Şimdi Ara

Porsche 911 carrera (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
9.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redevil4

tek kullanıcı indirimi değil direk öyle yaptılar.

sen gidip 19 yaşında o arabanın kaskosunu kendi üstüne yapamıyorsan babanın üstüne yapıp gidip te kendin kaza yapıp tutanak ta kendi adını yazdırmak saçma değil mi sence. bir şey öğrenmek istiyosan bi oku araştır saçma deme kimse alacağına inamamış etmemiş olur da alırsın diye bir şey yazıyoruz zaten bu kadar düşünüyosan alma bu kadar düşünülüp alınacak c180le arasında kalınacak araçlar değil bunlar.

Söylediğinizi şöyle bir düşünün,

Bir çok spor ve süper spor araç sahipleri araçlarını şirket üstüne alıyor.Bundan dolayı da araç şirket ismi ile sigorta ettiriliyor çünkü sahibi o.Şirketin birden fazla ortağı olduğunda söylediğinizin nasıl bir tutarlılığı oluyor?

Tek kullanıcı indirimi olmayan her kasko kullanan kişi sahibi olsun olmasın geçerlidir.Araçların markası modeli değil , bu klozun olup olmamasıdır bunu belirleyen.

• quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

quote:

tek kullanıcı indirimi değil direk öyle yaptılar.

sen gidip 19 yaşında o arabanın kaskosunu kendi üstüne yapamıyorsan babanın üstüne yapıp gidip te kendin kaza yapıp tutanak ta kendi adını yazdırmak saçma değil mi sence. bir şey öğrenmek istiyosan bi oku araştır saçma deme kimse alacağına inamamış etmemiş olur da alırsın diye bir şey yazıyoruz zaten bu kadar düşünüyosan alma bu kadar düşünülüp alınacak c180le arasında kalınacak araçlar değil bunlar.

Söylediğinizi şöyle bir düşünün,

Bir çok spor ve süper spor araç sahipleri araçlarını şirket üstüne alıyor.Bundan dolayı da araç şirket ismi ile sigorta ettiriliyor çünkü sahibi o.Şirketin birden fazla ortağı olduğunda söylediğinizin nasıl bir tutarlılığı oluyor?

Tek kullanıcı indirimi olmayan her kasko kullanan kişi sahibi olsun olmasın geçerlidir.Araçların markası modeli değil , bu klozun olup olmamasıdır bunu belirleyen.

egzotik araçlar için farklı koşullar var. şirket üstüne derseniz dediğiniz ortağı olmanız yeterli olur.

• Ulen sen gencim bana porsche yakışır diyorsun gençlik gidecek sen hala bu başlıkta olacaksın. Hele bir kafanda netleştir, baban kızarmı kızmazmı onay al sonra kaskoy7a kafa yor...
  • Hızını sevdiğiimden değil ben 250 260 basarak gezmicem havasından alıcam anlatamıyorum galiba babamdan aldım onayı da
  • Gel sana x3 verelim!
    Eşini dostunu doldur, vur kendini dağa, bayıra...
  • quote:

egzotik araçlar için farklı koşullar var. şirket üstüne derseniz dediğiniz ortağı olmanız yeterli olur.

Bahsettiğiniz arkadaşınızın kasko poliçesini tarayıp buraya koyar mısınız? Sigorta konusunda yeterli bilgim var.VAG grup bünyesindeki egzotik araçların her türlü poliçesi elimizden geçiyor ve böyle bir kloza rastlamadık..Gereken bilgiyi kanıt göstererek bizleri aydınlatmanızı rica ediyorum.
  • Hocam araç kıyasların bir acayip olmuş. Ama 911 almayı düşünme bence. 19 yaş ve az km deneyimi sonucunda başına istenmeyen şeyler gelebilir. Ayrıca ben hız yapmayacağım diyorsunda, sen yapmasanda o sana yaptıracaktır emin olabilirsin.
  • arkadasim ingilterede 8000 euroya 2001 model porche carera almisti, gayet iyi gidiyodu, demek turkiyede 40bin+ satiyolar

ne alirsan al farketmez dostum para anladigim kadariyla baba parasi, ye ye bitmez mantigindaysan soru sormana bile gerek yok.
    Birini al digerini sat ekonomi canlansin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

quote:

Bahsettiğiniz arkadaşınızın kasko poliçesini tarayıp buraya koyar mısınız? Sigorta konusunda yeterli bilgim var.VAG grup bünyesindeki egzotik araçların her türlü poliçesi elimizden geçiyor ve böyle bir kloza rastlamadık..Gereken bilgiyi kanıt göstererek bizleri aydınlatmanızı rica ediyorum.

