Şimdi Ara

Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
44
Favori
97.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ziraat kredi kartına ilk defa başvuracağım mobilden, illa belge isterler mi? veya belgesiz halletmenin bi’ yolu yok mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkeonline B kullanıcısına yanıt

Güncel durum hakkında bilgim yok.

• berkeonline B kullanıcısına yanıt

Bana başvuru sonrası şubeye gelin diye sms geldi. En düşük limiti istedim bi de.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Anladım hocam :( Neyse bakacağız artık, teşekkür ettim

• Vortex7 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Kart basılı olarak gelmeden nasıl kullandınız acaba? Bir de trendyol puanını nereden görüp kullanabiliyoruz? Benim kart onaylandı limit vs var ama puan da göremiyorum.

• gadget46 G kullanıcısına yanıt
    Sanal kart oluşturulabiliyor. Puan gelmemesi bende de var. Sebebi ne bilmiyorum müsait bir zamanda arayıp sorsam iyi olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Skayn kullanıcısına yanıt

Risk merkezine göre 1 tane kredi kartım var o da QNB'ye ait.

BİREYSEL KREDİ BAŞVURU BİLGİLERİ kısmında ise son yaptığım kredi kartı başvurum görünüyor.

• Arkadaşlar bende en para kredi kartı var 500 TL para puan ve ömür boyu aidat muafiyeti için ilk defa bu kart ile qnb finansbank müşterisi olanlar faydalanabilir yazıyor en para kredi kartımdan dolayı ben faydalanmaz mıyım en para yeni banka oldu ya yakın zamanda bu konuda bilgisi olan var mı?

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

Sanal kart oluşturmanıza gerek yok asıl kart ulaşmadan da kullanılıyor zaten cvv göster deyin tüm bilgiler çıkıyor

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Enpara bende de var 500 TL yükleniyor problem olmaz yani

Evet öyleymiş ama hiçbir yerde bu bilgi yazmıyordu. Bilseydim cardfinans go isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 22 Kasım 2023; 18:19:54 >
    Üstteki arkadaş da bende en para var yükleniyor 500 demiş ama bilemedim?

yes yüklenir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teen wolf kullanıcısına yanıt

hocam trendyoldan puanları nasıl kullanıyoruz. kart bilgilerini girdiğimde puan bilgisi görünmüyor

Orada bir yanlış anlaşılma olmuş hocam özür dileyerek düzelteyim. Bende QNB ve Enpara vardı. Yeni QNB müşterisi olacak olanlara veriyorlarmış anladığım kadarıyla. Ve bu bilgiyi de hiçbir yere yazmamışlar. Sadece ilk defa kredi kartı alacak olanlara özel yazmışlar. Aslında bu şartı da sağlıyorum ama neyse.

Arkadaşın dediğine göre Enpara olması sorun çıkarmıyor.

Böyle olacağını bilseydim Cardfinans GO alırdım. Anladığım kadarıyla Trendyol karttaki bazı ayrıcalıkları tüm internet siteleri için koymuşlar GO kartta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 22 Kasım 2023; 19:6:50 >
  • gençler slm, şartlara baktım ama göremedim.

bu kampanyanın süresi varmı ve yüklenen puan süresizmi.

• Jayus kullanıcısına yanıt

Asıl kart bilgilerini girdiniz dimi bilgilerin hepsini doldurunca çıkıyor zaten trendyolda

Bu bilgiyi kim verdi size? benim finansbankta kartım olmasına rağmen aldım 500 tlyi.

• teen wolf kullanıcısına yanıt

fiziki kart teslim edilmedi uygulama üzerinden kart bilgileriyle işlem yapıyorum fakat puan ödeme sayfasında görünmüyor

• Jayus kullanıcısına yanıt

Teslim edilmesine gerek yok hocam teslim edilmeden de kullanılabiliyor zaten uygulama üzerinde tüm kart bilgileri yer alıyor . Siz karta başvurduktan sonra SMS geldi dimi 500 TL parapuan yüklendi diye . Bu arada kart ayarlarına git deyin en altta Trendyol parapuan var oradan bakın yüklenmiş mi puanınız diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teen wolf -- 22 Kasım 2023; 20:21:0 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.