Şimdi Ara

Porsche 911 carrera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
9.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 Yaşındayım sizce Corvette C5 mi ? 43 bin euroya 99 model temiz bir porsche 911 carrera mı alıyım ??? Bana porsche yakın geliyo 2 sene kullanıcam benzin 13.6 litre tüketiyomuş senede 2 3 bin tl fazla yakıt masrafı olabilir ama 2 sene kullanıcağım için çok önemli değil açıkçası siz ne seçerdiniz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimpel -- 25 Ekim 2010; 19:50:15 >

• Şimdi ben mi yanlış anladım soru şu mu ?

"Sedan C mi alıyım,911 Carrera mı ?"

Ne diyeyim....355 Berlinettayı zorla bari....
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

Şimdi ben mi yanlış anladım soru şu mu ?

"Sedan C mi alıyım,911 Carrera mı ?"

Ne diyeyim....355 Berlinettayı zorla bari....

Porsch'un arkada bagajı yok hatırlatayım sorun olmasın sonra
  • audi a4
  • A4
  • audi a4 le mercedes c kıyaslanır mı hocam ne yaptın sen :)

cevaba geçelim 19 yaşındaysan porsche akar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RANGE ROVER VS PORCHE CAYENNE
    8 yıl önce açıldı
    Porsche Macan
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimpel

19 Yaşındayım sizce audi a4 mü Mercedes C serisi mi yoksa 43 bin euroya 99 model temiz bir porsche 911 carrera mı alıyım ??? Bana porsche yakın geliyo 2 sene kullanıcam benzin 13.6 litre tüketiyomuş senede 2 3 bin tl fazla yakıt masrafı olabilir ama 2 sene kullanıcağım için çok önemli değil açıkçası siz ne seçerdiniz ?

• quote:

19 Yaşındayım sizce audi a4 mü Mercedes C serisi mi yoksa 43 bin euroya 99 model temiz bir porsche 911 carrera mı alıyım ??? Bana porsche yakın geliyo 2 sene kullanıcam benzin 13.6 litre tüketiyomuş senede 2 3 bin tl fazla yakıt masrafı olabilir ama 2 sene kullanıcağım için çok önemli değil açıkçası siz ne seçerdiniz ?

tek masraf yakıt mı olacak porsche alırsan ???
  • Önce bir şahinde piş derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

%999999999999 FAKE konu...

Son dönemde, foruma yeni katılan arkadaşların gelir seviyeleri oldukça yüksek. Forumun adını "forum.premiumdonanim.kom" olarak değiştirmeleri gerekebilir.
  • C'yi A4'ü 911'i boşver Range Rover al sen.
  • Fake falan değil ciddiyim gayet boş yorum yapmayın ayrıca 2 sene kullanmayı düşünüyorum senede cebimden 2 3 bin tl fazla çıksın porsche kullanmak daha mantıklı bide mat kaplamayla içine bir artcar deri döşeme iyi olabilir ??
  • Rangein senelik vergisi 6 7 bin tl olmaz yani :) bunların1200 tl ayrıca ekstra dediğiniz porscheun fazladan ne gibi masrafları var benzin ve vergi dışında 2 yıl kullanıcam ne kadar farkeder ki ??
  • Önce daha güçsüz ve kullanımı kolay araçlarla tecrübe kazanıp kademe kademe yukarı çıkmalısınız. Genç yaşta büyük bir hevesle böyle güçlü otomobillere sahip olup kısa sürede ciddi kazalar yaşayan bir sürü insan var.
  • 1 senedir 3.20 kullanıyorum şimdi araba aldırıcam kendime bence iyi bir seçim olucak (3.20 benim değil babamın)
  • quote:

Rangein senelik vergisi 6 7 bin tl olmaz yani :) bunların1200 tl ayrıca ekstra dediğiniz porscheun fazladan ne gibi masrafları var benzin ve vergi dışında 2 yıl kullanıcam ne kadar farkeder ki ??

Evet ya araba dediğin şeyin benzin ve vergi dışında ne masrafı olur ki? Özellikle bir 911 kaç paralık masraf çıkarabilir? Bu sorunun cevabını biz de bilmiyoruz.

En iyisi sen al bir 911, sonra da deneyimlerini paylaşırsın. Hepimiz öğrenmiş oluruz 911 ne kadara yürütülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 22 Ekim 2010; 0:09:23 >
  • 911 carrera tabiki.
    hastayım bu makineye
  • Cahilim bu konuda C serisi alıncada bedavaya dönmüyo sonuçta ne kadar fark eder ekstra onu öğrenmek istiyorum ??
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.