Şimdi Ara

Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
44
Favori
97.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aidat ilk ay mı geliyor , ben alalı 3 4 ay oldu aidat gelmedi bu durumda bana aidatsız go kart vermiş diyebilir miyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: answer my question

aidat ilk ay mı geliyor , ben alalı 3 4 ay oldu aidat gelmedi bu durumda bana aidatsız go kart vermiş diyebilir miyiz
    QNB Finansbank da kart aidatları ilk ekstrede gelir eğer aidat gelmedi ise sorun çıkacağını sanmam yine de sağlama olsun uygulamadan dijital q üzerinden mh sorun ne olur ne olmaz ama dediğim gibi ilk ekstrede alınır aidat cardfinansta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizi özledik 500 TL trendyol para puan yükledik diye mesaj geldi.Trendyolda kullanılabiliyor.

• blackboy55555 B kullanıcısına yanıt
    daha önce başvuruyordum çıkmıyordu, şimdi başvurdum verdi kartı + 500ü

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    nereden başvurdun hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben başvuralı çok olmuştu.Başvurduğumda verdiği puanı kullandıktan sonra kartı pek kullanmamıştım.Bu akşam süpriz bir şekilde sizi özledik kartınıza 500 TL trendyol puan yükledik mesajı geldi.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    trendyol mobil uygulamada çıkan popup 'tan. ama hep o şekilde başvururdum, yapikredi kredi kartını kapatmıştim geçenlerde, onun etkisi olabilir.

• Degerli musterimiz tarafiniza ilettigimiz 500 TL Trendyol ParaPuan hediye SMS'i sehven gonderilmis olup, hatali yuklenen ve tarafinizca kullanilmamis olan Trendyol ParaPuan'lar geri alinmistir. B002

Edep yahu! Ama nerede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalender6276 kullanıcısına yanıt

Aynı mesaj bana geldi.

Bir gün önce sizi özledik deyip puan yükle.Bir gün sonra sehven yüklenmişti deyip geri al.Bu kartı kapatmak farz oldu.Aradım iptal ettirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackboy55555 -- 10 Kasım 2023; 19:7:41 >

Ben şimdi iptal ettirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalender6276 -- 10 Kasım 2023; 20:23:5 >
  • kalender6276 kullanıcısına yanıt

arkadaşlar şimdi bende iptal ettim kartı. insanlarla dalga geçmek hoş değil. herkes iptal ederse onlarda yanlış yaptıklarını çok iyi anlarlar. aradığımda epey yoğundu hatları uzun süre bekledikten sonra bağlandım,sanırım kartlar iptal ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet macit -- 10 Kasım 2023; 20:57:14 >
  • ahmet macit kullanıcısına yanıt
    hafta sonu her gün öyle kıytırık bir banka cüzdan uygulaması da aynen öyle.
    kampanya yapmaz ama aidat toplamayı cok iyi bilir.
    ama enayi değiliz biz aidat kaptıralım bunlara.
    Axess limiti artırdı qnbdem harcamayı kestim.

• ahmet macit kullanıcısına yanıt

Canlı desteğe bağlanıp iptal ettim puanı da kullanmıştım eksiye düştü borç gelince itiraz edicem..

• Enpara kredi kartım var bir türlü limit yükseltmiyorlar. Bu kartı alsam ortak limit olur belki yüksek limit verirler diye alasım var.

• Skayn kullanıcısına yanıt
    hiçbir halta yaramıyor hocam limit 150bin limit ne taksit kampanyası ne parapuan kampanyası.
    keşke bu bankadaki limitim akbankta olsaydı.

• 20 dkdır sıradayım, bida davosa gelmem.

Şikayetim sonucu 500 TL trendyol puan karta yeniden yüklendi.

• Nereye şikayet ettiniz hocam bizde öğrenelim

• ertanboyer kullanıcısına yanıt

Şikayetvara yazmıştım.Şikayetvardaki şikayetimden bağımsız olarak Finansbank müşteri hizmetlerinden bir temsilci kartınızı neden iptal ettirdiniz diye aradı.Puanımın silinmesini arayan temsilci de tuhaf karşıladı, yanlışlık olmuş olabilir dedi.Şikayet kaydı başlattınız mı diye sordu.Şikayetvara yazdığımı söyledim.Kartınızı açalım, sizi çözüm merkezine aktarayım bir çözüm bulunabilir dedi, kabul ettim.Çözüm merkezinden şikayetvardaki şikayetinize yönelik kayıt açılmış, bunun sonucunu beklememiz gerekir dediler.Bu akşam da telefonuma bildirim geldi, puanınız 2 gün içinde yüklenecektir diye.Bir iki saat sonra trendyoldan kontrol ettiğimde puanının yüklendiğini gördüm.

• Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.