Bildirim
Porsche Macan Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Test sürüşü diye birşey var biliyormuydunuz ? Tavsiye üzerine araç mı alınır gidin deneyin görün suspansiyonları nasıl -
Benim bildiğim NeedForspeed'de satılmıyor Macan? -
Herhalde biliyorum fakat şöylede bir durum var 10-15 dakika test sürüşü yapan bir insan ile aracın has kullanıcısı arasında çok büyük bir deneyim farkı var. Ben arabaya alıcı gözü ile baktığım için tabi şuanda - yönlerini göremeyeceğim bu yüzden buraya kullanıcılarından bilgi almak için konu açtım. Tavsiye üzerinede araç alacak kadar bilgisiz değilim emin olabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: TacTheory
Duvara vurduktan sonra ulti açıyor, kata ulti atmadan E'sini kullanıyor, wardsız çalıya giriyor, kill açlığı yapıyor, botrk kullanmıyor. Pet şişe değilde yok mu şöyle Beyzbol sopası falan. Forumca kanalına 1'er tl atalım Beyzbol sopası alsın bir sonraki failinde kurtuluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendboxer -- 16 Haziran 2015; 11:27:48 >
-
Hayal gücünüze hayran kaldım -
Buraya konu açanda kabahat zaten. Forumun yaş sınırı bir kere daha belli oldu. İyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yakınlardaki Porsche bayiisi varsa bir test sürüşü yapmanızı öneririm. Bizim sitede Cayenne var 2014 model gqyet güzel içi geniş motor desen her türlü. Macan ın ne kadar fiyatta olduğunu bilmiyorum. Ama daha pahalı ise bnce Cayenne e yönelmelisiniz. Iyi forumlar.
Porsche'nin test sürüşleri 10-15 dk değil merak etmeyin, gün içinin neredeyse tamamına yakın aracı size bırakıyorlar test etmeniz için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Range rover sport a bakın derim. -
Sağolun yorumlar için. Bu hafta Maslak Bayiisine gidip deneyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: TacTheory
Buraya konu açanda kabahat zaten. Forumun yaş sınırı bir kere daha belli oldu. İyi forumlar.
Aracı alınca ya da test sürüşü yaparken 2-3 foto çekip buraya atarsınız bizde sizin yaş sınırınızı görürüz :)
quote:
Orijinalden alıntı: cenktun34
Benim bildiğim NeedForspeed'de satılmıyor Macan?
Hahahaha :D hiç güleceğim yoktu, harika :) konu sahibi kusura bakmasın çok komik geldi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
panamera, cayenne, macan, porsche amblemi yapistirilmis, tamamem ticari projeleridir porsche nin. Porsche dedigin spor arabadir. 911 turbodur, gt3 dur.
Suv tarzi arac alacak olsam gider range rover modellerinden birini alirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: cbascan
panamera, cayenne, macan, porsche amblemi yapistirilmis, tamamem ticari projeleridir porsche nin. Porsche dedigin spor arabadir. 911 turbodur, gt3 dur.
Suv tarzi arac alacak olsam gider range rover modellerinden birini alirdim.
Konu sahibi ciddiyse zaten gidip baktığında beğenmeyecek aracı.
Hadi Cayenne bir tarafada, 350 - 400.000TL gibi rakamlar Macan'a verilmez.
150.000'e Audi Q3 al bin daha iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Conqueror26
quote:
Orijinalden alıntı: cenktun34
Benim bildiğim NeedForspeed'de satılmıyor Macan?
Hahahaha :D hiç güleceğim yoktu, harika :) konu sahibi kusura bakmasın çok komik geldi :)
Napım hocam,geçmiş konularına,mesajlarına baktım hep LOL denen oyunda rep kasmış. Dedim heralde yeni oyun indirdi Needforspeed Macan alacak soruyor dedim. -
Fan yönü ayarlama yerleri ve cam açma kapama tuşları çok nazik sürekli çatlayıp kırılıyorlar, ayrıca içeriden kapı açma yerleri de yavaşça bırakılmayınca çatlama yapabiliyor. -
Al
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104596453&p=1#104596453
1.si insanların hobilerine saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. Ben oyun oynarım veyahut oynamam bu sizi pek ilgilendiren bir konu değil. Forumu kullanma amacım zaten oyun için ilk defa bu bölüme forum açtım ve aldığım cevaplar çok hoş.
2.si Audi'nin SUV araçlarına bir türlü ısınamadım. Macan bana karşı çok övüldüğü için farklı bir sempati duyuyorum.
3.sü Test sürüşü veya satın aldığımda resimleri size özel olarak atacağım @APPY038
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- buji yağlanması nasıl önlenir
- seyir halinde aracın stop etmesi
- belediyeden duba izni nasıl alınır
- ankara pasta cila
- trafik cezası ödenmezse ne olur
- renault megane e-tech türkiye fiyatı
- byd seal ne zaman gelecek
- lynk co fiyat
- citroen logosu
- zeekr 001 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X