Şimdi Ara

Porsche 911 carrera (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
9.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

Şimdi ben mi yanlış anladım soru şu mu ?

"Sedan C mi alıyım,911 Carrera mı ?"

Ne diyeyim....355 Berlinettayı zorla bari....

Porsch'un arkada bagajı yok hatırlatayım sorun olmasın sonra

önde var

O yüzden arkada yok dedim ya zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Ohoo daha sen daha şimdiden kaskoyu maskoyu hesaplıyorsan hiç binme bu arabalara.

Ben de genç arkadaşımıza kasko fiyatını araştırmasını söyledim ama o kendi havasında takılıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

Şimdi ben mi yanlış anladım soru şu mu ?

"Sedan C mi alıyım,911 Carrera mı ?"

Ne diyeyim....355 Berlinettayı zorla bari....

Porsch'un arkada bagajı yok hatırlatayım sorun olmasın sonra

önde var

O yüzden arkada yok dedim ya zaten.

Alıntıları Göster
    http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/2551674
    al götür şunu...

Gerçi benim eski İmpreza kadar güçlü bir motoru olmasa da, hız olarak tatmin eder

• quote:

Orijinalden alıntı: paganra

http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/2551674
    al götür şunu...

Gerçi benim eski İmpreza kadar güçlü bir motoru olmasa da, hız olarak tatmin eder

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Hiç alakam yoktur ama nedense Trabzon'a sempatim var....

• quote:

Trabzon Spor forması harikaaaa

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Benim kasko düşünmemin nedeni parasını babamın ödemesi parayı ben kazanmıyorum ayrıca arabayı da babamın üzerine yapıcam gayet temiz bir geçmişi var sorun çıkmaz diye düşünüyorum.Babam bana giderini çıkar sonra benim önüne getir bakalım dedi o yüzden araştırıyorum yoksa kıtı kıtına param yeterek kullanıcam diye değil...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaki Q7'nin plaka sonuda 61'dir

• quote:

Orijinalden alıntı: selimpel

Benim kasko düşünmemin nedeni parasını babamın ödemesi parayı ben kazanmıyorum ayrıca arabayı da babamın üzerine yapıcam gayet temiz bir geçmişi var sorun çıkmaz diye düşünüyorum.Babam bana giderini çıkar sonra benim önüne getir bakalım dedi o yüzden araştırıyorum yoksa kıtı kıtına param yeterek kullanıcam diye değil...

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-porsche-944-kazasiz-porche-33470844/detay

bak arac temiz duruyor hem de ferrari kirmizisi, kaskoya da gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

quote:

quote:

Gece gece güzel makara dönmüş

uzun zamandır görmüyorduk seni Jetta duruyormu halen ?

Üniversite yüzünden pek vakit bulamıyorum artık
    Jetta duruyor hocam şeytan kulağına kurşun canavar gibi maşallah... 3. yılı dolacak 60.000i doldurdu.
    4 ay önce de Jetta'ya kardeş olsun diye 2009 Doblo aldık.. Gül gibi geçiniyor ikisi de

Sizin de güncel kasa E500 gelmemiş daha hocam uzun zamandır giremiyordum

E500 işi vize işlemlerinden dolayı rotar yaptı benim için...Bende imzayı değişmedim öyle kaldı...Ama zamanı geldiğinde E500 den çok daha iyi bir şey olacak...Temsili olarak E500 kalsın imzada...Bu arada hayırdır senin imzaya kim taktı

Özel Mesaj postaladım hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gece gece güzel makara dönmüş

uzun zamandır görmüyorduk seni Jetta duruyormu halen ?

Üniversite yüzünden pek vakit bulamıyorum artık
    Jetta duruyor hocam şeytan kulağına kurşun canavar gibi maşallah... 3. yılı dolacak 60.000i doldurdu.
    4 ay önce de Jetta'ya kardeş olsun diye 2009 Doblo aldık.. Gül gibi geçiniyor ikisi de

Sizin de güncel kasa E500 gelmemiş daha hocam uzun zamandır giremiyordum

E500 işi vize işlemlerinden dolayı rotar yaptı benim için...Bende imzayı değişmedim öyle kaldı...Ama zamanı geldiğinde E500 den çok daha iyi bir şey olacak...Temsili olarak E500 kalsın imzada...Bu arada hayırdır senin imzaya kim taktı

Özel Mesaj postaladım hocam

Alıntıları Göster
    slk ya ne dersiniz yaş olarak daha uygun diye düşünüyorum hem roadster hemde motor olarak daha uygun güç açısından araştırın bence yada audi a5 gibi seçeneklere yönelin derim çünkü 911 gibi araçlar deneyim ve tecrübe gerektirir belki deneyiminiz olabiliri ama yinede yukarıda yazdıklarımı düşünün derim

