Şimdi Ara

Porsche Panamera Diesel Testim videolu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
4
Favori
6.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Onumuzdeki gunlerde ciddi anlamda 2011 model Panamera 4 almayı dusunuyorum. Uzun suredir arastırma içerisindeyim. Cls 350 ile arasında gidip geliyordum ancak bnm icin dezavantajları olsada Porsche'a binip bu zevki tatmaya karar verdim. Siz degerli arkadaslara sormak istedigim ve fikirlerinizi almak istedigim hususlar var yardımcı olursanız cok sevinirim.

1)Araca 1 yıl binip zevkimi alıp satmayı dusunuyorum. Beni bu dusunceye iten sebepleri asagıda sıraladım.

-benzin yakısının cok oldugunu dusunmem (kullanan test eden arkadasında olup bilgi sahibi olan arkadaslardan yardım bekliyorum bir depo ile ne kadar gidebilirim?)
    -yıllık vergisi (tahminim yıllık 10-12 bin civarında )
    -kasko (hasarsızlık indirimim var 65% civarı bir indirim olur sanirim genede odemem gereken rakam 6 bin civari olur diye dusunuyorum?)
    -1 yıl binip aracı satmak istedigimde yaklasik olarak ne kadar bir kayıp yasarım?

Porsche 'a binmek istiyorsun bu paraları dert ediyorsun diyecek arkadaslar için şimdiden soylemek isterim aracı ailemden 0 destek alarak kendi imkanlarımla birazda kredi ile almak istiyorum bu yuzden yıllık odeyecegım ekstra 25-30 bin tl veya cok fazla benzin parası beni elbet kotu etkileyecektir. Zaten arac anlaminda aliyim 10 sene binerim mantıgı bende yok bu sartlarda 1 sene binip satmayı düşünüyorum.

100 bin euro civarı bir arac almak istiyorum 40-50 bin max.60 bin kmde bulabilirim diye düsünüyorum. Satarken sıkıntı yasamamak için doğus çıkışlı bulmak istiyorum(otv fatura sıkıntıları yasamak ıstemiyorum). Alacagın aracta bunlara dikkat et bunlar kesinlikle olsun diyeceginiz konular varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim. 2.el sitelerden ilan tavsiyesinde bulunursanız cok yardımcı olmus olursunuz internette gozden kacırdıgım veya bakmadıgım panameralar olabilir.

Şimdiden herkese cok tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.