Şimdi Ara

Çare FATİH TERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
7.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu leş futboldan bizi ancak fatih terim kurtarır.

Hamza hamzaoğlundan bile daha ballı jor 2kupa kazandı ikisinde de rakipler daha iyi oynadı.

6 puanla başlasık iki maçda da rezildik

Isıran oynayan bir gs için mutlaka terim gibi bielsa gibi magax gibi despot egoöu hocalar lazım.

Gol yediğimiz de dişlerini gösteren korkan bir hoca değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Git milli takımı izle o zaman süper futbol icin

• İlk maç cidden kötüydü ama 2. maç fena değildi. Yavaş yavaş daha iyi olursunuz. Riekering zaten altyapı hocası bir anda takımı uçurmasını beklemiyorsunuz herhalde. Terim geldiği gün bütün güzel ortam bozulur.

• fatih terim'i galatasaray'a isteyen,takımı destekliyorum demesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

İlk maç cidden kötüydü ama 2. maç fena değildi. Yavaş yavaş daha iyi olursunuz. Riekering zaten altyapı hocası bir anda takımı uçurmasını beklemiyorsunuz herhalde. Terim geldiği gün bütün güzel ortam bozulur.

Fatih Terim geldiğinde ne zaman güzel ortam bozuldu arkadaş :) En son gelişi 2 sene üst üste şampiyonluk, şampiyonlar ligi çeyrek finali yaşadı bu takım....Çok fena ortam bozmuş :)

Fatih Terim'in son gidişi sıkıntılı ve sonrasında Mancini gibi transfer çılgını bir hoca geldi. Sürekli almayı düşünen, diğer oyuncular gidecek mi kalacak mı düşünmeyen biri yüzünden bu hale geldik...

Jor'a gelirsek Galatasaray seviyesinde değil, fakat Mancini Hamzaoğlu ve Mustafa Denizli'nin yapamadığı temizliği yapıp ortalama bi takım kurmayı başardı.

Şuan kadro kimyası tutar ve biraz daha takım üstünde etkisini arttırırsa, etkili olabilir onun dışında en formsuz Terim Jor'u cebinden çıkartır.

• .
    Bu mesaja eklenen görseller:

Çare FATİH TERİM

• ıste bu yuzden ulkede futbol gelışmıyor yaw ne terimi kardeşım terım gazla calısır hadı oglum hadı kocum devri bitti anlamıyormusun sen ne benı?

ama benım sucum Türkiyede IQ ortalaması 60 70 olan ınsanlarla muhattap oluyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamza hocayı anlamak
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fatih Terim gibi bir efsaneyi cikip da Riekerink ile karsilastirmam. Ama boyle ayak oyunlari ile gelmesine ilk once ben karsi cikiyorum. Zamanin ruhu diye bir sey vardir. Su anda boyle bir ruh yok. Fatih Terim'in Galatasaray'a gelmesinin zamani degil. Lucescu gonderildigi gun nasil zamani degilse bugun de zamani degil.

Birakin artik su Terim muhabbetini. GS forumunda, basimizda bir hoca varken, Fatih Terim'in konusulmasi AYIPTIR. Galatasaray taraftarina yakismiyor. Riekerink iyi futbol oynatmasa da su ana kadar basarili. Insallah daha da basarili olacak. Ha yarin bir gun basarisiz olur ve istifa eder ve o koltuk bosalir. O zaman diger teknik direktorler konusulur.

Terim de su anda yanlis yapiyor. Galatasaray'la ilgili ucu acik mesajlar verecegine, Arda'nin ve diger oyuncularin milli takimdan neden cikarildigini aciklasin. Medyaya bu kadar malzeme vermeye hakki yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aatifchauche

ıste bu yuzden ulkede futbol gelışmıyor yaw ne terimi kardeşım terım gazla calısır hadı oglum hadı kocum devri bitti anlamıyormusun sen ne benı?

ama benım sucum Türkiyede IQ ortalaması 60 70 olan ınsanlarla muhattap oluyoruz

Jor mu taktik dehası peki?
    Gelmiş 55yasına hangi takım şanş vermiş.

Bu şekilde mi gelişcek futbol iqsu yüksek arkadaşım.

Ajax vs görememiş biz görmüşüz.

Hani 40yasında gelecek görürsün anlarım.

Bu amatörde 25yasımda harikalae yaratam adama gel çok iyi oyuncusun bu takımda 10 numata oyna demek gibi bişey

• Herkes boş boş konuşmuş.

