Şimdi Ara

Porsche 911 carrera (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
9.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selimpel

Cahilim bu konuda C serisi alıncada bedavaya dönmüyo sonuçta ne kadar fark eder ekstra onu öğrenmek istiyorum ??

C serisinin 1 liralık parçası 911 de 5 lira olur. Ayrıca daha sık bakım gerektirir C serisine göre.
  • quote:

Cahilim bu konuda C serisi alıncada bedavaya dönmüyo sonuçta ne kadar fark eder ekstra onu öğrenmek istiyorum ??

Alıntıları Göster
    Biz de cahiliz. Sen al biz de öğrenmiş oluruz işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tamam sen inanma yorum yap geç dalga geçiyorum tamam ? yalan söyleyip eğlenenler nasıl eğleniyo bilmiyorum ama ben 6 yaşından beri bilgisayar başındayım o yüzden bu tür şeylerde telefon alırken vs hep forumları kullanırım daha önce bazı forumlarda yöneticilikte yaptım frmtr yada ingilizanahtari itouchkaynak gibi bana sadece yorumunuzu söyleyin fake se fake beni tanımıyosunuz size nasıl bir hava atma çabam olabilir ki ? sadece yardımcı olmanızı istiyorum Fikrinizi söyleyin yani...Şimdiden teşekkürler

• quote:

Tamam sen inanma yorum yap geç dalga geçiyorum tamam ? yalan söyleyip eğlenenler nasıl eğleniyo bilmiyorum ama ben 6 yaşından beri bilgisayar başındayım o yüzden bu tür şeylerde telefon alırken vs hep forumları kullanırım daha önce bazı forumlarda yöneticilikte yaptım frmtr yada ingilizanahtari itouchkaynak gibi bana sadece yorumunuzu söyleyin fake se fake beni tanımıyosunuz size nasıl bir hava atma çabam olabilir ki ? sadece yardımcı olmanızı istiyorum Fikrinizi söyleyin yani...Şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    Çocukmusunuz arkadaşlar forumda yarbay olmuş artist artist konuşmalar adam gibi soruyoruz burda ona göre düzgün cevap verin yada hiç bişey yazmayın !

• quote:

Alıntıları Göster
    Ciddi ciddi cevap vereyim o zaman: 10 küsur yıllık bir spor arabayı yürütmek inanamayacağın kadar çok masraflıdır. Hele ki bu araba Amerikan değilse iş daha da zorlaşır. Sakın bulaşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Ciddi ciddi cevap vereyim o zaman: 10 küsur yıllık bir spor arabayı yürütmek inanamayacağın kadar çok masraflıdır. Hele ki bu araba Amerikan değilse iş daha da zorlaşır. Sakın bulaşma.

Alıntıları Göster
    Corvette c5 te düşündüm 23 24 litre yakıyo ayrıca 2500 tl vergi Mustang 2006 düşündüm 8 bin tl vergisi var senelik ayrıca az yakan bir araba da değil Porsche un vergisi 1150 tl ye falan geliyo benzin önemli değil kaskoda yaptırıcam 2 sene kullanıcam en fazla 1 yada 2 kere bakıma gidicek bana açıkça söylerseniz şusu var busu var forumda tartışalım onları biliyim teşekkür ediyorum şimdiden...

• quote:

Corvette c5 te düşündüm 23 24 litre yakıyo ayrıca 2500 tl vergi Mustang 2006 düşündüm 8 bin tl vergisi var senelik ayrıca az yakan bir araba da değil Porsche un vergisi 1150 tl ye falan geliyo benzin önemli değil kaskoda yaptırıcam 2 sene kullanıcam en fazla 1 yada 2 kere bakıma gidicek bana açıkça söylerseniz şusu var busu var forumda tartışalım onları biliyim teşekkür ediyorum şimdiden...

Alıntıları Göster
    12 yıllık araç 80 binde falan alıcam zaten çok zorlanmış değil seneye 7 bin bile düşmüyo bir iki servise de baktırıcam eksper kontrol falanda yapıcam alırken daha ne yapmam gerekir ??? hepsine bilenlerden cevap bekliyorum...

