Şimdi Ara

Mercedes C180 mi Alırsınız? Honda Civic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honda Civic bakıyoruz ama fiyatlar uçmuş, yaklaşık fiyatlara C180'de var.

Civic'in piyasası mı ederinden yüksek? C180 mi ucuz?

Hangisini, neden tercih edersiniz?

Örnek İlanlar:
    C180:
    www.sahibinden.com
    Mercedes - Benz C Serisi Fiyat Listesi - sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-full-orjinal-697934249/detay

Civic:

• şu ikisi arasında kalıp civic alan varsa bence bir doktora görünsün.

Mercedes her haliyle civicden daha az sorun çıkartacaktır.

kaza anında yaptığın masrafları zaten sigortası kaskosu ödüyor.

İkinci el ve yıllanmış araçlar. o yüzden bakım için yetkili servise gitmene gerek yok. bakımını sanayide de yaparsın. o bile yakın rakamlar tutar.

bu araçlar arasındaki rakamın bu kadar yakın olmasının nedeni ne yazık ki algı. mercedes bmw gibi markaların çok masraflı olduğu çok yaktığı gibi saçma korkular var. insanlara bmw 320d nin pek çok araçtan az yaktığını anlatamıyorsunuz mesela.
  • Burasi turkiye, premium arac alirsan çevren degisir, insanlar sana daha cok saygi duymaya baslar, bakis acilari degisir vs vs. Ama civic alirsan hayatin normal devam eder.
  • Tabiki merceres
  • olay almakla bitmiyo ki. yurutmek onemli. bir de yasadiginiz mahallenin sevuyesi vs onemli
  • Arabayı alınca edeceğin masraflar bitmiyor. Vergisinden tut arızasında cebinden çıkacak parayı da düşünmek gerekir. Bu yüzden Honda civic diyorum.
  • Civic'in fiyatını yukarı, C180'in fiyatını aşağı çeken nedir?

C180 alınırsa, Civic'ten farklı ne gibi masraflar çıkarır? Yakıt farkı çok mu fazla? Periyodik bakım masrafları mı çok fazla? Sorunsuzluk dersek; Civic daha mı sorunsuz?
  • mercedese bakamam yurutemem ,masraf acsa basa cikamam , vasat mahallede oturuyorum, sitede degilim garajim yok diyen civice yoneliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    bmw mi vw passat mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu ikisi arasında kalıp civic alan varsa bence bir doktora görünsün.

Mercedes her haliyle civicden daha az sorun çıkartacaktır.

kaza anında yaptığın masrafları zaten sigortası kaskosu ödüyor.

İkinci el ve yıllanmış araçlar. o yüzden bakım için yetkili servise gitmene gerek yok. bakımını sanayide de yaparsın. o bile yakın rakamlar tutar.

bu araçlar arasındaki rakamın bu kadar yakın olmasının nedeni ne yazık ki algı. mercedes bmw gibi markaların çok masraflı olduğu çok yaktığı gibi saçma korkular var. insanlara bmw 320d nin pek çok araçtan az yaktığını anlatamıyorsunuz mesela.
  • Volvo S80'i 508 ile aynı fiyata temiz 2015'ini bulmuştum, yürütme maliyetinden korktuğum için almadım.
    Civic almanız daha mantıklı olur.
  • premium varkan civic alınmaz

C serisi hatta dizel bile var 160 bin tl c200d style benim de tercihim olacak muhtemelen

alt sınıf arabalara baktım ve 2-3 yaşında premium arabanın 1 yaşında alt sınıf arabalardan daha kaliteli ve avantajlı olduğunu gördüm
  • c180 e mindar diyen kediler de gelmis. kadro tamam
  • Linkleri açınca karşıma gelen ilk ilanlar :

2013 MERCEDES C180 AMG 7G-TRONİC 125.000 KM -- 99.750 TL
    2017 hatasız boyasiz 1.6i-vtec eco executive fabrikasyon lpg 66.000 KM -- 117.000TL

Yorumlardan biri : "Mercedes her haliyle civicden daha az sorun çıkartacaktır."

Öncelikle şunu belirteyim. Bu iki araç komfor olarak pek rakip değiller, performans olarak da keza öyle. Kalite farkı mevcut.

Ancak Honda daha yeni ve kesinlikle daha az riskli bir araç. Kaç kişi gözü kapalı 125bindeki Mercedes'e 100bin verebilir. Nasıl daha az sorun çıkarabilir diyebilirsiniz CVT şanzımanlı bir araç karşısında. Kaç kişi benzin fiyatları 7tl iken yarı yakıt masrafına sahip bir araca binmek istemez ? Herkesin beklentisi ve mantığı farklı işler ama devir parayı çarçur etme devri değil. Garantili, servis bakımlı bir araç varken kaç kişi ucuz ya da yakın fiyat diye de Mercedes'e binmeye cesaret eder. Anca klavye başında yaparsınız bunu!