Rezil futbolumuzu kabuş etmiyor musunuz?

Gol yiyince yenikken jor un çaresizliğini ( genelde sıradan alt üst dişleri sıkıştırıp eyvah diye diş gösteriyor) göremiyorsanız birşey söyleyemem.

Yenik durumdasınız kulubeye bakıyorsunuz korkak çaresiz bir adam maçı izliyor.

JOR dan teknik direktör olmaz olsaydı bu zamana olmuştu.

İyi bir antrenör yardımcı altyapı hocası olur o kadar.

Ben en yakındaki isim terim diye o ismi verdim yoksa bir sürü Hoca var.

Gönül isterki jor ile başarılı olalım ama takım umut vermiyor oynayanan oyun vermiyor.
    Hoca çok silik ve pasif.

Görceksiniz selçuku yine oynatıcak çünkü pasif. terime bakın bir de ardayı bile kadro dışı bırakabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

İlk maç cidden kötüydü ama 2. maç fena değildi. Yavaş yavaş daha iyi olursunuz. Riekering zaten altyapı hocası bir anda takımı uçurmasını beklemiyorsunuz herhalde. Terim geldiği gün bütün güzel ortam bozulur.

Fatih Terim geldiğinde ne zaman güzel ortam bozuldu arkadaş :) En son gelişi 2 sene üst üste şampiyonluk, şampiyonlar ligi çeyrek finali yaşadı bu takım....Çok fena ortam bozmuş :)

Fatih Terim'in son gidişi sıkıntılı ve sonrasında Mancini gibi transfer çılgını bir hoca geldi. Sürekli almayı düşünen, diğer oyuncular gidecek mi kalacak mı düşünmeyen biri yüzünden bu hale geldik...

Jor'a gelirsek Galatasaray seviyesinde değil, fakat Mancini Hamzaoğlu ve Mustafa Denizli'nin yapamadığı temizliği yapıp ortalama bi takım kurmayı başardı.

Şuan kadro kimyası tutar ve biraz daha takım üstünde etkisini arttırırsa, etkili olabilir onun dışında en formsuz Terim Jor'u cebinden çıkartır.

Bknz; Lucescu sonrası Terim dönemi.

Adam Ardayı almadığım konuşulmasın, gündem değişsin diye bir laf attı ortaya. İş etiği, görgü falan olmadığı için Galatasaray teknik direktörünü yok saymakta bir sakınca görmedi zaten. Sizde hala Terim diyorsunuz.

Florya'dan çıktığı an Tüpçüyle kanki olan adamdan bahsediyorum. Bu adamı hala Galatasaray'a yakıştırabiliyorsunuz ya olmaz olsun böyle taraftar.

• rie bu sene takımın başında kalmalıdır. ne olursa olsun şans verilmelidir.
  • Şişştt ses etmeyin. Kendi kendine gider bu arkadaş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

quote:

Bknz; Lucescu sonrası Terim dönemi.

Adam Ardayı almadığım konuşulmasın, gündem değişsin diye bir laf attı ortaya. İş etiği, görgü falan olmadığı için Galatasaray teknik direktörünü yok saymakta bir sakınca görmedi zaten. Sizde hala Terim diyorsunuz.

Florya'dan çıktığı an Tüpçüyle kanki olan adamdan bahsediyorum. Bu adamı hala Galatasaray'a yakıştırabiliyorsunuz ya olmaz olsun böyle taraftar.

Hocam benim takıldığım ince bir nokta var, Fatih Terim üstünden yapılan boş eleştiriler...Ben gelsin demiyorum, fakat Fatih Terim'i de boş yere eleştirmeye gerek duymuyorum.

Lucescu sonrası dönemde gerçekten kötüydü, fakat hangi td kötü dönemler başarısız zamanlar geçirmedi ? Bize önemli başarılar zaferler kazandırdı, fakat yaptığı yanlışlar yüzünden hepsini silip atmak yersiz...

