırlıyorum bu konuyu araştırmadan almayın. Bu arada şahsi fikrim Panamera nın tasarımı çök kötü ya. Yolda görünce tasarımcısını hala şirketin kapısından içeri sokuyorlar mı diye düşünüyorum. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunbird -- 28 Şubat 2019; 20:51:56 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porazo -- 28 Şubat 2019; 12:51:20 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.m -- 28 Şubat 2019; 13:25:18 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 28 Şubat 2019; 14:29:39 > |
|