enpara kredi kartım var buna başvurunca ortak limitmi veriyor ? birde ücretsizmi kullanıyoruz ? herşeye 6 taksit yapıyormu ? |
Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (21. sayfa)
-
-
500 düz puan olarak değiştirmişler hocam.
-
Enparalı olup da Cardfinans Trendyol'a başvuranlar bu 500 liralık puandan yararlanamıyormuş diye bir bilgiye ulaştım ama teyit edemedim. Var mı deneyen ?
-
Sayın Hocam sanmiyorum cardfinans i olan bile bu karta basvurunca puan yüklü geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya şartlarında ilk defa finansbank kredi kartı sahibi olana diyor. enpara kredi kartı olunca zaten hali hazırda finansbankın kredi kartına sahip olmuş oluyorsun, o yüzden bi sorayım dedim...
-
Hocam içiniz rahat olsun sorun olmaz.
Kasım ayında hem enparalı hem de Finansbank müşterisi olmama rağmen puan kazanımım oldu. Sadece yükleme olmadı ben talep oluşturdum birkaç gün sonra yükleme yapıldı. Bunun sebebi de siteden değil de uygulamadan başvurmam olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Finansbank'a sormuştum, bizzat beni arayıp sen bu sevdadan vazgeç dediler, olmazmış ama ama tabii uygulamada, sahada durumlar nedir diye burdan sorayım dedim, sonra boşu boşuna kart sahibi olmak var...
-
Enpara sorun olmuyor kendim GO kart kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
-
Hocam kart ücretsiz puan yüklü gelir ama gelmezse de iptal ettirirsiniz.
-
Benim iki kartımı da direkt kapattı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Size özel 3 ay vadeli, faizsiz, ücretsiz 10000tl karttan nakit avans diye sms geldi...Daha öncede 6 ay vadelisin kullanmıştım...
-
aidatı 680₺ oldu. bilgin olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hazırda enpara kredi kartı olup da başvuranlara 500 tl puan yattı mı? aidat ücreti çekildi mi veya 1 sene sonunda çekilmeyeceği müşteri hiz. teyit edildi mi?
-
Nası 680 bu kart aidatsız değil miydi?
-
Aidat yok bunda
-
En para vardı 500 puan yattı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk defa qnb müşterisi olursanız yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X