üzgünüm ancak koyamam tabi inanıp inanmamak size kalmış arkadaşa sadece iyi araştırsın diye öneride bulundum.

arkadaşa da tekrar söylüyorum c180le bu aracın arasında kaldıysan alma.

• Audi a4
  • Benim arabada aradağım bir özellik yok beyler diyorum size c yada a4 falan düşünüyodum başta sonra c5 le porsche yi düşünmeye başladım öylesine yazdım onu da... Yoksa aynı teraziye konulucak arabalar değil şu anda arabada aradığım bişey yok sadece gösteriş arıyorum güzel olucak bir görünsün istiyorum porsche un havası başka ama anlatamadım durumumu işte bir türlü herkes başka telden cevaplar veriyo. Bir yere porsche park etmekle c yada a4 parketme arasında fark var 19 yaşında bunu arıyo çoğu kişi ama sizin yaşları bilmiyorum gencim biraz galiba :)
  • (arkadasim ingilterede 8000 euroya 2001 model porche carera almisti, gayet iyi gidiyodu, demek turkiyede 40bin+ satiyolar) İngiltere satış fiyatları 16 17 bin sterlin falan bide 8 bin euro yazmış arkadaş almanya diyin bari euro kullanılmıyor ingilterede :)
  • Şimdi soruyu değiştirdim dicem ama siz bence sana 2 side çok Sen bir c serisi al dersiniz şimdide :D
  • tabiki alırsın istediğin her şeyi alırsın hatta
    çünkü senin baban zengin.
  • Soruya uygun cevap verenlere teşekkürlerde bu alakasız cevaplardan bıktık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimpel

Soruya uygun cevap verenlere teşekkürlerde bu alakasız cevaplardan bıktık...

git te bi araştır da gel o zaman netten alınmıyor araba. iki tane c5 buldum şu kmde götürdüm baktırdım çok kazası var içime sinmedi. 911 baktım bi tane içime sindi araç şöyle böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buroz -- 25 Ekim 2010; 22:15:57 >
  • Haklısınız sizin yorumunuz içinde teşekkürler :)
  • derdin bir yere parketmekse almışken 911 yerine Cayenne al hem porsche hem de jip sahibi olursun havan çok daha fazla olur. kızlar senden imza istemek için sıraya bile girer.

quote:

Benim arabada aradağım bir özellik yok beyler diyorum size c yada a4 falan düşünüyodum başta sonra c5 le porsche yi düşünmeye başladım öylesine yazdım onu da... Yoksa aynı teraziye konulucak arabalar değil şu anda arabada aradığım bişey yok sadece gösteriş arıyorum güzel olucak bir görünsün istiyorum porsche un havası başka ama anlatamadım durumumu işte bir türlü herkes başka telden cevaplar veriyo. Bir yere porsche park etmekle c yada a4 parketme arasında fark var 19 yaşında bunu arıyo çoğu kişi ama sizin yaşları bilmiyorum gencim biraz galiba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PALERMO ®

derdin bir yere parketmekse almışken 911 yerine Cayenne al hem porsche hem de jip sahibi olursun havan çok daha fazla olur. kızlar senden imza istemek için sıraya bile girer.

quote:

Benim arabada aradağım bir özellik yok beyler diyorum size c yada a4 falan düşünüyodum başta sonra c5 le porsche yi düşünmeye başladım öylesine yazdım onu da... Yoksa aynı teraziye konulucak arabalar değil şu anda arabada aradığım bişey yok sadece gösteriş arıyorum güzel olucak bir görünsün istiyorum porsche un havası başka ama anlatamadım durumumu işte bir türlü herkes başka telden cevaplar veriyo. Bir yere porsche park etmekle c yada a4 parketme arasında fark var 19 yaşında bunu arıyo çoğu kişi ama sizin yaşları bilmiyorum gencim biraz galiba :)

• Cayennede hiç spor araba havası yok gaza basınca ses çıkarsın biraz :) 19 yaşında jip almak yapılıcak en son şey bence ki jip alıcak olsa infiniti falan alırdım herhalde
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.