Şimdi Ara

Porsche Macan Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlayamadığım tek nokta şu;
    Neden yalan söyleyeyim ? Yüzünüzü dahi görmediğim sizlere böyle bir yalan söyleyip ne kazanabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacTheory

Anlayamadığım tek nokta şu;
    Neden yalan söyleyeyim ? Yüzünüzü dahi görmediğim sizlere böyle bir yalan söyleyip ne kazanabilirim ?
    Bir eğitim için kar üstünde yarım saat kadar kullanmıştım benzinli olanı. Cayenne e göre araba gibi diyebilirim. Çok daha dengeli tabi küçük bir araç olduğu için. Daha doğrusu asfalt üzerinde çok etki yaratabileceğini ya da aradaki farkı çıkaracak kadar zorlayabileceğinizi düşünmüyorum. İçi klasik Porsche , kalitesi vs güzel her zamanki gibi. hızlanması da güzel understeer olmuyor , yüklenince oversteer var ama cayenne e göre çok daha kolay kontrol edilebiliyor. En azından bana öyle gelmişti.
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Cayenne daha bir ağır kaçıyor Macan'a göre. Macan biraz daha ufak ve şeker gibi duruyor. Canlı henüz gidip görme fırsatım olmadı ve asfalt üzerinde performansı hakkında yaptığınız yorumu dikkate alacağım. Araba genelde asfalt üzerinde olacağı için herhangi bir arazinin performansından ziyade asfalt daha büyük bir önem taşıyor benim için. 2016 başlarında 2000 motor benzinli modelleri piyasaya sürülecekmiş onlarıda denemek lazım hem cep dostu.
  • quote:

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Cayenne daha bir ağır kaçıyor Macan'a göre. Macan biraz daha ufak ve şeker gibi duruyor. Canlı henüz gidip görme fırsatım olmadı ve asfalt üzerinde performansı hakkında yaptığınız yorumu dikkate alacağım. Araba genelde asfalt üzerinde olacağı için herhangi bir arazinin performansından ziyade asfalt daha büyük bir önem taşıyor benim için. 2016 başlarında 2000 motor benzinli modelleri piyasaya sürülecekmiş onlarıda denemek lazım hem cep dostu.
    Normalde SUV sevmem ama buna da hayır demem :)

Porsche Macan Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesixspeed -- 17 Haziran 2015; 12:01:31 >

• Macan güzel araç. Tiguan falan almaktansa 3-5 fazla verip Macan alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 17 Haziran 2015; 12:07:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Macan güzel araç. Tiguan falan almaktansa 3-5 fazla verip Macan alınır.

3-5 fazla verip mi ? Tiguan almak istemiyorum mesela macan almak için ne kadar 3-5 fazla vermem gerekecek 45 bin euro falan mı ?
  • Başarı gelmez tabi okullar kapanınca herkes otomobil genele doluşuyor.

Okullar kapanınca ders çalışacaklarına trollük yapıyorlar burada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhabalar.

Porsche Macan kullanıcılarına bir kaç sorum olacak;

Arabayı satın almayı düşünüyorum. Araba genel olarak tüm özellikleriyle nasıl. Alınır mı tavsiye edermisiniz ? Takırıtı gıcırtı durumu nedir ? Yol tutuşu ve süspansiyonları nasıl tavsiye eder misiniz ?

İki kelime öğrenmiş burada Porsche soruyor,

Takırtı,gıcırtı yok efendim yol tutuşu yok süspansiyon...

Git dersini çalış trollük yapma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Macan alacağıma 3-5 daha verip Escalade ya da Range Rover alırım fakirliğin anlamı yok.

Macan yerine Evoque bakabilirsiniz hocam hoşunuza giderse benzinlisi 2.0 olduğu için avantajlı. Veya arkadaşların dediği gibi RR Sport. Pahalı bir SUV alacak olsam hakkımı RR'dan yana kullanırdım heralde.
    http://www.webtekno.com/otomobil/land-rover-in-yeni-modelleri-akilli-telefonlarla-kontrol-ediliyor-h8383.html
    Hele ki böyle bi reklamdan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 17 Haziran 2015; 13:40:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Macan alacağıma 3-5 daha verip Escalade ya da Range Rover alırım fakirliğin anlamı yok.

