Para hazır ben 2 haftadır aramaya başladım arabayı zaten ... 1 ay 1.5 ay içinde de alıcam ama sonuçta babam kazanıyo parayı ben değil o yüzden bu arabayı aldırırken ne gibi sonuçlar yaratıcak bilmem lazım dimi :) ?
para hazır diyorsum ama 1-1.5 ay sonra alacagım diyorsun. Neyse hayırlısı olsun şimdiden ( ;
Alıcağım araca 42 bin euro gibi bir para vericem gelirim 15 20 bin civarı bir gelir var En temizini uygununu bulabilmek için 1 1.5 ay yoksa 1 hafta içinde de alabilirim.Açıkçası çok hızı seven 2 günde 240 250 yi görüp kaza yapıcak biri değilim porsche un havası başkadır bu yaşta o arabayı kullanmak isteyen çok kişi var ama ben hız meraklısı olduğum için almıyorum bunuda biliniz lütfen...6 aylık gelirinizle alacağınız otomobil diyip ayda 50 60 binden bahsetmişsiniz alacağım araç 300 bin tllik bir araç değil ...Ama yinede düşüncenizi dile getirip bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
Bu fiyata bir c seriside alabilirim yada bir 3 serisi ama bu araba mı daha çok dikkat çeker sizce yoksa c serisi yada 3 serisimi ??
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION Al al :)
Sandık motoru 30.000 euro :)
Sudan ucuz. :)
Yani c5 corvette alsam daha mı az masrafa sokar beni sizce ne diyosunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: selimpel
Alıcağım araca 42 bin euro gibi bir para vericem gelirim 15 20 bin civarı bir gelir var En temizini uygununu bulabilmek için 1 1.5 ay yoksa 1 hafta içinde de alabilirim.Açıkçası çok hızı seven 2 günde 240 250 yi görüp kaza yapıcak biri değilim porsche un havası başkadır bu yaşta o arabayı kullanmak isteyen çok kişi var ama ben hız meraklısı olduğum için almıyorum bunuda biliniz lütfen...6 aylık gelirinizle alacağınız otomobil diyip ayda 50 60 binden bahsetmişsiniz alacağım araç 300 bin tllik bir araç değil ...Ama yinede düşüncenizi dile getirip bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
pardon ne işle meşgulsünüz ayda bu kadar geliriz var...
Aile geliri 3 kişilik bir aile kuyumculuk işimiz
Beyler bana bu fiyat civarı bu havayı verebilecek başka araçlarda önerebilirsiniz ?? ama zor gibi ben 1998 yada 2000 bir carrera alıp içine deri döşeme birde dışına mat kaplama yapmayı düşünüyorm arabayı 2 sene kullanıcam sadece sonra başka bir araba alıcam en temizine bakıyorum siz neden bu kadar karşı çıktınız hız meraklısı da değilim ama bir yerde 2000 carrera mı görseniz daha havalı yoksa bir 3 serisi c serisi mi c serisi artık her sokakta 2 tane var görmek bile istemiyorum 3 seriside pek farklı sayılmaz...Sizce 2000 model carrera yeterince havalı bir araba değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: albati
quote:
Orijinalden alıntı: -Dominic-
Şimdi ben mi yanlış anladım soru şu mu ?
"Sedan C mi alıyım,911 Carrera mı ?"
Ne diyeyim....355 Berlinettayı zorla bari....
Porsch'un arkada bagajı yok hatırlatayım sorun olmasın sonra
önde var
quote:
Orijinalden alıntı: Details
Donanım haber otomobil forumunun anahtar kelime ile google aramalarında ilk sıralarda çıkıyor olması; bilgi edinmek isteyen internet kullanıcısının öncelikli tercihi olmamızı saglıyor, Hal böyle iken sorulan soruya bilgilendirici, tatmin edici yanıtlar vermek yerine soru soran arkadası dikkate almayıp dalga geçenleri kendi adıma kınıyorum. Konunun gerçekciligi ya da soru soran üyenin dürüstlüğü açıkcası beni ilgilendirmiyor, ben de belki bilgi alırım diye bu başlıga giriyorum, arama yaptıran vatandaş da giriyor, diger forum üyeleri de giriyor. Konu dışı başlıklarda geyik yapıyorsunuz anlıyorum ama ilgili yazar herhangi bir kural ihlali yapmamış ,moderasyon başlıgı kilitlememiş ancak soruyu soran şahısla 2 sayfa dalga geçilmiş. Ayıp arkadaşlar.
Katılmamak elde değil.
C5 in mi masrafı daha çok olur beyler yoksa porsche 911 in mi???
quote:
C5 in mi masrafı daha çok olur beyler yoksa porsche 911 in mi???
Ayda 20 Bin gelirin var...Niçin adam gibi bir C6 bakmıyorsun ?
Parayı babam kazanıyo ben kazanmadan öyle bir araba isteyemem o kadar para vermez yani...
bence bi X5 al kökten hallet problemi az gideri var 3.0dizel mis zaten 10 numara jip ezer geçersn herkesi porsche felan artislk yapar sen göbekten daldınmı porsche pert
quote:
6 aylık gelirinizle alacağınız otomobil diyip ayda 50 60 binden bahsetmişsiniz alacağım araç 300 bin tllik bir araç değil
Takdir edersiniz ki aracı almak ile her şey çözülmüyor. Bunun bakımı var, kaskosu var, vergisi var, var oğlu var. Sıfırı 300 000 TL olan aracın masrafı da ona göredir, buna katlanabilecek maddi gücü kastettim.
Benzinle vergiyi hallettim bakımıda normalin 2 katı olsun oda önemli değil tek kasko problemi kaldı aklımda ayrıca alıcağım araçta 75 kmyi geçmicek ve 2 sene kullanıcam o yüzden çok sorun olmaz !!
kasko yapabileceginden emin misin?
10 yasin uzerindeki araclara kasko yapilmiyor, devam eden bir kaskonuz temiz bir gecmisiniz de yok.
Sonra bu forumdan beklentin nedir vay kardesim al bizi de gezdir mi diyelim?
git arastir somut fiyatlarla linklerle gel seni ciddiye alalim.
yok illa ki benimle dalga gecin dersen ve yukaridaki gibi 75 kmyi gecmicek gibi ciddiyetsiz aciklamalarin olacaksa biraz daha efsane seyler soyle de konuyu takip ettigimize degsin..
quote:
Orijinalden alıntı: hunlu
quote:
6 aylık gelirinizle alacağınız otomobil diyip ayda 50 60 binden bahsetmişsiniz alacağım araç 300 bin tllik bir araç değil
Takdir edersiniz ki aracı almak ile her şey çözülmüyor. Bunun bakımı var, kaskosu var, vergisi var, var oğlu var. Sıfırı 300 000 TL olan aracın masrafı da ona göredir, buna katlanabilecek maddi gücü kastettim.
+1905 arabayı almak işin en kolay ve zevkli yanı asıl baş ağrıan işler aldıktan sonra oluyor
ya hocam sen ne yaptın ya :D burda zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış :D bu forum'a böyle konu açılmaz herkez yok vergisi yok yakıtı servisi fln der :D çok büyük bir hata yapmışsın
Ohoo daha sen daha şimdiden kaskoyu maskoyu hesaplıyorsan hiç binme bu arabalara.