Şimdi Ara

Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
41
Favori
92.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cardfinansa kart başvurusu yapmak istiyorum trendyol kartın bir albenisi kaldı mı, yoksa başka bir kart çeşidinden vs başvurmamı mı tavsiye edersiniz?

• hala albenisi var hocam, hatta eskisinden daha iyi 1000tl

ben 100tl üzeri 8-9 şey almam gerekiyordu neredeyse 800lira üzeri puan verdi bu alışverişi yapınca

Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye
  • Bugün ben de 2kez alışveriş yaptım. 100 lira parapuan kazandınız diye mesaj geldi ama puanlar gözükmüyor uygulamada ya da kart No girince çıkmıyor trendyolda. Provizyonda olduğu için mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu cardfinasın puanları nerelerde geçiyor._?

geçen yer bulamadım.

• KimYon_Reyiz kullanıcısına yanıt

market karfur

giyim lcw hocam ben bu 2 yerden hep kullanıyorum

• welinkan W kullanıcısına yanıt

Trendyol parapuanlar trendyol go kullanılabiliyormu acaba?

• gül_ym kullanıcısına yanıt

Evet, kullanabilirsiniz.

• KimYon_Reyiz kullanıcısına yanıt

ben de bulamadım. trendyol bile görmüyor puanları. fatura talimatından 300 TL puanım var ama kullanamıyorum. kart elimde olmadığından benzinliğe de gidemiyorum.

• iczeleven kullanıcısına yanıt

Yemek siparisinde kullanırım cok iyi oldu basvurayım ozaman Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye 

• Trendyol puanlar nerede görünüyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ufukefe U kullanıcısına yanıt

Qnb Finansbank uygulamasına gir. Menüden kartlardan, Trendyol Kredi kartını seç. Kart ayarlarına git'e tıkla. Menüyü aşağı kaydır. Trendyol Parapuan yazan menüye gir.

• Ysf_joseph kullanıcısına yanıt

anneler günü kampanyasına katıldım hepsiburada hepsipay 100 tl yükledim mesaj geldi 100tl kazandınız şeklinde ama puan görünmüyor?Acaba trendyol kart geçerli mi değil?

• meeb kullanıcısına yanıt

Puanlar bende de 1 gün sonra yüklendi sizin gibi mesaj gelmesine rağmen. Provizyonda olması ile alakalı olabilir.

• Anneler günü kampanyasından gelen puanlar ilgili harcama dönem içine düştüğü an yükleniyor haberiniz olsun arkadaşlar kazandınız mesajı geldi ama puan yatmadı diye kayıt vs açmaya gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Finansbank Go ,3 fatura 300 tl kampanyası yapmış lakin bunlar faiz vs alıyor mu ,kartla fatura ödemesinden acaba?

• Kartımdaki trendyol puanı kullanmak istedim fakat 3d doğrulama aşamasında yanlışla sayfayı kapattım. Sipariş oluşturmadığım halde puanlar kullanılmış görünüyor. Kartımdan başka bir çekim yapılmamış. Trendyol bankayla görüşün diyor. Banka trendyol puan çekimini önce yapıyor sonra kalan tutar için 3d doğrulaması istiyor trendyolla görüşün diyor. 500₺ havaya gitti şu an. Başına böyle bir durum gelen var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar düz Hepsiburada alışverişi elektronik mi geçiyor bilgisi olan var mı?

• ktyd kullanıcısına yanıt

Gün içerisinde eksiksiz bir şekilde iade oluyor, kayıt falan açmayın.

• metin0 kullanıcısına yanıt
    evet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.