Macan yerine Evoque bakabilirsiniz hocam hoşunuza giderse benzinlisi 2.0 olduğu için avantajlı. Veya arkadaşların dediği gibi RR Sport. Pahalı bir SUV alacak olsam hakkımı RR'dan yana kullanırdım heralde.
    http://www.webtekno.com/otomobil/land-rover-in-yeni-modelleri-akilli-telefonlarla-kontrol-ediliyor-h8383.html
    Hele ki böyle bi reklamdan sonra

Alıntıları Göster
    Özel mesaj atarsan yardım edebilirim sana burdaki boş muhabbet çevirenlere takılma rüyalarında bile göremeyeceği araçlar bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

panamera, cayenne, macan, porsche amblemi yapistirilmis, tamamem ticari projeleridir porsche nin. Porsche dedigin spor arabadir. 911 turbodur, gt3 dur.

Suv tarzi arac alacak olsam gider range rover modellerinden birini alirdim.

Aracı üreten firmalar ticari projedir zaten. Firmanın bazı modellerini ticari proje diye nitelendirmek ne anlama geliyor? Üretimin kendisi ticari bir proje değilmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yutuna

quote:

panamera, cayenne, macan, porsche amblemi yapistirilmis, tamamem ticari projeleridir porsche nin. Porsche dedigin spor arabadir. 911 turbodur, gt3 dur.

Aracı üreten firmalar ticari projedir zaten. Firmanın bazı modellerini ticari proje diye nitelendirmek ne anlama geliyor? Üretimin kendisi ticari bir proje değilmidir?

Alıntıları Göster
    Tıkırtı Gıcırtı durumu nedir derken başgan

• quote:

quote:

"ticari projedir" ile "tamamen ticari projedir" sizin icin ayni anlami tasiyorsa bilemeyecegim.
    Alintiladiginiz mesaji tekrar okuyun lutfen.

Aston martin'in ya da ne bileyim bir bentley'in, buna benzer markalarin; bmw de mercedes te ya da bir toyota da oldugu kadar ticari kaygilari yoktur.

Siz de bilirsiniz ki her marka modelinin, adetinden elde ettigi kar marji ayni degildir. Cok ama cok degisken olabilir. Bunun sebebi de yukaridaki bentley ornegine benzer.
    Tamamen ticari bir proje diyelim madem..

Ferrari, istese daha fazla para kazanamaz mi sizce bir dusunun?

Cok yuksek fiyatli bir spor arabadan % uzerinden dusuk bir rakam kâr ederken, cok daha ucuz fiyatli bir modelinden kat kat fazla kar edebilir markalar. Burda onu anlatmaya calistim. Emin olun porsche firmasi, 911 lerin gelisiminde kullandigi muhendislik maliyetlerinin kat be kat azini, yukarida adi gecen cayenne, macan modellerinde anca kullaniyordur.

Emsallerinden ustun olmayan cayenneleriyle, panameralariyla; porsche etiketinin ekmegini yemektedir. Ve bu porsche nin prestijini zedelemektedir. Ferrari ya da lamborghini de sirf gelir elde etmek icin bu islere el atmiyorsa, prestij meselesi yuzundendir.

Demek istedigim anlasilmistir umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

"ticari projedir" ile "tamamen ticari projedir" sizin icin ayni anlami tasiyorsa bilemeyecegim.
    Alintiladiginiz mesaji tekrar okuyun lutfen.

Aston martin'in ya da ne bileyim bir bentley'in, buna benzer markalarin; bmw de mercedes te ya da bir toyota da oldugu kadar ticari kaygilari yoktur.

Siz de bilirsiniz ki her marka modelinin, adetinden elde ettigi kar marji ayni degildir. Cok ama cok degisken olabilir. Bunun sebebi de yukaridaki bentley ornegine benzer.
    Tamamen ticari bir proje diyelim madem..

Ferrari, istese daha fazla para kazanamaz mi sizce bir dusunun?

Cok yuksek fiyatli bir spor arabadan % uzerinden dusuk bir rakam kâr ederken, cok daha ucuz fiyatli bir modelinden kat kat fazla kar edebilir markalar. Burda onu anlatmaya calistim. Emin olun porsche firmasi, 911 lerin gelisiminde kullandigi muhendislik maliyetlerinin kat be kat azini, yukarida adi gecen cayenne, macan modellerinde anca kullaniyordur.

