Şimdi Ara

Cardozo'yu geçen sezondan önce tanıyan var mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lgndkgn

selam dostlar. son zamanlrda cardozo transferinde fenerbahçelilerin neden bu kadar çok sevindiğini anlamıyorum. tamam iyi topçu, fiziği falan iyi ama yüzyılın transferi gibi abartanlar var. özellikle twitterda gördüğüm bi çok saçma tweet var bunun hakkında. bu arada şu konuda beni baya güldürüyor, adamr geçen sezona kadar cardozonun adını duymamış, görse tanımaz ama şimdi messiyle ronaldoyla bir tutuyor. kısaca abartıyosunuz bence. hem de az buçuk değil fazlasıyla abartıyosunuz ;)

söylediklerinin çoğuna katılmakla birlikte fizigi iyi yorumuna katılmıyorum hantal bir adam. kadıköydeki maçta adı okunmadı deplasmanda ise bizim defansın salaklığı yüzünden atabildi o golleri. bana göre semihin bir kaç tık üstüdür bu adam. nesine bu kadar kapıldılar anlamıyorum bu mesajımda kıvrılsın şurda gelirse eğer hortlatırız

• Çoğu kişi 2009'dan tanır
  • draguh kullanıcısına yanıt
    O kadar da değil yav.Hızı Umut kadar olmasa da tekniği iyi gibi Umut'tan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio-Auditore

quote:

selam dostlar. son zamanlrda cardozo transferinde fenerbahçelilerin neden bu kadar çok sevindiğini anlamıyorum. tamam iyi topçu, fiziği falan iyi ama yüzyılın transferi gibi abartanlar var. özellikle twitterda gördüğüm bi çok saçma tweet var bunun hakkında. bu arada şu konuda beni baya güldürüyor, adamr geçen sezona kadar cardozonun adını duymamış, görse tanımaz ama şimdi messiyle ronaldoyla bir tutuyor. kısaca abartıyosunuz bence. hem de az buçuk değil fazlasıyla abartıyosunuz ;)

söylediklerinin çoğuna katılmakla birlikte fizigi iyi yorumuna katılmıyorum hantal bir adam. kadıköydeki maçta adı okunmadı deplasmanda ise bizim defansın salaklığı yüzünden atabildi o golleri. bana göre semihin bir kaç tık üstüdür bu adam. nesine bu kadar kapıldılar anlamıyorum bu mesajımda kıvrılsın şurda gelirse eğer hortlatırız

fizik derken boyu kastetmiştim aslında yanlış anlaşıldı sanırım. diğer arkadaşa da ayrı alntı yapmıyım görür burdan.

• Bu adami bilmeyen futbol takip etmeyi biraksin nedir ya? Adam 25 yasinda profesyonel futbol oynuyor adam gibi, milli takimda 7-8 golu var. Ben acikca soyluyum sıkı bir iddaaci olmasam tanimazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fm efsanesi.
  • o sizin cahilliğiniz hiç kusura bakmayın 3 sezondur kendisini tanır
    3 yıldır kendi kendime sorarım ya bu adam nasıl benfica da kalıyor barça madrid onuda geç ilk 4 zorlayacak ingiltere ispanya vs hiç bir ligin takımı bu adamla ilgilenmiyor diye düşünürdüm
    ama asıl kanım 2010 dünya kupasında kaynadı

özetlersek cahillik sizinmiş
  • Bu arada tanimak ayri izlemek ayri adini herkes duymustur ama komik olan burada sisirip sisirip duranlarin binde biribile acip bu adami 5mactan fazla 90 dakika izlememistir.Acik soyluyum ben sadece chelsea macini, paraguay-ispanya ve fener maclarini hatirliyorum izledigim. Simdi kimse ben portekiz liginin tum maclarini izliyorum demesin

• Son 2 3 sezondur hep beşiktaş almaya çalışır alamaz bir türlü
  • Cardozo sizin isinize yarar umarim uygun fiyatlara alirsiniz.

• Benfica'nın son yıllarda oynadığı avrupa maçlarından herkes biraz tanır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

quote:

quote:

Cardozo'yu bu seneye kadar duymayan varsa futbol izlemeyi ve takip etmeyi biraksin.

ben de onu dyorum işte futboldan gram anlamayan, admın nereli olduğunu bile bilmeyenler, bu zamana kadar cardozonun lafını bile yapmayan adamlar cardozo cardozo diye ötmeye başladılar. canımı sıkan da bu.