Biz aile olarak 2013 E180 ve 2015 civic sahibiz. E180'nin servise sokun baskı balata, disk, hidrolik yağı ve motor yağı, filtreleri vs değiştirttirin. Civic'in 100bin kilometrelik rutin (özel servis) bakım masrafını tek seferde ödersiniz. He yeni civic'in garantisi devam etsin diye şu an servisler 1000-1200 arası öpüyor 10bin'de bir orasını belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 18 Haziran 2019; 16:15:3 >

• fiyatlar nerede birbirinin aynısı. benzer yaş ve modeldeki araçlar arasında iki katına kadar farklar mevcut. konu başlığı ile içerik uyumsuz.
  • Avrupada birim fiyattan 50 bin olan S klass ın burada 50 bin C serisi bile etmemesi ekonominin ne kadar mındar olduğunu gösterir.1.6 156 c180 motoru ile 1.6 125 civic motoru arasında ne tür bir uçurum var.Civic kullanıp magandalık yapan çok görmedim ama c180 kullanıp düzgün insan gibi kullanan da pek görmedim.Masraf olarak iki aracın da servis ücreti tabiki yüksek ama özel serviste yaptırıp parçalarını kendiniz tedarik ederseniz kâr bile yaparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Linkleri açınca karşıma gelen ilk ilanlar :

2013 MERCEDES C180 AMG 7G-TRONİC 125.000 KM -- 99.750 TL
    2017 hatasız boyasiz 1.6i-vtec eco executive fabrikasyon lpg 66.000 KM -- 117.000TL

Yorumlardan biri : "Mercedes her haliyle civicden daha az sorun çıkartacaktır."

Öncelikle şunu belirteyim. Bu iki araç komfor olarak pek rakip değiller, performans olarak da keza öyle. Kalite farkı mevcut.

Ancak Honda daha yeni ve kesinlikle daha az riskli bir araç. Kaç kişi gözü kapalı 125bindeki Mercedes'e 100bin verebilir. Nasıl daha az sorun çıkarabilir diyebilirsiniz CVT şanzımanlı bir araç karşısında. Kaç kişi benzin fiyatları 7tl iken yarı yakıt masrafına sahip bir araca binmek istemez ? Herkesin beklentisi ve mantığı farklı işler ama devir parayı çarçur etme devri değil. Garantili, servis bakımlı bir araç varken kaç kişi ucuz ya da yakın fiyat diye de Mercedes'e binmeye cesaret eder. Anca klavye başında yaparsınız bunu!

Biz aile olarak 2013 E180 ve 2015 civic sahibiz. E180'nin servise sokun baskı balata, disk, hidrolik yağı ve motor yağı, filtreleri vs değiştirttirin. Civic'in 100bin kilometrelik rutin (özel servis) bakım masrafını tek seferde ödersiniz. He yeni civic'in garantisi devam etsin diye şu an servisler 1000-1200 arası öpüyor 10bin'de bir orasını belirteyim.
    7g tronic 7 ileri tam otomatik sanzimandir ve sorun çıkarma olasılığı honda dan daha fazla değil sanki . Acaba mercedesin dsg olduğunusöyleyen neye dayanarak bunu söylemiş, sanırım yarı otomatik olduğunu kastetmiş ama bu yoruma bakarak araba alanın da vay haline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYOKAN84 -- 18 Haziran 2019; 15:49:49 >

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Mercedes hiçbir zaman DSG kullanmadı, Hondanın yeni üretimleride ZF8 şanzımana geçiş yaptı
  • Arkadaşlar ben o araçlarda dsg olduğunu sanıyordum passattaki gibi çift kavramalı, tork konvertörlüymüş düzeltme yapmam gerek özür dilerim.

Dizellerde zf şanzıman var ancak rs ve lpg lilerde genelde cvt mevcut Honda’da.
  • C180'in arka koltuklarindaki tavan cok alcak ve arka tarafi cok dar. 1.80 boyundaki kisi zar zor biniyor. Eger Civic fabrikasyon LPG'li ve 2018 modelse tavsiye ederim. C180 cok dar.
  • C al geç düşünme bile, yürütme masrafı çok farketmeyecektir. c250 kullanıyorum. Ancak aynı yaş km için fiyatların denk olduğunu düşünmüyorum orada bir hata var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.