Emsallerinden ustun olmayan cayenneleriyle, panameralariyla; porsche etiketinin ekmegini yemektedir. Ve bu porsche nin prestijini zedelemektedir. Ferrari ya da lamborghini de sirf gelir elde etmek icin bu islere el atmiyorsa, prestij meselesi yuzundendir.

Demek istedigim anlasilmistir umarim.

Alıntıları Göster
    macana 2 litre dizel olanı gelırse alınabılır sonucta porsche tabıkı guzel arac uretır her aracaı ayrı guzel estetık kalıtelıdır de bunun yanında x5 25d de bakabılırsınız ve volvo xc90 da olabılır

• quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

quote:

Duvara vurduktan sonra ulti açıyor, kata ulti atmadan E'sini kullanıyor, wardsız çalıya giriyor, kill açlığı yapıyor, botrk kullanmıyor. Pet şişe değilde yok mu şöyle Beyzbol sopası falan. Forumca kanalına 1'er tl atalım Beyzbol sopası alsın bir sonraki failinde kurtuluruz.

Porsche Macan Hakkında

dostum ben anlamadım. ulti açıyor kata falan valla şu konuya bi açıklık gelsin hiç bir şey anlamadım ve merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

quote:

Duvara vurduktan sonra ulti açıyor, kata ulti atmadan E'sini kullanıyor, wardsız çalıya giriyor, kill açlığı yapıyor, botrk kullanmıyor. Pet şişe değilde yok mu şöyle Beyzbol sopası falan. Forumca kanalına 1'er tl atalım Beyzbol sopası alsın bir sonraki failinde kurtuluruz.

Porsche Macan Hakkında

dostum ben anlamadım. ulti açıyor kata falan valla şu konuya bi açıklık gelsin hiç bir şey anlamadım ve merak ettim.

Hocam bu ergenyus arkadaş internetten online ergen oyunları oynuyoda. Attıgı mesajlardan birini alıntıladım buraya.

• hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Hm. Milletin işi gücü yok burada otomobil forumunu trolleyecek başka forum kalmamış gibi. Sende haklısın ne diyebilirsin ki. Hata bende ben sizin kapasitenizi zorladım.
  • legendboxer kullanıcısına yanıt
    Ergenyus ? Şimdi canım benim benim internette online oyun oynamam seni uzaktan yakından alakadar etmez. Sen gidip dışarıda karı kız aşkıyla yanıp tutuşup onlara para harcarken ben oyun oynarım bu hobi meselesi veyahut baban gibi sabahtan akşama kadar kahvehanelerde takılacağıma evde oturup oyun oynamayı tercih ederim. Şimdi cehaletini daha fazla ortaya koymadan konu mu terk edebilir misin ?

http://www.tamindir.com/league-of-legendsin-2014-dunya-sampiyonasi-guney-korede-gerceklesecek_h-5103/
    Bu arada yine oynadığım oyunda senin hayallerinin bile kaldıramayacağı paralar dönüyor. Dengesiz seni.

• quote:

Ergenyus ? Şimdi canım benim benim internette online oyun oynamam seni uzaktan yakından alakadar etmez. Sen gidip dışarıda karı kız aşkıyla yanıp tutuşup onlara para harcarken ben oyun oynarım bu hobi meselesi veyahut baban gibi sabahtan akşama kadar kahvehanelerde takılacağıma evde oturup oyun oynamayı tercih ederim. Şimdi cehaletini daha fazla ortaya koymadan konu mu terk edebilir misin ?

http://www.tamindir.com/league-of-legendsin-2014-dunya-sampiyonasi-guney-korede-gerceklesecek_h-5103/
    Bu arada yine oynadığım oyunda senin hayallerinin bile kaldıramayacağı paralar dönüyor. Dengesiz seni.

Yaşını söylermisin ?

• legendboxer kullanıcısına yanıt
    23. Ukrayna'a ev tekstili ihracatı yapan bir ailenin en büyük çocuğuyum. Babam iş gereği bir ay yurtdışında bir ay Türkiye'de oluyor bu nedenle iki araba yerine tek araba yapmak istedik. İnsanlar hakkında bilip bilmeden böyle ileri ger yorumlar yapma birdaha. Adam akıllı birşey sorduk yemediğimiz laf damga kalmadı. Terbiyesizlik.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.