Şimdi Ara

Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
460
Cevap
44
Favori
97.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

fix kartım go kartım var. herhalde ty kart alınca 200 puan gelmiyor bana
    Gelmesi lazım bize sorunsuz geldi bana anında anneme ertesi günü geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben başvurdum ne banka aradı , nede onaylandı SMS geldi. Halbuki finansbankda kartımda var .

• Başvuru yaptım 200 tl yüklendi dedi ama şifre al dediğimde eksik belge var deyip şifre vermiyor 😶‍🌫️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FOCUSSTYLE kullanıcısına yanıt

Enpara, Cardfinans Go ve Cardfinans Fix kartım var.

Ben de birkaç defa uygulamadan başvurdum ama bana da ne SMS geldi ne banka aradı. Canlı desteğe yazdım, başvurunuz alınmış geri dönerler denildi. Ben de salladım açıkçası.

• 200 tl trendyol pp trendyol yemekte geçiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellie_Williams

200 tl trendyol pp trendyol yemekte geçiyor mu?
    Yesss ben 400 TL puanı orada kullandım 👍

• teşekkürler hocam

• ilk defa qnb finansbank müşterisi olanlar kart ücretinden muaf tutulacaktır maddesi mevcut daha önce müşteri olanlar gözden kaçırmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: kitabistanbul

ilk defa qnb finansbank müşterisi olanlar kart ücretinden muaf tutulacaktır maddesi mevcut daha önce müşteri olanlar gözden kaçırmasın

Mh sordum bende kart aidati alınmayacağı söylendi 👍 ve ilk kartımda değil

• Enpara müşterisiyim. Bankaya gitmeden başvurabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabul edilen sözleşmede kırmızı punto ile ilk defa müşteri olunmaması durumunda kart ücreti varlığı belirtilmiş bu konuda müşteri temsilcisi söylemiyle çok defa magdur olan insanlar var yazılı cevap almanızı öneririm

• vitriol kullanıcısına yanıt

Bende enpara müşterisiyim trendyol kartla enpara aynı anda kullanılabiliyor mu?enparayı iptal etmezler değilmi? Birde bu trendyol kartın aidatı alınmaz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 taksit kampanyasında üst limti ne kadar bilgisi olan var mı

• Dün nihayet aradılar.

Zahmet etmişsiniz yahu ne gerek vardı dedim.

Kartı istemiyorum artık diyerek kapattım.

• go kart hemen gelmişti bu 2 haftadır gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

go kart hemen gelmişti bu 2 haftadır gelmedi
    Kartın gelmesini beklemenize gerek yok ki eğer puanı kullanmadıysanız cvv koduna kadar bütün kart bilgileri fiziki kart gelmese bile Qnb Mobil de gözüküyor

• Bilgi için teşekkürler. Cardfinans Trendyol karta başvuru ekranı, Trendyola girince sağ altta hesabıma tıklayınca hizmetlerim

bölümünden çıkıyor. Fix, go kart ve enpara olduğu için olabilir, anında onaylandı.

• Kartta 200 lira gözüküyor ama Trendyol uygulama ödeme ekranından puan kullan çıkmıyor. Nasıl kullanılıyor bilen var mı?

• Kartı teslim aldıktan sonra 200 TL puan Trendyol ödemede görünecektir diye düşünüyorum.

Müşteri temsilcisini aradım. Ocak 2024 tarihinde aidat gelecek görünüyor dedi.

Tekrar Trendyoldaki açıklamaları okudum. Bu karta trendyoldan müracaat olduğunda aidatsız olacaktır şeklinde açıklama var.

Tekrar müşteri temsilcisini aradım. Trendyoldan başvuru yaptığınız için aidatsız dedi. Sistemde de aidatsız görünüyor dedi. Fakat buna rağmen aidat gelirse kesinlikle iade edilir dedi.

Güncelleme: Kart kuryeye verilince 200 TL puan Trendyol uygulamasında göründü ve puan kullanıldı. (Sanal kartta görünmedi.)

Ayrıca Trendyol alış verişlerinde %1 TL puan veriyor. Aylık 50 TLye kadar puan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 19 Temmuz 2023; 20:59:23 >
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    başka yerdn başvuru yok zaten

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.