|
Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (23. sayfa)
-
-
Arkadaşlar sipariş oluştururken smsle gelen onay kodunu yazamadım siparişim oluşmadı ama parapuanparım silindi kaç gün içinde iade ediyorlar? -
Aynı gün içinde iade ediliyor.Genelde işlemden sonra birkaç saat içinde geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 10 Aralık 2024; 19:54:4 > -
O zaman bekleyelim teşekkürler
-
Benim de tamamen parapuan ile ödemem gereken sipariş için, 110+ liralık bir 3d onay kodu yolladılar; girmedim tabi. Bir baktım puanlar gitmiş. Sorunsuz geri yatar inşallah
-
Benim de miktar yanlıştı ondan onaylamadım. Hem bankayla hem de trendyolda görüştüm bekleyin dediler
şu an baktım geri yatmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenic -- 10 Aralık 2024; 20:26:55 > -
Trendyol parapuanların kullanım süresi var mı acaba ilk defa qnb den kart aldım.
-
1 ay diye hatırlıyom...
-
Yalnız yine puanla denedim almayı yine 111 lira çekmeye çalıştı kabul etmedim yine gitti puanlar -
Bana ve eşime kart çıkmadı, reddedildi. Ben kamu çalışanıyım, eşim ev hanımı. Kızıma başvurduk, öğrenci belgesi istediler ona kart çıktı, 750 TL yüklendi. 1150 TL lik bir alışveriş yaptık 750 TL si puandan düştü. Buraya kadar sıkıntı yok. Aynı zamanda 20000 TL maaş taşıma kampanyası için troy karta da başvurmuştuk. İkisi de aynı anda onaylandı ve kuryeye verildi gözüküyor. Troyu iptal edemedik bu yüzden.
Şimdi ilk defa kart alana ömür boyu aidat yok kampanyası bizim için güme gidebilir mi?
-
Arkadaşlar trendyol puanları nerede gözüküyor?
trendyoldan alışveriş yaparken sepetten sonra ödeme kısmında kart bilgilerimi giriyorum ama puanların çıktığı veya puan kullanımıyla alakalı bir alan yok. Normal dümdüz siparişi onayla kısmı var. onaylarsam normal çekecek.
bir ekran görüntüsü falan da paylaşan olmamış. Nereden çıkıyor bu trendyol puanlar?
EDİT: sanal kart olunca göstermiyormuş sistem. ana kart olacak. yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 26 Aralık 2024; 14:4:53 > -
Trendyol kart çıkarttım ama qnb uygulamasında puan 0 TL görünüyor.
Bu puanları nasıl aktif yapacağız? Ve diyelim puanlar aktif oldu kartı kullandık sonrasında kartı kapattırsak puanları iade alıyorlar mı? -
Qnb puan değilde trendyol para olarak gözükür
-
Orada da 0 TL olarak görünüyor.
Ekstra bir şey mi yapmak lazım aktif olması için?
-
Canlı desteğe bağlanıp sor kartımda aidat muafiyetim var mı diye.quote:
Orijinalden alıntı: murat18100Bana ve eşime kart çıkmadı, reddedildi. Ben kamu çalışanıyım, eşim ev hanımı. Kızıma başvurduk, öğrenci belgesi istediler ona kart çıktı, 750 TL yüklendi. 1150 TL lik bir alışveriş yaptık 750 TL si puandan düştü. Buraya kadar sıkıntı yok. Aynı zamanda 20000 TL maaş taşıma kampanyası için troy karta da başvurmuştuk. İkisi de aynı anda onaylandı ve kuryeye verildi gözüküyor. Troyu iptal edemedik bu yüzden.
Şimdi ilk defa kart alana ömür boyu aidat yok kampanyası bizim için güme gidebilir mi?
-
Otomatik yatıyor normalde ekstra bişey yapmadım
-
ben gecen pazar basvurdum pazartesi goruntulu konusma işlemini yaptım. halen kartım onaylanmadı.
sizinki ne kadar surdu?
-
Harcadık bile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X