Şimdi Ara

Porsche Macan Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TacTheory

23. Ukrayna'a ev tekstili ihracatı yapan bir ailenin en büyük çocuğuyum. Babam iş gereği bir ay yurtdışında bir ay Türkiye'de oluyor bu nedenle iki araba yerine tek araba yapmak istedik. İnsanlar hakkında bilip bilmeden böyle ileri ger yorumlar yapma birdaha. Adam akıllı birşey sorduk yemediğimiz laf damga kalmadı. Terbiyesizlik.

quote:

Orijinalden alıntı: TacTheory

Ergenyus ? Şimdi canım benim benim internette online oyun oynamam seni uzaktan yakından alakadar etmez. Sen gidip dışarıda karı kız aşkıyla yanıp tutuşup onlara para harcarken ben oyun oynarım bu hobi meselesi veyahut baban gibi sabahtan akşama kadar kahvehanelerde takılacağıma evde oturup oyun oynamayı tercih ederim. Şimdi cehaletini daha fazla ortaya koymadan konu mu terk edebilir misin ?

Şunları yazıp bi altındaki yorumada insanları hakkında bilip bilmeden konuşma diyosun

• legendboxer kullanıcısına yanıt
    Durduk yere mi salladım ben sana ? Hak ettin. Benim hakkımda bilip bilmeden konuştun bende senin hakkında konuşurum bu kadar net ve basit.
  • Uzerinde Porshe yazmasından başka neyi var ?

Doğan görünümlü şahin. Aynısının VW ni var. Yarı fiyatına.
  • Adam konu açmış soru sormuş, çocuk gibi espri yapmışlar akılları sıra. Bunların süresiz banlanmasini talep ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban kalmadı inş Ukrayna'da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.