Şimdi Ara

Mercedes C200D mi BMW 320D mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
18.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 model Mercedes C200D AMG paketi 185.000 TL civarlarında. BMW 320D'nin dolu paketi ise 205.000 TL civarlarında. C200D'nin motoru bilindiği üzere Mercedes tarafından torku az miktar artırılmış ve kullanım ömrü uzatılmış Renault motoru. Bundan dolayı eleştiriliyor ancak bu motorun başarılı olduğunu söyleyenler de var.

Bu iki araçla ilgili bilgisi olanlar fikirlerini paylaşabilirlerse makbule geçer. Selamlar.

• ne beklediğine bağlı c200d gayet guzel 320d de guzel ne desem bilemiyorum :P

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Perfonmans takıntın varsa 3.20d alacaksın ama 2000 motordan dolayı vergiyi kafana takmayacaksın eğer ekonomi kasacaksan c200d alacaksın karar senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli E serisi alın 180 bin civarına. sonra c serisi ve 3 serisi almış olanlara fakir gözüyle bakın

yapmayın etmeyin arkadaşlar, E serisini o paralara satıyorlar. arada 2 litre az yakacak diye segment düşmeye değer mi?
  • Ben 2.0 motor araçla 1.6 motor aracın aynı kefede konulmasına karşıyım ,burda bir seçim yapmak lazım , vergi avantajı,kasa güncelliği ve benim kendi düşüncem ile daha prestijli bir iç-dış tasarım dışında c200 ü 3.20d ye yaklaştıracak bir şey yok.

• Biri 7.2 sn de 100 e ulaşıyor biri 10.5 sn de aradaki fark bu, birde şanzıman ve motor olarak bmw önde burda, mercedes güzel araç ancak c180 olarak alınır c200 fazla pahalı arada çok fiyat farkı var.

• c200 mercedes kendi 2.1 lt motor olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw mi vw passat mı
    9 yıl önce açıldı
    audi mi? mercedes mi? bmw mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer bütçe varsa kesinlikle 320d.

• Performans öncelikliyse 3.20d yok değilse c200d alınır

• e yi o paraya satıyorlar diyip gülen arkadaş, e serisinin yeni kasasının satışı türkiyede bile başladı, bi kaç aya araçlar teslim edilecek. asıl o paraya e alırsa eski arabaya biniyo diye bakarlar, sen onlara düşük segment diye bakamadan :) mesele bakma olayı olsaydı tabi bi de..
  • Bu kadar para veriyorsan volvo al bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer ikilemi bu segmentte araç düşünen hemen herkes yaşıyor. C200d performans bakımından zayıf kalıyor 320d ye göre, alırken ötv ve mtv dezavantajı var 320d nin, c200d ise bu konularda avantajlı.

Aracı almadan önce mutlaka test sürüşü yapın, az bir para değil. Pişman olmayın. 185 bin TL lik bir araca göre performansı zayıf kaldığından ekim ayında c200d exclusive paket için anlaşıp sonra karar değiştirip 320d tercih ettik. Araç 12 bin km'de şuan. 5 bin kilometrenin yakıt ortalaması 5.7 lt/100 km. Sürekli comfort modunda kullanıldı. Şehir içi trafikte 1500 km civarı yol yapmıştır, geri kalanı şehir dışı kullanım. Ortalama hız 50 km/h civarında. Açıkçası aracı da pek sakin kullanmam, kalkışlarda ve açık yollarda aşırı sıkıştırmadan seri kullanıyorum diyebilirim. Diesel olmasının en güzel tarafı da bu bence, daha önceki f20 116i aracımı fazla yakmasın diye nazik kullanmaktan gına gelmişti.

E180 ve 520i üst segment ve hemen hemen aynı paralar, doğrudur. Fakat bu araçların ortalama tüketimleri 10 lt/100km civarlarında. Aracın giderleri (yakıt, vergi vs.) bütçenizi zorlayacaksa o aracı almanın bana göre bir esprisi yok, hangi araç olursa olsun. Yine kendinizi en iyi siz tanırsınız, ihtiyacınıza göre ve en önemlisi içinize sinen aracı tercih etmenizi öneririm. Şimdiden hayırlı olsun..

• O arabaların hakkı 2000 motor.
    3 20 d daha iyi olur. Ama daha önce kasa değiştirecek bunu da unutmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: skuti61

c200 mercedes kendi 2.1 lt motor olması lazım

c220de 2.2 var
    3 serisi 2-3 sene daha kasa değiştirmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 12 Nisan 2016; 17:47:04 >
  • uzun zaman sonra 2 mantikli ve insani arada birakacak araba icin fikir isteyen gordum tebrikler.. gonlum ve mantigimda bmw der.

• 200bine cikiyorsam ikisini de almam.140bine daha 10binde e 180ler var ve yeni kasa beklentileri dizayn olarak karsilamayacak gibi.illa ki bu ikisi ise konfor icin c sportiflik için 3 alınır.ama 2 3sene sonra 2.elde satarken rahat 20 30bin zArar yazar.

• Yorumlar için çok teşekkürler. 2014 sonu çıkışlı 320d xd aldık gibi. Yarın kesinleşecek. C200d test sürüşümüz bu konuda belirleyici etkenlerden en önemlisi oldu. İç ve dış görünümünü 320D'ye göre daha çok beğenmeme rağmen, yakıt tüketimi ve performans nedeniyle, ayrıca çok temiz bir araç bulduğumuz için 320D'yi seçtik. Karara yönelik yaptığım çalışmalar bitirme tezi gibi oldu.
  • C200d'nin sorunu 160PS motor yerine 130PS motor olması.

Keşke Mercedes uyanıklık yapıp o motoru alsaydı.
  • Mercedes c kasa makyajla beraber renodan aldığı motor yerine 1.6 motor 160 beygir kendi urettigi motoru koydu.

Mercedes ve bmw den bu iki aracin baz donanim indirimli fiyat aldim

C200 d comfort paket 295 bin tl

320 d premium line 273 bin tl .

3 kasa yenisi gelecek lakin bu fiyat aralığındada yeni kasa 320 dizeli vermezler.

bu iki araç arasında hangisini seçerdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

Mercedes c kasa makyajla beraber renodan aldığı motor yerine 1.6 motor 160 beygir kendi urettigi motoru koydu.

Mercedes ve bmw den bu iki aracin baz donanim indirimli fiyat aldim

C200 d comfort paket 295 bin tl

320 d premium line 273 bin tl .

3 kasa yenisi gelecek lakin bu fiyat aralığındada yeni kasa 320 dizeli vermezler.

bu iki araç arasında hangisini seçerdiniz.
    Bence comfort paket c serisi çok çirkin birde üstüne üstlük 2 litre hacimli 190 beygirlik araçtan daha pahalı ben olsam 320d tercih ederdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.