• quote:

Alıntıları Göster
    Kasko fiyatını öğrendikten sonra 911'den vazgeçeceksin.

19 yaşında birinin profesyonel pilotluk tecrübesi yoksa bu tip arabaları alması ile kafasına sıkması arasında fark yok.

• quote:

Kasko fiyatını öğrendikten sonra 911'den vazgeçeceksin.

19 yaşında birinin profesyonel pilotluk tecrübesi yoksa bu tip arabaları alması ile kafasına sıkması arasında fark yok.

Alıntıları Göster
    Fazla hız meraklısı değilim sadece güzel ve gösterişli bir araba arıyorum 230 240 basarak gezmeyi düşünmüyorum
  • quote:

Fazla hız meraklısı değilim sadece güzel ve gösterişli bir araba arıyorum 230 240 basarak gezmeyi düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    Mercedes c200 amg ile 98 model porsche arasındaki kasko fiyatı farkı nedir öğrenebilirmiyim ??
  • quote:

Mercedes c200 amg ile 98 model porsche arasındaki kasko fiyatı farkı nedir öğrenebilirmiyim ??

Alıntıları Göster
    Kasko fiyatını ben de merak ettim,bakım olayı özel servis falan belki halledilir bir şekilde ama kasko önemli ağa.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sen inanmışsın dostum. Al o zaman.
  • quote:

Sen inanmışsın dostum. Al o zaman.

Alıntıları Göster
    Biliyosanız yardımcı olun lütfen cidden öğrenmek istiyorum her gencin isteyeceği bir araba 19 yaşında bi sürü bu tarz arabası olan kişiler var sonçta ben bilgilenmek istiyorum lütfen !!
  • quote:

98 model porsche yi birçok sigorta şirketi sigortalamayacak kadar çoktur farkı.
    olay rakamsal değil birtek bu işlerde zaten hesap kitap girmişse başka araçlar bak nasılsa yaşın genç ileride çok binersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kontrol ettirsenizde bir işe yaramaz diyosunuz yani ben cidden çok istiyorum bu aracı almayı yani temiz de olsa sorun mu çıkarır dersiniz 1.5 2 sene kullanmak istiyorum sadece hevesi atmak için yani sonra takas edip yeni kasa 3.20 falan düşünüyorum msnininiz falan alıcam sonunda cidden burdan konuşmak zor oluyo :)
  • quote:

Her şeyi soruyorsun. Biraz da kendin araştır. Kendin araştırırsan bir daha unutmazsın.
  • birde kaskoyu benzını boşver araç ne kadar eder piyasası nedir hiç araştırdınmı.

quote:

quote:

Her şeyi soruyorsun. Biraz da kendin araştır. Kendin araştırırsan bir daha unutmazsın.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Araştırmaya çalışıyorum işte bana böyle bilgileri daha rahat alabileceğim bir site önerebilirmisiniz ??

• quote:

Kontrol ettirsenizde bir işe yaramaz diyosunuz yani ben cidden çok istiyorum bu aracı almayı yani temiz de olsa sorun mu çıkarır dersiniz 1.5 2 sene kullanmak istiyorum sadece hevesi atmak için yani sonra takas edip yeni kasa 3.20 falan düşünüyorum msnininiz falan alıcam sonunda cidden burdan konuşmak zor oluyo :)

911 çarşı pazara gitmek için kullanılmaz. Kilometresinin düşük olması seni aldatmasın.

Baktığın 911 çok büyük olasılıkla arkadan itişlidir. Arkadan itişli bir 911 ile yanlamamak olmaz. Yanlamanın aktarma organlarının canına ot tıkadığından bihabersin sanırım.

Atmosferik 911'ler düşük devirli makineler değiller, bu da demek oluyor ki motorun aşınması da normal bir motora göre daha fazla.

10 yaşından büyük bir spor araba, hele ki Porsche amblemi taşıyorsa, bir sıkıntı halinde kenarda arabaya harcayacak 10.000 Euro (belki daha da fazla) olmadan binilmez.

• quote:

Araştırmaya çalışıyorum işte bana böyle bilgileri daha rahat alabileceğim bir site önerebilirmisiniz ??

Kutsal bilgi kaynağı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.