Şimdi Ara

Mercedes 190E mi BMW E30 mu Renault broadway mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Allah nasip ederse 2 aya kadar ehliyet alıcam şimdiden ilk alcağım arabayı araştırmaya başladım ilk olarak eski kasa 131 Doğan almayı planlıyordum hem ucuz olsun hemde bakımı ucuz ve yakıtı az tükettiği için birazda mod yaparım diye aklıma yatmıştı acemiliğimi bu araçta atmayı düşünüyordum.Alıcağım arabayı 4-5 yıl boyunca değiştirmeyi düşünmüyorum ancak bu 131 doğanı alırsam elimde kalıcağını alıcısının olmayacağını problemlerinin bitmiyeceğini söylediler bende bu araçtan vazgeçtim BMW E30 ve Mercedes 190E gözüme takıldı piyasayada E30 sekiz milyardan başlıyor onbeş milyara kadar çıkıyor 190E de dokuz milyardan onyedi milyara kadar çıkıyor birde broadway almamı önerdiler onunda piyasası beş milyardan onbir milyara kadar değişiyor broadway ın piyasasının iyi olduğunu bu yüzdende fiyatlarının biraz yüksek olduğunu elimde kalmayacağını az yakıt yaktığını bakımının masrafsız olduğunu ve pek fazla sorun çıkartmadığını söylediler birde sizlere sorayım dedim sizce hangi arabayı alayım sizinde farklı tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 8 Eylül 2009; 20:23:38 >

• broadwayi hemen eliyelim
    bmw e30 un temiz kullanılmışını bulmak zor oldugu için onuda geçelim:)
    geriyo 190e kalıyor::D
  • 190E yi almam için biraz daha para biriktirmem gerekecek 5-6 milyar verebilirim şimdilik.E30 u 7500 e buldum temiz gözüküyordu ancak yürüyenini kontrol ettirmek gerek o araçtan elinde olupta basmayan yanlamayan yoktur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 8 Eylül 2009; 20:41:48 >
  • Temiz E30 gerçekten zor.Olsada o fiyata sanmıyorum.

Şansın açık olsun yinede.
  • Araç seçeneği çok olunca kararsız kalıyor insan nedense broadway i şiddetle tavisye ediyorlar az yakıyormuş parçaları ucuzmuş vs. ancak o arabayıda gözüm tutmuyor arkaya 2-3 kişi oturdumu araç çöküyor yokuş falan çıkarken tampon yere sürtüyor.Ama yeni kasaları güzel gibi bu gidişle yeni kasa şahine kalıcaz gibime geliyor hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 8 Eylül 2009; 20:57:01 >
  • brodway iyidir. tamponu yere sürtmesi için aracın ön tekrleri yerden teması bitmiş olması lazım yada amortisörlerin kaportayı delmesi.

190E güzel ama eski bmw desen o da öyle bence en iyi seçim brodway parça ve usta sorunu olmaz fiyatı makul satılması kolay 96-97 bakın derim
  • senin için en uygun broadway hatta samara ve şahinde olabilir. neden diye sorarsan daha acemi olduğun için ufak tefek kazalarda uygun fiyata yaptırabilirsin. bu araçların motor mekanik tamir ücretleride çok uygun. zamanı gelincede satar daha bilinçli bir şekilde ne istediğine karar verip ona göre araç seçimini yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/1997_broadway_rni-26WQQaXQQ16652853WQQpXQQdisplayitem yeni kasası hoşuma gitti ancak fiyatları biraz yüksek gibi izmirde oturuyorum otokente bakmak lazım aslında 7-7500 arası bulurum belki.Ama en iyisi şahin falan almak galiba arkadaşın dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 8 Eylül 2009; 21:39:14 >
  • citroen saxo al.tam senlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltraPredator -- 21 Eylül 2009; 18:11:34 >
  • E30lar denildiği gibi zorlanmış hor kullanılmıştır. Arkadan itiş doğan ayarında gidişe sahip bir aracıda neden zorlarlar anlamam. E30 olucaksa bari en azından 3.23, 3.25 falan olmalı ki yürüsün. Bence en uygunu 190E, hem düzgün kullanılmışı bulunur, hem parçası çok rahat bulunur, hemde bmwye oranla sorunsuzdur. Sanayide 190e nin parçasını broadway kadar rahat bulursunuz. Zaten bu ülkede en rahat, en ucuz yürütülecek araçlar; Kuş serisi, eski mercedesler, chevy nova gibi araçlar. Parçaları nerrdeyse bedava.
  • lada vegalara bakmanızı tavsiye ederim yüksek modelli bir araç almış olursunuz sizin yazdığınız araçlardan daha sorunsuz olur kullananlar motorunun sağlamlığından masraf çıkarmadığından bahsederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: quiet_dead

