< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (22. sayfa)
-
-
Param dan yüzde 4 veya 5 komisyon oranı ile nakite çevrilebilir yada fiziki Carrefoursa da geçiyor diye biliyorum çok kısıtlı Cardfinans para puan kullanım yerleri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uye oldum böyle bir mesaj geldi
CardFinans Trendyol basvurunuz 120820 TL limit ile on onay almistir. Ancak diger bankalardaki toplam limitiniz yasal sinira ulastigi icin kartinizi gonderemiyoruz. 10/03/2025 tarihine kadar basvurunuzun degerlendirmesi devam edecek olup, diger bankalardaki toplam kredi karti limitinizde azalma olmasi ve degerlendirmenin olumlu sonuclanmasi halinde tarafiniza SMS ile bilgi verilecektir. B002
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
param kart veya karfur
-
Bu aralar bankalar böyle 10 bin versin yine versin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düşürmeyin bence bazen düşürsenizde yine yasal limit diyor bazı bankalar.
yapar
Başvurdum red verdi, kardeşim başvurdu ona da red verdi. Bu kadar zor mu bu kartı almak. Her ikimizin de enparası var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim enparam yoktu ve kabul etti...
-
Bu kampanyanın detayı nedir üstadım ?
Ek taksit nedir?
QNB Trendyol kredi kartı sahibi müşterilerimiz, her ay eğitim, kamu, sağlık ve sigorta sektörlerinde yapacakları 50 – 15.000 TL arasındaki tek çekim harcamalarına faizsiz bir şekilde 6 aya varan sonradan taksit, taksitli harcamalarına ise faizsiz bir şekilde 6 aya varan ek taksit yapma imkanı kazanacaklardır. Müşterilerimizin her ekstre döneminde 3 faizsiz taksitlendirme hakkı bulunmaktadır. 50-5.000 TL arası harcama için 1 hak, 5.001-10.000 TL arası harcama için 2 hak, 10.001-15.000 TL arası harcamalar için ise 3 hak birden kullanılmış sayılacaktır.
www.trendyol.comhttps://www.trendyol.com/qnb-kart -
Enpara kredi kartı kullanıyor musunuz?
Merhaba,
Enpara kk varken bu karta başvurup, başvurunuz onaylandı mi?
onaylanmadı hocam limit doluluğundan,limit düşürüp denemedim.
-
Ben kullanıyorum o yüzden mi red olup duruyor? 6000 tl limitli falan zaten enparadaki yani
Bilmiyorum hocam bende sorup öğrenmeye çalışıyorum.
Qnb kampanya konusunda enpara kk'ı olan birine qnb kk vermiş.
Bende ve eşimde enpara kk var qnb ikimizide kart vermedi...
Bundan yaklaşık 1 sene öncede qnb kk vermemişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X