Şimdi Ara

Cardfinans öğretmenler günü kampanyası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
8
Favori
15.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke ag den denemeden önce buraya baksaydım. 100 tl çektim puan mesajı gelmeyince buraya geldim hemen ama ortalık kaynıyor.(2 gün kaymağını yedik 3. gün patladık)
  • Konuyu kapatın isterseniz,her şeyi açık açık yazdığımız için bir kampanya daha patladı,en azından trendyol(!) şimdilik oluyor,ondan da olmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm_evo

keşke ag den denemeden önce buraya baksaydım. 100 tl çektim puan mesajı gelmeyince buraya geldim hemen ama ortalık kaynıyor.(2 gün kaymağını yedik 3. gün patladık)
    okuyanların da bir kısmı yine risk alıp denedi
  • euc2007 E kullanıcısına yanıt
    Denmezdik sabah "trkrkskn" kullanıcı hepimizi faka bastırdı, oluyor dedi kimsenin ki olmadı
  • Bonus posu giyim/aksesuar gözüküyor ordan deneyen oldu mu
  • grandprix kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben bastırmadım kusura bakma fakat ekran görüntüsü attım ve benim oldu dedim. Banka birşeyleri değiştirdiyse bu benim suçum değil benim aldığım saatte gerçekleşti hı dersen ki benden önce alan varsa çıksın bana yatmadı desin veya diyebilsin.
    İftira atmadan önce bir düşün taşın. 19 unda kazandım 20 sinde kazandım bugünde kazandım. Çoğu insan bugün kazanamadı. benden 2 saat önce deneyenler çok geç kalmış olabilir. Aynı şu şekilde düşün marketteki stok bittimi veya raftan kaldırıldımı ne kadarda almak istersen iste alamazsın. Tabi o market ara ara rafa almak istediğin stokta bulunmayan malzemeyi koymaz ise. Risk aldım denedim dedim ve oldu. Evet şu anda olmayabilir. Ama ben yarın tekrar sabah deneyeceğim. Ve yine şayet gelir ise sırf sen iftira attın diye burdan paylaşım yapmayacağım. Gruptaki adam gibi adam olanlara ekran görüntüsünü atacağım. Sen devam et sana nasıl dün geldiyse(20.11.2019) diğer insanlara da gelmedi. Sistemsel sıkıntı olabilir bunu düşün sonra iftira at...

• quote:

Orijinalden alıntı: trkrkskn

Kardeş ben bastırmadım kusura bakma fakat ekran görüntüsü attım ve benim oldu dedim. Banka birşeyleri değiştirdiyse bu benim suçum değil benim aldığım saatte gerçekleşti hı dersen ki benden önce alan varsa çıksın bana yatmadı desin veya diyebilsin.
    İftira atmadan önce bir düşün taşın. 19 unda kazandım 20 sinde kazandım bugünde kazandım. Çoğu insan bugün kazanamadı. benden 2 saat önce deneyenler çok geç kalmış olabilir. Aynı şu şekilde düşün marketteki stok bittimi veya raftan kaldırıldımı ne kadarda almak istersen iste alamazsın. Tabi o market ara ara rafa almak istediğin stokta bulunmayan malzemeyi koymaz ise. Risk aldım denedim dedim ve oldu. Evet şu anda olmayabilir. Ama ben yarın tekrar sabah deneyeceğim. Ve yine şayet gelir ise sırf sen iftira attın diye burdan paylaşım yapmayacağım. Gruptaki adam gibi adam olanlara ekran görüntüsünü atacağım. Sen devam et sana nasıl dün geldiyse(20.11.2019) diğer insanlara da gelmedi. Sistemsel sıkıntı olabilir bunu düşün sonra iftira at...
    Baştan hesaba havale demedin, bu forumda 13 senedir kimseye iftira atmadım, sen bilgiyi yarım yamalak verdin. kusura bakma bizi yanılttın

• Ag;açılımı Altın Gramı olmadığını bilmeyen mi var örgütçü gibi şifreli yazıyorsunuz.
    Bi ölücülük yapıcanız onuda beceremiyorsunuz kaç sayfa boş boş tartışmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 21 Kasım 2019; 16:46:31 >
  • grandprix kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben yanıltmadım :) hesaba havale veya puan farketmez ödeme yönteminde :) :) :) diğer posu seçiyor zaten herkes benim gibi. Öderken diğer posu seçmek zaten herkesin bilgi şey kaldı ki senin dün alıpta kazandığın yöntem... sen dünde alırken diğer posu seçmeseydin zaten kazanamayacaktın değil mi... eee bunun nesini söyleyecektim veya nasıl seni yanlış yönlerdirdim ???

Cardfinans öğretmenler günü kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkrkskn -- 21 Kasım 2019; 17:22:11 >

• Aklı başında olan tüm forumdaşları fırsat paylaşmamaya davet ediyorum. Kaç kampanyadır yararlanıyorduk. Bu kadar bilinince birileri boşboğazlık yaptı ve patladı doğal olarak.
  • EMRULBAKİ E kullanıcısına yanıt
    EVET ARKADAŞLAR BAŞKA POS'LARI DENEYEN VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkm_evo -- 21 Kasım 2019; 17:22:24 >
  • grkm_evo kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar BONUS posunu kullanarak aldım 3 taksit kampanyasına dahil oldu. Öğretmenler ve kasım kampanyasına dahil olmadı.
  • radko kullanıcısına yanıt
    Valla siz bilmiyormuşsunuz Ag'nin açılımı,onu öğrenmiş olduk :D :D
  • aslanhalim kullanıcısına yanıt
    Webden mi mobilden mi yapmıştınız acaba?

Bu arada; ty webden sipariş geçtim sadece Öğretmenler Günü kampanyasına dahil olduğu şeklinde mesaj geldi ve mesaja rağmen puan yüklenmedi.

Düzeltme: şimdi diğer kampanya için de mesaj geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 21 Kasım 2019; 18:28:23 >
  • morhipo'dan işlem yaptım kampanyaya dahil etmedi.
  • Trendyol da mi olmuyor artık?
  • hepsiburada için durum nedir arkadaşlar?
    trendyol kampanyaya dahil
  • icolie kullanıcısına yanıt
    Mobilden yaptım hocam trendyol giyim olarak geçiiyor benim bildigım.Alışverişten sonra hemen msj geliyor puan kazanıldığına dair fakat puanlar işlem provizyondan çıkınca yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmaz10

Trendyol da mi olmuyor artık?
    Trendyol sipariş geçtim SMS geldi ama puanlar gelmedi. Sektör bilgisine nereden bakıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.