Şimdi Ara

Cardozo'yu geçen sezondan önce tanıyan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam dostlar. son zamanlrda cardozo transferinde fenerbahçelilerin neden bu kadar çok sevindiğini anlamıyorum. tamam iyi topçu, fiziği falan iyi ama yüzyılın transferi gibi abartanlar var. özellikle twitterda gördüğüm bi çok saçma tweet var bunun hakkında. bu arada şu konuda beni baya güldürüyor, adamr geçen sezona kadar cardozonun adını duymamış, görse tanımaz ama şimdi messiyle ronaldoyla bir tutuyor. kısaca abartıyosunuz bence. hem de az buçuk değil fazlasıyla abartıyosunuz ;)

• Al fava bekle konuyu zamanı gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cardozo yu duymayan adam varsa yorum yapmasin zaten :)
    Benficanin herseyi oldugu icin birakmadilar bu zamana kadar
    Madrid alsa higuaini kesecek adam cardozo canim arkadasim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cardozo'yu bu seneye kadar duymayan varsa futbol izlemeyi ve takip etmeyi biraksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Cardozo'yu bu seneye kadar duymayan varsa futbol izlemeyi ve takip etmeyi biraksin.

*1907

• quote:

Cardozo'yu bu seneye kadar duymayan varsa futbol izlemeyi ve takip etmeyi biraksin.

ben de onu dyorum işte futboldan gram anlamayan, admın nereli olduğunu bile bilmeyenler, bu zamana kadar cardozonun lafını bile yapmayan adamlar cardozo cardozo diye ötmeye başladılar. canımı sıkan da bu.
  • bir umut değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

quote:

ben de onu dyorum işte futboldan gram anlamayan, admın nereli olduğunu bile bilmeyenler, bu zamana kadar cardozonun lafını bile yapmayan adamlar cardozo cardozo diye ötmeye başladılar. canımı sıkan da bu.

tamam da sana bunun zararı ne , canın niye sıkılıyor
  • Cardozo, 2-3 yıldır Süper Lig'den her takımla adı anılan bir futbolcu. Tanıyanı çoktur.
  • baroni

• quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

quote:

Hocam Cardoza gelse gercekten yuz yilin transferi olur benim icinde. Ben Fenerbahce formasi ile Anelka'yi, Carlos'u ve daha nicesini gordum ama bunlarin hicbiri Cardozo ile karsilastirilamaz bile bence. Cardoza mukemmel futbolcudur. Bir Messi bir Ronaldo degildir bu adamlar zaten uc noktadadir bugunku futbol piyasasinda. Fakat bu iki isim harici aklina kim geliyorsa Cardozo ile karsilastirilir. Cardozo her turlu 4 uzerinden 4, 10 uzerinden 10'luk bir oyuncudur. Ben pek ucuk ve sacma yorumlar yapmam en iyi kadrolarimizi kurdugumuz zamanda bile temkinli yorumlar yaptim ama Cardozo Fenerbahce'ye gelsin ve sakatliksiz, aksiliksiz bir sezon gecirsin Fenerbahce'yi gercekten tek basina sampiyon yapar. Rakibin kim oldugu onemli degil bu adamin takimi nasil sirtladigi onemli. Cardozo gelse 100 yilin transferi olur.

• Ayıp bee. Cardozo'yu geçen sezondan önce tanıyan var mı yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Cardozo, 2-3 yıldır Süper Lig'den her takımla adı anılan bir futbolcu. Tanıyanı çoktur.

evet daha geçen sene çanakkale dardanelspor istiyordu 1000 euroluk fark için transfer tıkandı

• adam yıllardır türkiyeye geliyor eğer her yıl unutuyorsanız sizin sorununuz
  • Portekiz ligi güzel göründü 2011 de görmüştüm cok güzel oynadıgını görünce portekiz ligini takip etmeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Cardozo, 2-3 yıldır Süper Lig'den her takımla adı anılan bir futbolcu. Tanıyanı çoktur.

evet daha geçen sene çanakkale dardanelspor istiyordu 1000 euroluk fark için transfer tıkandı

ondan haberim yokta, 2007-2008 sezon başında Keçiörengücü'nün bitti gözüyle baktığı Oscar Cardozo küçük pürüzler yüzünden kulübün kapısından dönmüş
  • güldürmeyin adamı
  • cardozo gelirse türkiyeye gelmiş en iyi forvetsfsaasfas diyenlere ithafen, didier drogbayı yeryüzünde tanımayan var mı ? desem abartmış olurum ama sizin yorumlarınızın üstüne çok gerçekçi olur esaaasen
  • 2009dan beri tanıyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.