Şimdi Ara

Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
44
Favori
98.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce fix kartınız var mıydı hocam?Ya da başka finansbank kartıniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

Daha önce fix kartınız var mıydı hocam?Ya da başka finansbank kartıniz?

Fix ve go vardı bu da üçüncü oldu 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 ay içinde kapatırsan ekstreye borç olarak yabsıtırlar, sözleşmede yazıyor bende aldım aynı kartı

• quote:

Orijinalden alıntı: tengrigen

6 ay içinde kapatırsan ekstreye borç olarak yabsıtırlar, sözleşmede yazıyor bende aldım aynı kartı
    Şimdi mh sordum öyle bir zorunluluk yok dediler

• bu puan sadece trendyol da mı kullanılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: answer my question

bu puan sadece trendyol da mı kullanılıyor
    E yani adı üstünde Trendyol parapuan 👍 Dijital ürünler altın vs onlar dışında her şeyde kullanılabilir

• Uygulamada gördüm. Butona tıkladım. Bilgileri girdim. Sizi arayacağız bilgisi çıktı ekrana. Nasıl başvuruluyor anlamadım.

İkinci defa girdim ekrana bu defa SMS ile bilgilendirme yapılacak denildi ama gelen giden yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 18 Haziran 2023; 15:2:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Uygulamada gördüm. Butona tıkladım. Bilgileri girdim. Sizi arayacağız bilgisi çıktı ekrana. Nasıl başvuruluyor anlamadım.

İkinci defa girdim ekrana bu defa SMS ile bilgilendirme yapılacak denildi ama gelen giden yok.

Ben annem ve yeğenimde bilgileri girdikten sonra tarayıcı ile başvuru ekranına attı orada da bilgileri girdikten sonra başvurunuzu aldık en kısa zamanda sonuçlandıracağız bilgisinden iki üç dakika sonra onaylandı mesajı ve puan yatma mesajı geldi bizde böyle izledi süreç

• Uygulamanın neresinde çıkıyor hocam başvuru alanı?

• quote:

Orijinalden alıntı: asihoroz20

Uygulamanın neresinde çıkıyor hocam başvuru alanı?
    Trendyol a giriş yaptıktan sonra sağ altta hesabım var oraya bastığınızda hizmetlerim kısmında çıkması lazım

• İlk defa müşterisi olduğum için ömür boyu aidat ücreti olmaması sebebyle bugün başvurdum bakalım sonuç ne olacak

• Canlı desteğe sordum. Dün başvuru yapmışsınız. Sizi arayacağız dediler.

• quote:

Canlı desteğe sordum. Dün başvuru yapmışsınız. Sizi arayacağız dediler.

İlginç normalde bankada mevcutta kart var ise arama olayı olmadan otomatik olarak mevcut limit ile onaylanması gerekir (bazen daha yüksek limit ile onaylandığı da oluyor) bizde dediğim gibi arama vs olmadan anında onaylandı kart 2 günde geldi hatta puanı kullandım bile (bu arada puan kullanma olayı çok basit ve kolay epey) hatta 10 küsur da ty parapuan verdi

• Cardfinans Go ve Fix ve Enpara var.

Neyse olursa olur olmazsa çok da önemli değil.

Bu kart zaten aynı Cardfinans'ın Miles ve Enpara kartı gibi hiçbir kampanyaya dahil edilmiyor.

• quote:

Cardfinans Go ve Fix ve Enpara var.

Neyse olursa olur olmazsa çok da önemli değil.

Bu kart zaten aynı Cardfinans'ın Miles ve Enpara kartı gibi hiçbir kampanyaya dahil edilmiyor.

Aynen öyle ben de açık tutarsam o da ty yemek hatrina olur yoksa dediğiniz gibi hiçbir kampanyaya dahil de değil

• trendyoldan tp-link router sipariş ettim.4 günde kargoya verilmeyince iptal etmek istedim.teknosa adlı satıcı ısrarla kargoya vermediği halde ben kargoya verdim teslim alma iade et diyor.nasıl bir ahlaksızlık bu öyle

• Herhangi bir bilgilendirme filan yapılmadı. Canlı desteğe sorduk ararlar demişlerdi. Arayıp soran olmadı.

Anlamadım bunları.

Geçen hafta BES başlatayım diye adamları aradım iletişim bilgilerimi bıraktım.

Aranacağımı söylediler. Sonra bir de web'den bilgilerimi bırakım gene arayıp soran olmadı.

Şubeye gittim, telefonla başvuru yapmanız lazım dediler ve şimdi arayın evrakları isteyin dediler.

QNB ile uğraşmak yerine Garanti Mobil'den başvurup BES başlattım kolayca artık.

Bundan sonra arasalar da kartı istemem. Umurumda değil yani.

• quote:

Herhangi bir bilgilendirme filan yapılmadı. Canlı desteğe sorduk ararlar demişlerdi. Arayıp soran olmadı.

Anlamadım bunları.

Geçen hafta BES başlatayım diye adamları aradım iletişim bilgilerimi bıraktım.

Aranacağımı söylediler. Sonra bir de web'den bilgilerimi bırakım gene arayıp soran olmadı.

Şubeye gittim, telefonla başvuru yapmanız lazım dediler ve şimdi arayın evrakları isteyin dediler.

QNB ile uğraşmak yerine Garanti Mobil'den başvurup BES başlattım kolayca artık.

Bundan sonra arasalar da kartı istemem. Umurumda değil yani.

Sizin başınıza gelen benim başıma gelse ben de uğraşmam hocam haklısınız neden böyle zorluk çıkarıyorlar ilginç

• finasbank go kredi kartı ömür boyu aidatsızdı zaten 3 5 ay önce almıştım , artık aidatsız değil mi

• fix kartım go kartım var. herhalde ty kart alınca 200 puan gelmiyor bana

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.