< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 15 Kasım 2023; 13:32:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (12. sayfa)
-
-
ben sadece trendyolda kullanıyorum bu kartı başka yerde işe yaramaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o yüzden limiti anında 1000e düşürdüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
9000 olsa daha iyi en azından taksit vs için iş görür fazla limit boş
Karta başvurdum ve onaylandı. Trendyol puan bilgisini nereden görebilirim?
-
mobil uygulamasından
Bakıyorum bulamıyorum. Karta mobil qnb üzerinden başvurdum ve enpara kredi kartım var. Daha önce hiç Finansbank KK kullanmadım. Acaba kampanya kriterlerini karşılamıyor muyum diye düşündüm. Müşteri hizmetleri birkaç gün bekleyin dedi.
-
bulamamak başka, puanın olmaması başka.
kartı seçip > kart ayarları > trendyol para puan
Başta görünmüyordu çünkü. Nedense sonradan parapuan menüsü geldi. 0 TL gözüküyor. Bekleyip göreceğiz artık.
-
Düşürdüğün limiti başka bir yerden alsan iyi ama öyle bir imlan olmadığıan göre limit düşürmem ben.
Lazım olunca işin içinden çıkamıyorsun.
Bana kalsa ziraat kartımın limitini artırırım faizsiz taksit olayı nedeniyle.
Bir de Kuveyt'ten kart alırım ama bize kalmıyor.
Ön ödemelilerin bile kampanya yaptığı özel günlerde kampanya yapmıyor. First ya da miles kartlarında bile kampanya yok doğru ama kişiye özel faizsiz öteleme ya da taksit kampanyaları için kenarda tutuyorum.
Ha dediğim gibi buradaki limit başka bir yere aktarma şansım olsa kartı direkt iptal eder geçerim.
-
hocam artma ihtimali var.
Kart limitinini düşürdükten sonra bankaya bir talep aç.
kart limitimin ve müşteri limitiminde eşdeğer revize edilmesini istiyorum diye.
müşteri limitin düştüğünde 1-2 ay genelde limit boşluğu acılıyor.
Benimkini aylardır arttırmadı enpara. Bende qnbden kart açtım şimdi ikisi de aynı limitte. Yapılabiliyor mu bilmiyorum ama qnb avantajı kullanabildiğim yerde qnb kullanacağım. Enparayı da sonradan taksit için kullanacağım.quote:
Orijinalden alıntı: Skayn
Enpara kredi kartım var bir türlü limit yükseltmiyorlar. Bu kartı alsam ortak limit olur belki yüksek limit verirler diye alasım var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle bir ihtimal yok. Zira toplam limitler çok yüksek. Ziraat illa belgelenebilir gelir istiyor. Bazı müşterilerin limitlerini otomatik artırıyorlar ama bende ziraat için işlemiyor bu süreç.
Daha önce bu şekilde limit azaltıp elimdeki limitten de olduğum oldu iki sefer. Bir daha mı tövbe dedim.
-
ziraat ve halk evet ben özel bankalar genelinde konuştum
Enpara ne kadardı qnb ne kadar limitli geldi ? Findeks yeni kart açılışı olarak mı gördü yoksa açılış tarihi Enpara ile aynı mı gördü ?
Ziraat bence en tuhafı. Yıllardır 2000 tl limit vardı bu yaz birden 127 bin yaptılar. İstesen vermezler/
Findeks kısmını bilmiyorum. Risk merkezine baktım henüz yeni kartı göremiyor. Birkaç gün sonra oraya bakarım. Enpara 2.5k, qnb 20k olarak geldi. Sonuç olarak aynı limiti kullanıyorlar. Enpara da QNB de aynı limiti gösteriyor ekranlarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 18 Kasım 2023; 18:20:10 > -
Teşekkür ederim. Yansıyınca yazarsanız sevinirim. Yeni tarihli kart olarak girerse puanı düşürüyor. Eğer eski tarihli girerse hemen bende başvuracağım.
karta trendyol üzerinden başvurdum, finansbankı üzerinden görüntlü görüşme ile müşteri oldum kartım onaylandı kartı basılmadan daha hemen uygulama üzerinden kart bilgileri ile alışverişimi yaptım canlı destek üzerinden vadesiz hesap ve kredi kartını kapattım havadan 500 tl alışveriş yaptım easy money
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X