< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (10. sayfa)
-
-
Cevabınız için teşekkürler. Ben daha karta sahip değilim. Kampanyaları yetersiz gibi geldi Amazon 4000/400 var bu kart dahil sanırım fix dahil değil. Onun dışında kayda değer bir kampanya göremedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kusura bakmayın tam okumamışım 👍 ama dediğim gibi kartı aldıktan sonra aidat gelir ise dediğim yöntem ile aidat iadesini alırsınızquote:
Orijinalden alıntı: crazyslamdunker
Cevabınız için teşekkürler. Ben daha karta sahip değilim. Kampanyaları yetersiz gibi geldi Amazon 4000/400 var bu kart dahil sanırım fix dahil değil. Onun dışında kayda değer bir kampanya göremedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cardfinans go ilk defa qnbfinans'tan kredi kartı alacaklar için aidatsızmış. Karşıma çıkıp duruyordu "aidatsız cardfinans go'ya başvur" diye, şartları okumadan başvurdum, daha önce Trendyol kart aldığım için (o aidatsız tanımlanmış bakalım sözde) aidat yansıyacakmış mh söyledi.
quote:
***** İlk kez CardFinans bireysel kredi kartı alan müşterilerden kredi kartı ücreti alınmaz. Mevcut kart sahiplerinden CardFinans GO ve CardFinans Trendyol için ilk yıl yıllık üyelik ücreti tahsil edilmemektedir.Halihazırda bankamızdan bireysel kredi kartı sahibi olan müşterilerimiz ücret muafiyetinden her yıl yenilenen ekstre sözü vererek yararlanabilir.www.cardfinans.comKredi Kartı Faiz Oranları ve Yıllık Kart Ücretleri | CardFinanshttps://www.cardfinans.com/kart-sozlugu/faiz-oranlari-ve-kart-ucretleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu kart fix karttan bi artısı yok.
Ne kampanya var ne bir şey.
Anca anneler günü babalar günü sevgililer günü kampanyası yapılır.
önümüzdeki ay da okulla ilgili giyim/kırtasiye yapılır.
Nadir yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
enpara kredi kartı olandan yıllık kart ücreti alıyor mu? almıyor gibi anladım ama emin de olamadım. enpara ile finansbank ayrılıyor sonuçta.
enpara kredi kartı olup cardfinans tarafından ilk defa kredi kartı çıkaran için almaması lazım sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 13 Ağustos 2023; 13:59:7 > -
Cardfinans kampanyalarına dahil mi bu kart?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GO kart almıştım aidat almadılar. GO kart almanızı öneririm bu karttan daha iyi gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllardır Fix kart sahibiyim. Neredeyse bütün CardFinans kampanyalarına dahil oluyor. Kart ücreti de yok. Diğer kartlarla uğraşmanıza gerek yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Enpara kredi kartına sahibim bu durumda kart aidat muafiyetinden yararlanamaz mıyım? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
-
kımse kullanmıyor mu bu kartı..
-
Enpara ve Go kart var.
Trendyol kartı bugün ilk kez kullandım. 500 üzeri alışveriş yapınca 100 lira puan gelecek mi diye denemek istedim. Puan geldi. Kullanırım bu kartı o zaman.
Ayrıca diğer kartımla internet faizsiz 3 taksit kampanyasına üye idim. Bu kartta da geçerli oldu. Faizsiz olarak üçe bölündü diye mesaj geldi.
-
Ben bir süredir kullanmıyorum kartı ama aidat muafiyeti olduğu için kapatmıyorum da Trendyol yemekte işim olduğunda kullanıyorum ama faizsiz üçe bölünmesi iyiymişquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugEnpara ve Go kart var.
Trendyol kartı bugün ilk kez kullandım. 500 üzeri alışveriş yapınca 100 lira puan gelecek mi diye denemek istedim. Puan geldi. Kullanırım bu kartı o zaman.
Ayrıca diğer kartımla internet faizsiz 3 taksit kampanyasına üye idim. Bu kartta da geçerli oldu. Faizsiz olarak üçe bölündü diye mesaj geldi.
www.cardfinans.comİnternetten Alışveriş Kampanyası | CardFinanshttps://www.cardfinans.com/kampanyalar/internetten-alisveris-kampanyasi-34846
-
Ücretli kampanya değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: shutterbugwww.cardfinans.comİnternetten Alışveriş Kampanyası | CardFinanshttps://www.cardfinans.com/kampanyalar/internetten-alisveris-kampanyasi-34846
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İlk taksitte ücreti fazlasıyla iade ediyor. Kampanya ücretinden iki lira mı ne daha fazla indirim yapıyor.
-
Anladım teşekkürler lazım olursa alırım kampanyayı artıkquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugİlk taksitte ücreti fazlasıyla iade ediyor. Kampanya ücretinden iki lira mı ne daha fazla indirim yapıyor.
fix kart varken go kart alınca yıllık aidat olur öyle değil mi , ilk kez finasbank tan kredi kartı alanlara aidatsız galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok bende de annemde de hem fix hem de go var anneme ilk ay aidat geldi mh yolu ile kayit açtırdık iadesi yapildi sonra da aidat muafiyeti sağlandıquote:
Orijinalden alıntı: answer my question
fix kart varken go kart alınca yıllık aidat olur öyle değil mi , ilk kez finasbank tan kredi kartı alanlara aidatsız galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X