Şimdi Ara

Porsche Panamera Diesel Testim videolu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
4
Favori
6.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yol Tutuşu Baya Sağlama Benziyor Keyifle İzledim
  • Yanınızdaki kim bilmiyorum fakat esp den beter müdahaleleri var adamın.
  • İşin güzel kısmı o kadar basıyorsun 250 beygiri iliklerinde hissediyorsun üstüne üstlük 1.6 focus kadar yakmıyor namussuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: superstreet

İşin güzel kısmı o kadar basıyorsun 250 beygiri iliklerinde hissediyorsun üstüne üstlük 1.6 focus kadar yakmıyor namussuz

Harbiden hocam yahu. Hesabi bizzat ben yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

cls'yi almadan evvel test etmiştim ben de, videoda verdiğiniz abartı tepkileri hiç haketmiyor. izleyince çok şaşırdım doğrusu... gerçi benim test ettiğim motor 245lik diesel'di. ama aralarında fark olduğunu zannetmiyorum. sanırım daha önce bu tarz araçları hiç kullanmadınız? (a7, cls, panamera)

bir de yanlış anlamayın ama yaşınız nedir???

Açıkçası bende böyle düşünüyorum..Yanlış anlaşılmasın yapılan teste ve emeğe saygım var ama o kadar abartılacak bi performanslı bi araç olduğunu da düşünmüyorum.3 litre dizeller içinde performans olarak en vasat olanlardan...
  • Deli makine...

Yalnız yanda oturan arkadaşı çok tedirgin gördüm. Aracın sahibi herhalde...
    9 lt de böyle bir araç için gayet güzel bir değer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

quote:

@shintai hocam ben bunu hem arşiv hemde insanları bilgilendirmek için yapıyordum sonra insanlar anlatımım ve kullanma şeklimi beğenmeye başladılar ve işler buraya kadar geldi aslında şikayetçide değilim. İnşallah ileride daha profesyonel çekimler yapacağım :)

@BRV35 hocam iyi dileklerin için teşekkürler

Muharrem abi kaç yaşındasın ? Abi dedim ama bende 21 yaşındayım :) . Sende eren tekin tarzı gördüm :).

22 yaşındayım bende üstadım

22 mi ? Yanılmıyorsam avatar da ki araç sizindi 22 yaşında nasıl oluyor da aileden mi hocam aklım karıştı şimdi. Ben sizi 30+ sanıyordum.

• Porsche Cayenne S'i kullanma şansını yakalamıştım. C63 AMG'den daha rahat bir araç ancak onun kadar sportif değil. Panamera'da konfora yatkın bir araç olduğundan fazla sportiflik beklememek gerekir. İnceleme için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

quote:

@shintai hocam ben bunu hem arşiv hemde insanları bilgilendirmek için yapıyordum sonra insanlar anlatımım ve kullanma şeklimi beğenmeye başladılar ve işler buraya kadar geldi aslında şikayetçide değilim. İnşallah ileride daha profesyonel çekimler yapacağım :)

@BRV35 hocam iyi dileklerin için teşekkürler

Muharrem abi kaç yaşındasın ? Abi dedim ama bende 21 yaşındayım :) . Sende eren tekin tarzı gördüm :).

22 yaşındayım bende üstadım

22 mi ? Yanılmıyorsam avatar da ki araç sizindi 22 yaşında nasıl oluyor da aileden mi hocam aklım karıştı şimdi. Ben sizi 30+ sanıyordum.

Evet hocam araç bana ait daha doğrusu aileme ait ama sadece ben kullanıyorum. Saolsunlar 18 yaşımda Astra, 19 yaşımda İnsignia şimdide Golf kullanıyorum. Bildiğin 92 doğumluyum

@LNavigator hocam araç her konuda tatminkar maşallah

• Hocam pardon ama ehliyet sınavı gibi sürüş olmuş.Sağa dön,sola dön,dikkat kasis,döner kavşakdan dön,İzlerken stres oldum,Allah rızası için düz bir yol yokmuydu oralarda ?
  • Oh maşallah :) Kazasız belasız binin inşallah. Ne güzel genç yaşta deneyim sahibi olmak farklı arabalar kullanmak.. Bu aletten inip Golf e binmek nasıl bir duygu :)
  • @nıghtman üstadım bırakında o kadar olsun :) Birde bilmediğim bir yerdi orası o yüzden sürekli güzergahı tarif etti abim.

@Nz9 hocam çok saolun küçük yaştan beri araçlara çok ilgiliyim ailemde saolsun elinden geldiği kadar bu konuda yardımcı oluyorlar. Golf'e binme olayını hiç sormayın gitmiyormuş benim alet meğersem ( ALLAH yokluğunu göstermesin )
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk555897

Porsche Cayenne S'i kullanma şansını yakalamıştım. C63 AMG'den daha rahat bir araç ancak onun kadar sportif değil. Panamera'da konfora yatkın bir araç olduğundan fazla sportiflik beklememek gerekir. İnceleme için teşekkürler.

Orasida dogru hocam. Aracin ebati 5.01 m olmasi lazim agirligida 1850 kg yaklasik

• Yanda oturan adam hem ayrima gelince donulecegini soyluyor hemde surekli yavas yavas deyip duruyor.

Boylesi insanlari anlamiyorum. Birisine kullan dediysen olay bitmistir tehlike yaratacak seviyede gazlamadigi surece boyle cikislar yapilmamasi gerek.

Video boyunca yavas! Yavas! Yavas!..

• Thomassee kullanıcısına yanıt
    tamamda panameradaki zf nin 8 ileri olması lazım.
    aisinle japonla ilgisi yok diye biliyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Bende oyle biliyorum oguz hocam

• quote:

quote:

Bende oyle biliyorum oguz hocam

deminki arkadaş, "kalbinde japon var." diyince belkimi dedim. ama şimdi araştırdım.

zf8 ileriymiş...

not: doğru aisin de 8 ileri At şanzıman üretmiş. hemde 2006 da. ama abd deki güçlü araçlarda satılmış ağırlıklı avrupada kullanıldığını sanmıyorum, çünkü zf bosh ortaklığında alman sayılır. alman varken japon şanzıman kullanmazlar :)(vw 6AT yi 9 yıl kullandı aisinden aldı odaayrı konu:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Porsche yilin tedarikcisi diye odul falan vermis.

İnternetten bakabilirsin hocam.

Hatta ayni sanzimani dizel evoque kullaniyor.

Zaten dizel panamera da tiptronik s yaziyor zf yazmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 17 Ocak 2014; 14:15:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Porsche yilin tedarikcisi diye odul falan vermis.

İnternetten bakabilirsin hocam.

Hatta ayni sanzimani dizel evoque kullaniyor.

O da zf hocam hatta ayni motor sanzimani jaguar da kullaniyor

• The S Hybrid and Diesel models have an Aisin-supplied eight-speed automatic transmission called Tiptronic S.

Zaten bi tane ZF var o da 7 ileri Panamera'da.

Gercekten ilginc ZF 8 ileri yerine Aisin secmisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 17 Ocak 2014; 14:20:39 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.