Şimdi Ara

Porsche 911 carrera (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
9.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım daha 19 yaşındasın ve madem ki otomobilin havalı olsun, yaşıtların arasında nispeten dikakt çekeyim istiyorsun Carrera senin için çok yanlış bir tercih olur. Scirocco, Alfa GT, Mini CooperS, Audi A3 vs. gibi çok yüksek paralara mal olmayacak araçlar alıp gayet de amaçlarına ulaşabilirsin. 2-3 sene piştikten ve daha mantıklı hareket ettiğini gördükten sonra daha iyi araçlara bakmaya başlarsın.

Carrera'yı yürütebilmek için harcayacağın paraları da kendine harçlık yapıp Avrupa'yı gezersin, yabancı dilin gelişir, farklı kültürlerle tanışma fırsatın olur. Yok ben Carrera'da ısrarcıyım, 19 yaşımda İstinye Park'ta ciciş kovalarım, eski kocasından sağlam nafaka alan milf kovalar okulda 13 yaşındaki mat kaplamalı arabamla karizma yaparım(!) diyorsan; televole kültürünü başka kültürlere tercih ederim diyorsan da keyif senin:) Umarım senin için en iyi tercihi yaparsın.

• diyorum ben yaaa var bi milf eğilimi
  • Ne carreraymış ya... Kaç gündür gündemden düşmüyor
    Arkadaşın pek niyeti yok gibi.
    Sana tavsiyem, impreza wrx sti falan bak... Bir de cart yeşil kaplat Gözler senin üstünde olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 26 Ekim 2010; 0:17:01 >
  • Küçük araba sevmiyorum ayrıca herkesde var kardeşim a4 c serisi oturduğum semtte her sokakta 2 tane var 3 serisi de aynen alıcağım araba ya a4 yada c serisiydi yada bu tarz arabaydı 37 bin euroyada anlaşabileceğim buldum bi tane c serisi alsam 42 bin euro verme durumunda olucaktım 1.5 2 senede 5 bin eurodan fazla masraf çıkıcağını sanmıyorum alıcağım c den farklı olarak benzini katmıyorum zaten benzini zaten babamla yarı yarıya doldurucaz.Kaskoyu da babamın adına yapıcam tanıdık sigortacıda var onuda öyle halledicem 5 6 bin e kaskosu gelir herhalde adam 2 senedir kaza yapmadı bu arabasıyla...
  • Arkadaşın niyeti varda herkes aklını çeliyo :)Bir kişi demedi ki benzinini kaskosunu ödeyebiliyosan süper araba hayırlı olsun yakışır diye herkes bi pürüz buldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimpel

Arkadaşın niyeti varda herkes aklını çeliyo :)Bir kişi demedi ki benzinini kaskosunu ödeyebiliyosan süper araba hayırlı olsun yakışır diye herkes bi pürüz buldu...

benzinine bütçen yetiyorsa kaskosunu ödeyebiliyorsan hiç düşünme.
  • 0 km araç kokusunu almak varken neden 11-12 yaşındaki araca bakarsın ki. Unutma ki bu hava olayları çokta önemli olaylar değil. Bugün zenginsindir yarın fakir. Herzaman hoşgörülü saygılı olmak gerekir. Sana tavsiyem mercedes c serisi amg paketli beyaz bir araç almanız. Ki zaten bu forumda sor arabalar konusunda üstat ATTRACTION dur. Sanırsam o da seni kale alıp cevap verme gereği hissetmemiş.
  • Cidden bunun kaskosunu çıkarabilir mi biri? Veya çıkarmış olan varsa buraya yada PMe atabilir mi?

Bir de bu araçlar gerçekten yürütülemez mi? Aylık 9 bin lira civarı gelirle mesela? (İkinci araç olarak, ayda max. 1200 km civarı kullanılmak üzere?)

Veya Carrera değil de, 2004-2005 civarı bir Range Rover Vogue/Cayenne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 26 Ekim 2010; 14:25:53 >
  • C serisi her sokakta 2 tane var artık yeterli değil mi gördüğümüz sizcede zaten 2 sene kullanıcam sonra o tür bir araba düşünüyorum 19 21 22 arası kullanıcam bu aracı sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Cidden bunun kaskosunu çıkarabilir mi biri? Veya çıkarmış olan varsa buraya yada PMe atabilir mi?

Bir de bu araçlar gerçekten yürütülemez mi? Aylık 9 bin lira civarı gelirle mesela? (İkinci araç olarak, ayda max. 1200 km civarı kullanılmak üzere?)

Her turlu bu gelire sahip birisi 2004-2005 cayenne s yurutebilir.

Yil basindan sonra cayenne s yillik 4400tl vergisi olacak , kaskosuda bir o kadar olsa cok fazla can yakmayan bir arac gidisine gore
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

diyorum ben yaaa var bi milf eğilimi

Şurada iki kişiyiz, birbirimizi biliriz. Açtırma ağzımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Orijinalden alıntı: alikum

diyorum ben yaaa var bi milf eğilimi

Şurada iki kişiyiz, birbirimizi biliriz. Açtırma ağzımı.

ben inkar etmiyorum ki, yandaş bulabilmek hoşuma gidiyor

aman nişanlım duymasın

• Teşekkür ederim cevap için. Sanırım forumun bu kadar geyik yapmasının sebebi konu açan arkadaşın yaşı ve mesleği

Ama insan kendi parasını kazanınca gene de kasko+vergi+bakıma 10 bin lira gömmek gerçekten bayağı düşündürüyor, verebilmek problem olmasa da...

quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

quote:

Orijinalden alıntı: H.

Cidden bunun kaskosunu çıkarabilir mi biri? Veya çıkarmış olan varsa buraya yada PMe atabilir mi?

Her turlu bu gelire sahip birisi 2004-2005 cayenne s yurutebilir.

Yil basindan sonra cayenne s yillik 4400tl vergisi olacak , kaskosuda bir o kadar olsa cok fazla can yakmayan bir arac gidisine gore

• Kaskosu 5000tl miş sonunda almaya karar verdim bu 1 ay boyunca beklicem en temizini alabilmek için yardımlarınız için teşekkürler C serisi gibi bir arabadan ayda 400 tl fazla harcama yapmam gerekecek olsada 2 sene kullanıcağımdan değeceğini düşünüyorum.80000km altı arıyorum bulup yardımcı olursanız sevinirim.Yaptığınız yardımlar için şimdiden teşekkür ederim...Çok temiz olursa 90000 falanda olabilir tabi...
  • Ne oldu aldın mı ne yaptın delikanlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganra

Ne oldu aldın mı ne yaptın delikanlı?

Düne kadar almamıştı. Bugün ne yaptı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimpel

Kaskosu 5000tl miş sonunda almaya karar verdim bu 1 ay boyunca beklicem en temizini alabilmek için yardımlarınız için teşekkürler C serisi gibi bir arabadan ayda 400 tl fazla harcama yapmam gerekecek olsada 2 sene kullanıcağımdan değeceğini düşünüyorum.80000km altı arıyorum bulup yardımcı olursanız sevinirim.Yaptığınız yardımlar için şimdiden teşekkür ederim...Çok temiz olursa 90000 falanda olabilir tabi...

ee aldınmı
  • 911 turbo s beyaz alabilirsen imkanların doğrultusunda al yoksa uğraşma derim milf ile
    m3 2009 model alırdım yerinde olsam...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.