Şimdi Ara

CardFinans NFC ödeme ile 100 TL’ye varan ParaPuan hediye. [20 Eylül - 20 Ekim 2022] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
7
Favori
2.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Market ve bu kampanya uygulamada yok smsdede hata veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FOCUSSTYLE kullanıcısına yanıt

Hocam market kişiye özel galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

Hocam market kişiye özel galiba

Galiba

• bu parapuan nerde geciyor bilen yazabilir mi

• Maalesef bu kampanya da kişiye özel. Qnb böyle böyle tüm kampanyaları kişiye özele çevirecek galiba. Kendi hesabımda Baba Özel kampanyalar kısmında çıkıyor, eşimin hesabında yok. Ne uygulamadan ne sms ile ne de internet şubeden kayıt da olmuyor. Market kampanyası da aynı bunun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 17 Ağustos 2022; 2:11:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobil ödeme için dün hata verdi süre dolmuştur dedi bu gün mobil uygulamadan kampanyanın bildirimi geldi yeniden sms gönderdim kabul edildi cevabı geldi bilginize

• bende de mobil uyg da var. sms attım yanıt yok

• market kampanyasının kısıye ozel olması kadar saçma bır durum yok bende de nfc var market yok.. sms attım kaydınızı gerceklestıremıyoruz dıye mesaj geldı ..

• Nfc den puan geldi. Ancak market ten gelmedi. Market için SMS gönderdim. Daha önce katılımınız var demişti. Market puanları da hemen geliyorsa ki bana gelmedi demek ki market kampanyası bana da tanımlı değil. Biz de hiçbirini kullanmayız.

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt

Market puanları anında yüklenmişti bana.

• Bugün alışverişten sonra böyle bir sms gelip heyecanlandırdı banka beni 😅 ama 10tl yüklenmiş tabiki

Bilgi:Tebrikler! CardFinans Mobil Odemeler kampanyasi ile harcamanizdan 10000.00 TL ParaPuan kazandiniz. B002

• sıyahıncı kullanıcısına yanıt
    www.cardfinans.com
    Anlaşmalı Üye Markalarımız | CardFinans
    https://www.cardfinans.com/cardfinans-dunyasi/anlasmali-uye-markalarimiz
  • şimdi sms attım tekrar bu sefer katılım sağladı.

• Puan anında yükleniyor. Kampanyada sorun yok. Eylülde yeni market filan başka kampanyalar olsa da kombo yapsak keşke.

• Market bende görünmüyor, bu şekilde 200 e 10 çok ama çok az

• grandprix kullanıcısına yanıt

Vakıf da 50/5 veriyor.

• Kampanya yenilenmiş.

Yeni ayı beklerseniz başka kampanyalarla birleştirebilirsiniz belki ya da şu kampanya ile kombo olur.

www.cardfinans.com
    CardFinans'tan Eğitim alışverişlerine 250 TL ParaPuan! | CardFinans
    https://www.cardfinans.com/kampanyalar/cardfinanstan-egitim-alisverislerine-250-tl-parapuan-39513

CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla 20 Ekim’e kadar Karekod ile Ödeme veya Mobil Temassız Ödeme (NFC) ile tek seferde yapacağınız her 150 TL ve üzeri harcamanıza %10, toplam 100 TL’ye varan ParaPuan kazanma fırsatı! Kazandığınız ParaPuan'larınızı 30 Kasım'a kadar kullanılabilirsiniz.

Kartınızı dijital ödeme çözümlerine QNB Mobil üzerinden ekleyebilirsiniz: http://fnb.mn/cepindir

Kampanya 20 Eylül – 20 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyaya, bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan harcama yapmadan önce MOBİLODE yazıp 2273’e SMS göndererek, Çağrı Merkezimizden ya da QNB Mobil'den kayıt olabilirsiniz. 2273’e gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

QNB Mobil'de Kart Ayarları'ndan Karekod ile Ödeme ve Mobil Temassız Ödeme (NFC) özelliklerini aktif hale getirebilirsiniz.

Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya dâhil olunan bireysel kredi kartına harcama anında yüklenecek olup, 30 Kasım 2022'ye kadar kullanılabilecektir.

Bir müşteri kampanyadan farklı CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartları ile yararlanabilecek olup, tüm bu kartları ile toplamda en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir.

Her müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir.

Mobil Temassız Ödeme sadece NFC özelliği bulunan 5.0 ve üzeri versiyona sahip Android cihazlar için kullanılabilir.

Karekod ile Ödeme hakkında detaylı bilgi almak için buraya, Mobil Temassız Ödeme (NFC) hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuan’lar geri alınır. ParaPuan’lar harcanmış ise ilgili tutar harcama yapılan kredi kartına ParaPuan borcu olarak yansıtılır.

ParaPuan’la yapılan harcamalar, toptan alışveriş ve ticari kullanımlar, kampanyaya dâhil değildir.

Enparacom ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartlarınızla yapacağınız harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında satın alınan ürün veya hizmetlerle ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikâyetler, ilgili iş yerlerinin şikâyet hatlarına iletilebilir.

Kampanyadan çıkış yapmak istemeniz durumunda 0850 222 0 900 no’lu telefondan Telefon Bankacılığı’nı arayarak çıkış işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 20 Eylül 2022; 21:0:52 >

• cardfinans kampanyaları icin ekstra uygulama var mı juzdan-bonusflaş gibi? qnb finansbank uygulamasında kampanya çıkmıyo bana hiç kartı yeni çıkarttık ondan mı acaba.

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Hocam Qnb mobil içinde var ana sayfaya girince biraz alta doğru inerseniz bir kampanya görünüyor tüm kampanyaları gör şeklinde ibare oluyor world, Bonus, maximum gibi düşünmeyin çok ilkel hatta bir çok kampanya uygulamada bile görünmüyor SMS ile katılım sagliyoruz zaten kampanyaları da az oluyor.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Garanti 10 yildir 2600 tl olan kartı arttırmadı sinirlenip burdan aldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.