Şimdi Ara

Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
44
Favori
97.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kartın bütün bilgilerini yazıp 2 3 saniye bekle görünecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt

Önceki alışverişlerden gelen 5-10 lira para puan seçimi geliyor. 200 lira hiç gözükmüyor.

• lucid dream kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun oldu. 200 TL puan asıl kartta görünüyor. İşlem sanal karttan yapılırsa 200TL puan görünmüyor. Asıl kartı internet alışverişine
    açıp deneyince hediye göründü, işlem sorunsuz tamamlandı. Eğer yine sorun yaşarsanız müşteri hizmetleri yardımcı olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt

Kesin o yüzden olmuyordu. MH bankanızı arayın dedi. Teşekkürler, yarın denerim.

• www.cardfinans.com
    Kredi Kartı | Kredi Kartı Başvurusu | CardFinans
    https://www.cardfinans.com

Site üzerinden başvurulara açılmış kart.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

www.cardfinans.com
    Kredi Kartı | Kredi Kartı Başvurusu | CardFinans
    https://www.cardfinans.com

Site üzerinden başvurulara açılmış kart.

Reklamları da dönmeye başladı kampanyası ile birlikte demek ki onunla birlikte siteden de başvuruyu açmışlar

• Can851 kullanıcısına yanıt

Siteden bilgileri doldurunca anında onaylandı ama sanırım daha önce QNB kartı olanlara 1000 lira puan yok.

Kampanya CardFinans Trendyol'a başvuru yapan ve başvurusu onaylanarak ilk defa bu kartla QNB Finansbank bireysel kredi kartı sahibi olacak müşteriler için geçerlidir. Başvuruları onaylandıktan sonra tek seferde Trendyol’da yapacakları her 500 TL ve üzeri harcamalarına 100 TL değerinde, toplamda 1000 TL’ye varan Trendyol ParaPuan kazanacaklardır. Her müşteri kampanyaya yalnızca bir defa katılabilir. Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez. ParaPuan'lar QNB Finansbank tarafından karşılanmakta olup, QNB Finansbank öncesinde bilgi vermek kaydıyla, kampanya koşullarında değişiklik yapma/sonlandırma hakkını saklı tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Siteden bilgileri doldurunca anında onaylandı ama sanırım daha önce QNB kartı olanlara 1000 lira puan yok.

Kampanya CardFinans Trendyol'a başvuru yapan ve başvurusu onaylanarak ilk defa bu kartla QNB Finansbank bireysel kredi kartı sahibi olacak müşteriler için geçerlidir. Başvuruları onaylandıktan sonra tek seferde Trendyol’da yapacakları her 500 TL ve üzeri harcamalarına 100 TL değerinde, toplamda 1000 TL’ye varan Trendyol ParaPuan kazanacaklardır. Her müşteri kampanyaya yalnızca bir defa katılabilir. Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez. ParaPuan'lar QNB Finansbank tarafından karşılanmakta olup, QNB Finansbank öncesinde bilgi vermek kaydıyla, kampanya koşullarında değişiklik yapma/sonlandırma hakkını saklı tutar.

Herhalde olabilir bir de 200 TL hediye olan daha iyiydi şimdi 100 TL puan için 500 TL harcama yapmak gerekiyor zamanında almamış olsaydım şahsen şimdi uğraşıp almazdım kartı

• Enparası olana var mı?

• 200 lira yok herhalde artık, her 500 e 100 diyor.

Yani parça parça 500x10 5000 liralık alışverişe 1000 lira verecek.

• Trendyolda başvuru ekranı nerede,anasayfa da göremedim,gerçi enparanın vermediği kartı bunlar hiç vermez de, bi deneyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 4 Ağustos 2023; 9:38:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Trendyolda başvuru ekranı nerede,anasayfa da göremedim,gerçi enparanın vermediği kartı bunlar hiç vermez de, bi deneyelim
    Anasayfada kredi kartı kısmı var ama hesabım/ Hizmetlerim kısmında da mevcut oradan da başvuru yapabilirsiniz

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler her 500 TL ye 100 TL toplam 1000 TL diyor ama her müşteri kampanyaya da bir kez katılabilir diyor.. burasını anlayamadım.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Teşekkürler her 500 TL ye 100 TL toplam 1000 TL diyor ama her müşteri kampanyaya da bir kez katılabilir diyor.. burasını anlayamadım.?
    Herhalde toplam tutar üzerinden denmiş olabilir yani bir kez toplamda 1000 TL Trendyol parapuan alabilirsiniz gibi

• Geçen hafta başvuru yaptım sonucunu nereden takip edebilirim?

• akikara kullanıcısına yanıt

Enpara kredi kartım yok enpara hesabım vardı 200₺ puan kampanyasından faydalandım.

• World kartı sırf LCW alışverişi için kullanıyorduk kapattirip Trendyol üzerinden qnb cardfinansa başvuru yapacağım .İlk defa qnb den kredi kartım olacak. Merak ettiğim en para da peşin alışverişi sonradan 6 taksite bölüyordu. Bu sonradan taksit imkanı bu başvuracağımiz kartta var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 13 Ağustos 2023; 0:0:47 >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    cardfinans go karta var hocam. Trendyolda yok herhalde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Go’ya Pasaj’dan başvurursan 150 para puan veriyor, ek olarak davete de 100 para puan.

• Go nun bir avantajı veya kampanyası var mı? Ayrıca aşağıdaki gibi şikayetler de var.

QNB Finansbank CardFinans GO kredi kartını bana ömür boyu yıllık kart ücreti yok diyerek verdi ve bugün ekstremde 240 TL yıllık ücret kesilmiş görüyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.