< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (3. sayfa)
-
-
Carrefour.
-
Bu karta nasıl başvuru yapılıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lcw
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TRENDYOL cüzdanın orda kişiye özel çıkıyor. Yada müşteri hizmetlerini arıyorsunuz. Ürün yeni olduğu için 1 ay sonra arıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: akifs44
Bu karta nasıl başvuru yapılıyor?
-
Kart aidatı var Trendyol para puan çıkıyor kart ücreti 309!TL bana geldi kapattirdim.
Ömür boyu kart ücreti yok diyor bana gelen mesajda. 309 TL demissiniz ama?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhangv -- 20 Ocak 2023; 20:26:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk defa Finansbank’tan kredi kartı alıyorsanız aidat yok, ilk kartınız değilse aidat var sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başvurdum bakalım
Arayan soran yok. Sizde de öyle mi? Başvurduğumuzla kaldık :)
6 aydır kart elimde hiçbir artısı yok. Bence aramasınlar daha iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
16 Ocakta başvurdum.20 Ocakta kart teslim edildi.Finansbank vadesiz hesabım vardı.Bu süreçte kimse aramadı.Smsler yoluyla kart başvurunuz alındı, kuryeye verildi, teslim edildi şeklinde bilgilendirmeler yapıldı.
-
Aidatı yoksa benim için candır, canandır her türlü. Etinden, sütünden, kemiğinden, iliğinden her türlü yararlanırım. 1.36 oranlı taksitli nakit avans çekebilmek bile tadından yenmeyecek bir şeydir benim için. :) Hem 200 tl para vermedi mi?quote:
Orijinalden alıntı: uzaypatronu
6 aydır kart elimde hiçbir artısı yok. Bence aramasınlar daha iyi
Konu başlığında geçen "200 TL hediye" yi nasıl veriyor? Kod falan mı veriyor trendyolda kullanmalık?quote:
Orijinalden alıntı: blackboy5555516 Ocakta başvurdum.20 Ocakta kart teslim edildi.Finansbank vadesiz hesabım vardı.Bu süreçte kimse aramadı.Smsler yoluyla kart başvurunuz alındı, kuryeye verildi, teslim edildi şeklinde bilgilendirmeler yapıldı.
Mesaj yoluyla kredi kartınıza 200 TL trendyol para puan yüklenmiştir mesajı geldi.Trendyol mobil uygulamasından alışveriş yaparken kart bilgilerini girdiğininde puan bilgisi çıkıyor.Henüz harcamadım ama denedim o şekilde kullanılabiliyor.
-
Trendyol uygulamasında mı görüp başvurdunuz yoksa mesaj yolu ile mi?quote:
Orijinalden alıntı: blackboy5555516 Ocakta başvurdum.20 Ocakta kart teslim edildi.Finansbank vadesiz hesabım vardı.Bu süreçte kimse aramadı.Smsler yoluyla kart başvurunuz alındı, kuryeye verildi, teslim edildi şeklinde bilgilendirmeler yapıldı.
Trendyol uygulamasından görüp başvurdum.
-
Teşekkürler daha bana çıkmadı herhalde pilot aşamasından çıkmadı henüzquote:
Orijinalden alıntı: blackboy55555Trendyol uygulamasından görüp başvurdum.
Trendyol dan başvurdum kart yolda daha sonra mobil den görüntülü görüşme ile müşteri oldum ben aradım onlar aramadı sanal kartı kullandım trendyol da parapuan yüklenmiş sorun yok şimdilik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X