lada vegalara bakmanızı tavsiye ederim yüksek modelli bir araç almış olursunuz sizin yazdığınız araçlardan daha sorunsuz olur kullananlar motorunun sağlamlığından masraf çıkarmadığından bahsederler

• quote:

Orijinalden alıntı: Karabela Hüsnü

citroen saxo al.tam senlik.

Arkadaşım biaz sert gitmiyormusun?
    Az önceki mesajında çok sert kelimeler sarfettin.Yanlış anlama konu dışı bölümüne göre sert değil,otomobil genel bölümüne göre biraz sert...

Önceki mesajlarını inceledim genellikle sert bir dilin var.
    Ama Otomobil Genel bölümünde aktifliğin fazla olmaz,haberin olsun.
    Yanlış anlama sadece dikkatli olmanı söylüyorum,bu bölümünde yenisin çünkü.
    Yönetim pek hoş karşılamıyor böyle sert dilleri:)
  • E30'un kazasızını, zorlanmamış yıpranmamışını bulmak nerdeyse imkansız onu eleyin derim ayrıca cok yakar lpg şart. Onu bi kere eleyin derim.
  •  Mercedes 190E mi BMW E30 mu Renault broadway mi ?

temiz 2000 model brodway almanı tavsiye ederim, daha eski model alırsan brodway alma fairway al.

• 190E 2.5-16 Evo II .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 21 Eylül 2009; 20:06:17 >
  • Artık temizini bulmak biraz zordur ama eger bulabilirsen hic dusunmeden 190E al derim. Ondaki konforu, oturaklı yol tutusu, kaliteyi simdki bir cok yeni aracta bile bulamazsın. Hem denildigi gibi sanayide parcasıda boldur.
  • benimde tawsiyem istemeye istemeye broadway yada kuş serisi olacaktır.
    uzakdoğu arabalarına bir bak istersen. onlar daha konforlu olur ama 2. elleri olmaz.
    broadway alırsan özellikle 97 ve sonrası model düşünürsen RL olanını alma sakın!
    RN yada RNi olanını al.
    1-elektirkli ön cam
    2-merkezi kilit(mümkünse uzaktan kumandalı olsun)
    3-hidrolik direksiyon.
    ne yap yap, bu 3 özelliği barındıran bir araba almaya çalış.
    saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

E30lar denildiği gibi zorlanmış hor kullanılmıştır. Arkadan itiş doğan ayarında gidişe sahip bir aracıda neden zorlarlar anlamam. E30 olucaksa bari en azından 3.23, 3.25 falan olmalı ki yürüsün. Bence en uygunu 190E, hem düzgün kullanılmışı bulunur, hem parçası çok rahat bulunur, hemde bmwye oranla sorunsuzdur. Sanayide 190e nin parçasını broadway kadar rahat bulursunuz. Zaten bu ülkede en rahat, en ucuz yürütülecek araçlar; Kuş serisi, eski mercedesler, chevy nova gibi araçlar. Parçaları nerrdeyse bedava.

Çakal Kasa 3.16 ile Doğan aynı gidişe sahip? Ben buna katılmıyorum işte. Doğan ile 120 yi geçince uçacakmış gibi bir his uyanır, 3.16 da 160 yaparken farkında olmazsınız. Evet 2 side 1.6 evet 2 side arkadan itişli ancak gerek devirli kullanım istemesi, gerek uygun fiyatı, gerekse yüksek sürüş zevki bu çakal kasaları apaçilerin eline düşürmüş durumda. Doğan ile karşılaştırmak büyük hata olur:)
    Benim tercihim merso olur, çakal kasa bmw ler çok hırpalanmış araçlar. Birde 5.20 düşünün derim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.