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

slk ya ne dersiniz yaş olarak daha uygun diye düşünüyorum hem roadster hemde motor olarak daha uygun güç açısından araştırın bence yada audi a5 gibi seçeneklere yönelin derim çünkü 911 gibi araçlar deneyim ve tecrübe gerektirir belki deneyiminiz olabiliri ama yinede yukarıda yazdıklarımı düşünün derim

Alıntıları Göster
    Biliyorum ama size diyorum ki ben 250 300 basarak gezmicem hız meraklısı değilim porsche u bir yere park etmekle a4 a5 park etmek farklı genç düşüncesidir bu siz yaşadınız mı bilmiyorum ama bu araba çevresindekileri geçtim 10 15 bin euro daha pahalı araçlardan da daha çok dikkat çeken daha havalı bir araba bilmem anlatabildim mi ??

• quote:

Biliyorum ama size diyorum ki ben 250 300 basarak gezmicem hız meraklısı değilim porsche u bir yere park etmekle a4 a5 park etmek farklı genç düşüncesidir bu siz yaşadınız mı bilmiyorum ama bu araba çevresindekileri geçtim 10 15 bin euro daha pahalı araçlardan da daha çok dikkat çeken daha havalı bir araba bilmem anlatabildim mi ??

Alıntıları Göster
    Slk 2 kişilik araç diye yakınlaşmadım yoksa çok güzel bir öneri buda 2 kişilik gibi ama zor da olsa 4 kişi biniliyo sonuçta 3 kişi çok rahat biniliyo hatta...

• quote:

Alıntıları Göster
    911 carrera'yı ciddi olarak düşünüyorsan pm at telefonla görüşelim.Bostancı'ya gelip aracı görür merak ettiğin soruları yanıtlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

911 carrera'yı ciddi olarak düşünüyorsan pm at telefonla görüşelim.Bostancı'ya gelip aracı görür merak ettiğin soruları yanıtlarım.

Alıntıları Göster
    Yerinde olsam bunları boşverir 2010 Mini John Cooper Works alırım. Çok tatlı görünüyor. Fiyat olarak da 65.000 TL civarında sanırım. Hem masrafı o araçlara göre daha az olur, hem de yaşına daha uygundur.
  • quote:

bu araçlarda bildiğim kadarıyla(bir arkdaşımın kaskosu öyle) kasko kimin üstünüyse kaza anında direksiyonda o olması lazım yani babanı arayıp çağırcaksın o an ve karşıdaki bunu kabul edecek iyi düşün araştır karar ver ama biraz araştır da yaz foruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: buroz

quote:

bu araçlarda bildiğim kadarıyla(bir arkdaşımın kaskosu öyle) kasko kimin üstünüyse kaza anında direksiyonda o olması lazım yani babanı arayıp çağırcaksın o an ve karşıdaki bunu kabul edecek iyi düşün araştır karar ver ama biraz araştır da yaz foruma

Alıntıları Göster
    Öyle bir saçmalık yok ehliyetle alakalıdır o iş yada sigorta şirketiyle yaptığı anlaşma öyle olabilir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: redevil4

Bahsettiğiniz konu tek kullanıcı indirimi alındığında geçerlidir.Ciddi bir düşüşe sebep olur kasko fiyatında.Ancak özel olarak istenmediğinde yada muafiyetli kasko hazırlanmadığında standart bulunan bir indirim değildir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

quote:

Orijinalden alıntı: redevil4

Bahsettiğiniz konu tek kullanıcı indirimi alındığında geçerlidir.Ciddi bir düşüşe sebep olur kasko fiyatında.Ancak özel olarak istenmediğinde yada muafiyetli kasko hazırlanmadığında standart bulunan bir indirim değildir...

Alıntıları Göster
    Peki kurar ihlalindeki sonuç ne oluyo böyle bir durumda ??

• quote:

Peki kurar ihlalindeki sonuç ne oluyo böyle bir durumda ??

Alıntıları Göster
    tek kullanıcı indirimi değil direk öyle yaptılar.

sen gidip 19 yaşında o arabanın kaskosunu kendi üstüne yapamıyorsan babanın üstüne yapıp gidip te kendin kaza yapıp tutanak ta kendi adını yazdırmak saçma değil mi sence. bir şey öğrenmek istiyosan bi oku araştır saçma deme kimse alacağına inamamış etmemiş olur da alırsın diye bir şey yazıyoruz zaten bu kadar düşünüyosan alma bu kadar düşünülüp alınacak c180le arasında kalınacak araçlar değil bunlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.