Hocam Cardoza gelse gercekten yuz yilin transferi olur benim icinde. Ben Fenerbahce formasi ile Anelka'yi, Carlos'u ve daha nicesini gordum ama bunlarin hicbiri Cardozo ile karsilastirilamaz bile bence. Cardoza mukemmel futbolcudur. Bir Messi bir Ronaldo degildir bu adamlar zaten uc noktadadir bugunku futbol piyasasinda. Fakat bu iki isim harici aklina kim geliyorsa Cardozo ile karsilastirilir. Cardozo her turlu 4 uzerinden 4, 10 uzerinden 10'luk bir oyuncudur. Ben pek ucuk ve sacma yorumlar yapmam en iyi kadrolarimizi kurdugumuz zamanda bile temkinli yorumlar yaptim ama Cardozo Fenerbahce'ye gelsin ve sakatliksiz, aksiliksiz bir sezon gecirsin Fenerbahce'yi gercekten tek basina sampiyon yapar. Rakibin kim oldugu onemli degil bu adamin takimi nasil sirtladigi onemli. Cardozo gelse 100 yilin transferi olur.

Sen simdiden birak bence

• Var ben. Alırlarsa güzel transfer olur. Özellikle Fm'de Galatasaray'a alırdım. Uygun fiyatı vardı.
  • quote:

Cardozo 3 Senedir istedigimiz bir oyuncudur. Acip bakarsan gecmis yillardan realin manunun isteypte alamadigi bi santrafor oldugu anlayacaksin.

• 2007'den beri tanırım hatta her sene çıkardı transfer haberi,gelmesini hiç istemezdim beğenmezdim fakat geçen sene uefa yarı finalinde gördümki felaket adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Crafty Joker

quote:

quote:

quote:

Cardozo'yu bu seneye kadar duymayan varsa futbol izlemeyi ve takip etmeyi biraksin.

ben de onu dyorum işte futboldan gram anlamayan, admın nereli olduğunu bile bilmeyenler, bu zamana kadar cardozonun lafını bile yapmayan adamlar cardozo cardozo diye ötmeye başladılar. canımı sıkan da bu.

Hocam Cardoza gelse gercekten yuz yilin transferi olur benim icinde. Ben Fenerbahce formasi ile Anelka'yi, Carlos'u ve daha nicesini gordum ama bunlarin hicbiri Cardozo ile karsilastirilamaz bile bence. Cardoza mukemmel futbolcudur. Bir Messi bir Ronaldo degildir bu adamlar zaten uc noktadadir bugunku futbol piyasasinda. Fakat bu iki isim harici aklina kim geliyorsa Cardozo ile karsilastirilir. Cardozo her turlu 4 uzerinden 4, 10 uzerinden 10'luk bir oyuncudur. Ben pek ucuk ve sacma yorumlar yapmam en iyi kadrolarimizi kurdugumuz zamanda bile temkinli yorumlar yaptim ama Cardozo Fenerbahce'ye gelsin ve sakatliksiz, aksiliksiz bir sezon gecirsin Fenerbahce'yi gercekten tek basina sampiyon yapar. Rakibin kim oldugu onemli degil bu adamin takimi nasil sirtladigi onemli. Cardozo gelse 100 yilin transferi olur.

Sen simdiden birak bence

Son 2 yildir zaten hicbir takimi ve hicbir spor bransini takip etmiyorum hocam.

• cardozo 10 numara futbolcu ama ne yalan söyleyeyim tanımıyordum, fb maçlarında tanıdım nasıl bir manyak futbolcu olduğunu ... ister futbol cahili deyin ister gerizaklı ama çoğu tanımaz. ama bu cardozoyu kötü futbolcu olduğunu anlamına gelmez ..
  • Cardozo şu an İngiltere'de falan oynuyor olsaydı herkesin bahsettiği bir adam olurdu.Adamın sadece fm ciler tarafından keşfedilmesi ve benficada yaşını 30 a devirmesi yüzünden insanların çoğu ne kadar iyi bir forvet olduğunu bilmiyor.
  • Aynı bizdeki chedjou mhabbeti adam bize gelmeden adama chedjou desen ne diyon diye pataklardı seni simdi hepsi kral yaptı adamı basımıza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

oynadığı en büyük klüp benfica dünyaca ünlü yıldız futbolcu tanımaman ayıp. çine git cardozo de herkes tanır.

benfica seneye şl'de 1. torbadan girecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.