Jor şuan şansı hakkediyor, en azından devre arasına kadar potansiyelini ortaya koyacak halini izlemek gerekir. Fakat Fatih Terim'le aynı kefeye konulamaz, dediğim gibi gelsin demiyorum fakat neyin ne olduğu ortada hocam

• fatih terim için oynattığı sopn topa bakıyoruz ne milli takımda nede son senesinde bir halt yok. Takımları top oynamıyorken bize niye gelsin. Başarısız şuan. 5 yıl sonra farklı oyuncularla gelir o zaman şampiyon olur.
  • Fatih hoca başarılı olsun diye yaratmaya çalışılan ortam ve imkan şuan müsait değil. Aksini düşünüyor olsaydı geçen sezon bunun tam aksini ifade eden bir röportaj vermezdi. Evim yuvam diyorsan kim olursa olsun yönetimde gelirsin görevinin başında durursun. Hatırlayın geçen sezon söylediklerini yahu.

Onunla çalışma, bununla çalışma. Takım kötü gelme, transfer yapamıyoruz gelme. Ya arkadaş, ne zaman gelicen peki? Niye biz işleri yoluna koymaya başlayınca ortaya çıkıveriyorsun? Çöreklenme kokusu veriyor artık bu muhabbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 9 Eylül 2016; 14:49:44 >
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Ekleme yapamadan duramayacağım. Madem Fatih hocaya arzuladığı ortamı şuan sağlayamıyoruz, peki Hagi'nin yada Bülent kaptanın ne suçu var? Son 10 senede ne zaman başımız belaya girse, ya Hagi ya Bülent. Yalan mı? Hagi gibi bir futbol devini 2 kere dip görmüş kadroları emanet ettik. Yazık günah değil mi peki? Bülent kaptan geçen sezon teklifi reddetti ki haklı adam. Bülent tda Hagi bizim pisliklerimizi toplamak için mi var? Sağlam bir takım ve ortamı Fatih hocamı hakediyor yani? Ne demek Fatih hoca için ortam müsait değil.

Söylemek istediğini anlıyorum ama bu çok çirkin ve bencil bir yaklaşım

• quote:

quote:

Bu yorumuna maalesef katılamayacağım.

Terim gelecekse,EURO 2016 sonrasında gelmeliydi bence.Yönetim de taraftar da bekledi 10 gün onun kararını.İstifa etmedi.Biz de Riekerink'le anlaştık,bir yapılanmaya gidildi.Çöpler temizlendi,güzel takviyeler yapıldı,bunun üzerine de kupayla yapılan başlangıç,Akhisar maçında oynanan futbol ve de lige 2/2 ile başlanması uzun bir aradan sonra camiada umut yarattı.Şu aşamada JOR'un kovulup onun getirilmesi için hiçbir sebep yok.Neticede JOR,altyapı hocasıydı.Yeni bir teknik direktör yaratıyoruz,zamanla kazanacağı şeyler olacak elbette.Sabretmeliyiz bence hepimiz.JOR'un futbol bilgisine,teknik/taktik yeteneğine güveniyorum.Zamanla saha kenarından da takımı ateşlemeyi,değişikliklerin zamanını,doğru değişiklik yapmayı da kazanacağını düşünüyorum.Galatasaray teknik direktörlüğünü kaldırabilecek karizması da fazlasıyla var.

Fatih Terim'i en az senin kadar severim,ama çok büyük saygısızlıktı Hırvatistan maçından sonra yaptığı açıklamalar,hem Galatasaray'a,hem de Riekerink'e.Galatasaray kimsenin babasının çiftliği değil,istediği zaman gelecek-gidecek.Dediğim gibi,hepimiz bekledik EURO 2016 sonrası,madem çok istiyordu gelmeyi,bassaydı istifayı gelseydi,onla planlasaydık bu sezonu,gelecek sezonları.O zaman gelmedi,şimdi takım lige başlamış,2/2 yapmış,uzun bir aradan sonra camia rahatlamış,şu yapılan açıklamalara bak.Riekerink de takımın hocası değil mi,ne demek kulağıma öyle şeyler geliyor bakacağız edeceğiz,resmen hocaya saygısızlık aynı zamanda bu yaptığı da.Geçen gün ne güzel eski kulübüm değil,kulübüm demişti.Kulübünse kulübünün menfaatlerini düşün işte,Galatasaray'ın halihazırda bir hocası var,olumlu da bir hava yakaladılar,benim de sözleşmem var Milli Takım ile,bu soruyu sorulmamış kabul ediyorum tarzından bir şeyler söyle,geçiştir.Net Fatih Terim hatalı bu konuda.

• Bu leş futboldan kısmına katılıyorum. Kendini bilmek bu. Çıtayı yükseltip üzülmeyin boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 8 Eylül 2016; 15:18:37 >
  • şansa bala gidiyoruz bakalım nereye kadar gideceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.