Cardfinans zaten az kampanya yapıyor. Yaptığı kampanyalara da bu kart dahil değil. Uğraşmaya gerek yok. |
Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (5. sayfa)
-
-
Ben 2 gün önce başvuru yaptım dün onaylandı 30300 tl limit verilmiş bankayı arayıp görüntülü teyit ettikten sonra kart açılacakmış amma velakin bu kart sadece trendyolda mı kullanılıyor bunu anlayamadım ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Verilen 200 TL hediye puan sadece trendyolda kullanılabiliyor.Bunun dışında her yerde kullanabiliyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartı her yerde kullanırsınız ama Cardfinans'ın zaten kampanyaları kısıtlı ve bu kart kampanyalara dahil edilmiyor.
-
*Ömür boyu kart ücret muafiyeti ve 200 TL değerinde Trendyol ParaPuan kampanyaları, ilk defa QNB Finansbank bireysel kredi kartı sahibi olacak müşterilerimize özeldir.
-
yalnız 200₺ ve altı alışverişlerde mi kullanılıyor yoksa üstünü karttan çek filan yapabiliyor muyuz?
-
Ben trendyol yemekte parça parça kullanmıştım.Puan yetmiyorsa üstü karttan çekiliyor diye aklımda kaldı.
suan basvuru yapsam ek bi para ödeyecek miyim önceden finans kartım olmadı hic 17 yasindayim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu başvuruyu uygulama ile yapan birisi yanıtlayabilir mi? T.c. kimlik bilgisi ve telefon numarası haricinde ön başvurudan sonra belge veya görüntülü görusme gerekti mi?
Başvuruda hangi bilgiler gerekti görüntülü görüsme yaptiniz mi ya da belge felan imzaladiniz mi?
Finansbank müşterisi değilseniz görüntülü görüşme gerekli ama Finansbank müşterisiyseniz mobilden veya web sitesinden başvuru yapabiliyorsunuz.
Kesin bilgi mi hocam ben müşterisi değilim o yüzden sıkıntı olabilir peki yeni bir musteri bu kartı aldıktan sonra vadesiz hesap açabiliyor mu?
Hocam ben de Finansbank müşterisi değildim görüntülü görüşmeyle müşteri oldum. Müşteri temsilcisine bağlandığınızda zaten size yapmanız gerekenleri söyleyecektir kimliğinizin ön arka fotoğrafını çekecek doğum tarihi gün ay yıl gibi bilgileri isteyecek sizden. İşlem tamamlandığında size SMS gelecek bir IBAN numarası gönderecekler size alıcı adına QNB Finansbank yazarak size ait başka bir hesabınızdan gönderilen IBAN’a EFT yapmanızı isteyecekler. Size ait farklı bir banka hesabı olması lazım. Enpara ve Papara olmuyor Enpara da Finansbank’a bağlı zaten o yüzden olmuyor. Ben böyle açtım hesabımı hocam. Hesap açıldıktan sonra mobil üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz zaten kredi kartına. Size özel aidatsızsa eğer GO karta başvurmanızı tavsiye ederim boşu boşuna normal CardFinans’a aidat ödemeyin.
İlk linkten başvuru yapamıyorum aradım bulamdım sitesinde başvuru için yardımcı olacak biri var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X