Şimdi Ara

Porsche 911 vs cayman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu iki araçtan hangisi iyidir 2008 modelleri falan yapar mı çok masrafı olur mu 2006-2008 arasi merak ediyorum link atmak serbest trollemeyin almiyacağım ama yollarda çok görüyorum eski mi yeni mi pek anlayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 911 üst model bir kere Cayman'a göre Cayman ile Boxster aynı arabanın coupe ve cabriosudur. Benim düşünceme göre bu arabaları alması değil yürütmesi sorun. Motorun bakımı, lastikler, yakıt, vergi vs.
  • Kesinlikle 2005 model bir 911 in çok sorunu vardır dimi

• Carrera 911 ler daha güçlü ve Porsche yi Porsche yapan modeller. Cayman ise piyasa ihtiyacına göre, 911 den daha ekonomik etiketi olan Porscheler. Hatta ilk çıktığında yarım Porsche diyorlardı.

911 arkadan motorlu , cayman ortadan motorlu. 911 ağırlık dengesi cayman a göre daha zayıf bu sebepten. Eski modellerini kullanmadım ama 2014 modellerini bol bol kullandım geçtiğimiz haftalarda. Özellikle cayan gts mükemmel bir araç. 911 e göre içi daha dar , ses izolasyonu daha düşük , oyuncakları daha az belki ama cidden sürüş olarak tam bir pist aracı. 911 daha lüks kaçıyor cayman yanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokikara

Kesinlikle 2005 model bir 911 in çok sorunu vardır dimi

Cok yanlis bir dusunce bu kardes. Sen arabaya iyi baktiysan yagini bakimini eksik etmediysen niye sorunu olsun? Cep telefonu degil bu 10 yil sonra cope atasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokikara

Kesinlikle 2005 model bir 911 in çok sorunu vardır dimi

İyi bakılmayan 2012 model arabanın da sorunu olur. Ama iyi bakıldıktan sonra 2005 model olmasının hiç bir negatif yönü yok. Aracın yürütme masrafını sorarsan , hakkını vereceksen eğer oldukça maliyetli olur.

Sana daha ekonomik bir çözüm önereceğim. Shengen vizesi al , Almanya'ya git bir hafta sonu. Orada istediğin arabayı kirala , hem hız sınırı olmayan otoyolları da var , keyfince kullanır , gezer dolaşır geri gelirsin. Hızlı ve lüks araba kullanmanın en ekonomik yolu bu. O dediğin 2005 model arabanın sana 1 aylık kasko yakıt , servis, mtv maliyetine zaten bu dediğimi rahatça yaparsın.
    Geçen sene z4 35is kiralamıştım Almanya'da , 3 gün için 154 Eur gibi bir para ödemiştim. Hatta konusu var forumda.

• ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Profiliniz görülmüyor hocam, konunun linkini atabilir misiniz? Hangi firmadan kiralamıştınız? Kurumsallarda Z4 bulamadım ben hiç Almanya'da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Porsche Macan Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Profiliniz görülmüyor hocam, konunun linkini atabilir misiniz? Hangi firmadan kiralamıştınız? Kurumsallarda Z4 bulamadım ben hiç Almanya'da.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94008337&p=1#94008337

Almanya'da ben de hep Sixt'ten kiralıyorum ama Z4'e denk gelememiştim. Bu arada yazınızı okudum çok güzel gezi olmuş. Mercedes müzesini 2 kez gezdim farklı zamanlarda ama BMW müzesine gitmek yerine Bayern München maçını tercih etmiştim, o hala içimde :) Teşekkürler link için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Almanya'da ben de hep Sixt'ten kiralıyorum ama Z4'e denk gelememiştim. Bu arada yazınızı okudum çok güzel gezi olmuş. Mercedes müzesini 2 kez gezdim farklı zamanlarda ama BMW müzesine gitmek yerine Bayern München maçını tercih etmiştim, o hala içimde :) Teşekkürler link için.

Mercedesi gezdi iseniz BMW müzesi Şart değil zaten.

Konuyu soluksuz okudum. Fotoğraflara tekrar tekrar baktım.
    Hayalimi gerçekleştirmişsiniz. İnşallah bana da nasip olur. Nürnberg pisti olmasa da müzeleri gezmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Konuyu soluksuz okudum. Fotoğraflara tekrar tekrar baktım.
    Hayalimi gerçekleştirmişsiniz. İnşallah bana da nasip olur. Nürnberg pisti olmasa da müzeleri gezmek istiyorum.

Umarım en kısa sürede gerçekleştirirsiniz. Gözünüzde büyütmeyin, zor değil. Otomobile ilgisi olan herkes görmeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.