Şimdi Ara

Çare FATİH TERİM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
7.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

quote:

quote:

quote:

Terim zamaninda yapilan transferler ve sözlesmeler ile , Terim sonrasinda yapilan transferler ve sözlesmeler arasinda siyahla beyaz kadar fark var. Ne kadar skandal transfer ve astronomik sözlesme varsa Terim gittikten sonra yapildi.

Aysal'in futbol yönetiminden, oyuncu transferinden, sözlesme yapmaktan anladigini düsünmüyorum. Terim zamaninda bu konularla futbol sube sorumlusu Ali Dürüst ilgileniyordu. Büyük ihtimalle o yönetimden tasfiye edilince, ortalik bu isten anlamayan, amatör yöneticilere kaldi. Onlar da ellerine yüzlerine bulastirdilar.

Terim zamanındaki transferleri Terim yapmıyordu ki, Terim milli takıma bile oyuncu seçemeyen bi insan. 2002'de bütün yetkileri aldı s.çtı batırdı.

O transferler tamamen yönetim başarısıdır yani Adnan Öztürk, Ali Düsürt gibilerinin ve bağlantılarının başarısıdır. Terim, Hagi ve Popescu'yu istememişti zamanında. Uefa kadrosunda ne kadar iyi yerli varsa çoğunu Kalli getirdi bu takıma. Sihir Terim'de değil yönetim kurulundaydı.

O astronomik sözleşmelerin nedenlerinden birisi de yabancı kuralıydı ayrıca.

Tabii ki transferleri Terim yapmıyordu. Dünyanın hiçbir kulübünde transferleri tek başına teknik adam yapmıyor. Alıntı yaptığın mesajı okuma zahmetinde bulunursan, zaten yönetim kurulundan da bahsetmişim.

O yöneticiler de çeşitli röportajlarda, transferlerin Terim'e tavsiye edildiğini ve onayının alındığını defalarca söyledi. Teknik direktörün istemediği bir oyuncuyu kimse zorla almıyor. Terim'in Hagi'yi istemediği efsanesine de inanmıyorum. Kim söylüyor bunu ? O dönemde Hagi transferine karşı çıkacak bir teknik adamın ruh sağlığı yerinde değildir.

Madem böyle düşünüyorsun a kardeş benim ilk mesajımı niye alıntılayıp Terim öncesi ve sonrası transferleri söyledin ? Hem de sözleşme farklarını göstererek.
    Olay Terim'de değil yönetim kadrosundaydı.

Hagi olayı da Faruk Süren'in bizzat kendi verdiği röportajda var zaten o dönem tribünlerde de çokça konuşuldu hatta Hagi başarılı olduktan sonra Terim maaşından feragat edip Hagi'yi aldırdı diye bi tarafımla güldüğüm haberler bile yaptılar durumu kurtarmak için . Senin inanıp inanmaman bu gerçeği değiştirmiyor.

1. Seni alinti yapmam, her söyledigine karsi ciktigim anlamina gelmiyor. Nasil düsündügümü zaten ilk mesajimda anlatmisim. Okusaydin bosuna alinti yapmazdin. Terim sonrasi transferlerin cöp olmasinin sebebi sadece Terim'in degil, futbol subesi yöneticilerinin de kulüpten tafsiye edilmesidir. Özellikle Ali Dürüst ve A. Albayrak bu transferleri nasil ince eleyip sIk dokuyarak yaptiklarini anlattilar. Fatih Terim futbolcu dagarcigi en dar olan teknik adamlardan biri. Kendi basina oyuncu kesfedip transfer etmesi mümkün degil. Ama 2011-2012 sezonu transferlerinde kendi onayinin alindigi bir gercek.

2. Olay benim inanip inanmamam degil. Bir sey ya gercektir ya degildir. Fatih Terim'in Hagi'yi istememesi olayi hangi röportajda var merak ettim. Link verir misin?

Bunu bilirsin yada bilmezsin, bu kadar basit. İnanıp inanmama çatışması yaşıyorsan bilmiyorsun demek.
    Arşivleri tarayıp kaynak falan bulamam şuan, Altaylı'nın bi haberi vardı bunla ilgili onu hatırlıyorum son dönemde.

Böyle medyadan link, kaynak falan komik yani. Takımı medyadan takip ediyorsan tribünle işin yoksa lütfen söyle bende tartışmaya burada son noktayı koyayım.

Arkadasim, varsa Terim'in Hagi'yi istemedigine dair bir haber/röportaj bulursun getirirsin. Madem bir sey iddia ediyorsun, kaynagini da buraya koyarsin. O kadar basit.

Beni takimi medyadan takip etmekle itham ediyorsun. Medyadan örnek veren sensin. Kaynak versen neyse, o da yok. Bunun adi "dezenformasyon"dur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

quote:

Terim zamaninda yapilan transferler ve sözlesmeler ile , Terim sonrasinda yapilan transferler ve sözlesmeler arasinda siyahla beyaz kadar fark var. Ne kadar skandal transfer ve astronomik sözlesme varsa Terim gittikten sonra yapildi.

Aysal'in futbol yönetiminden, oyuncu transferinden, sözlesme yapmaktan anladigini düsünmüyorum. Terim zamaninda bu konularla futbol sube sorumlusu Ali Dürüst ilgileniyordu. Büyük ihtimalle o yönetimden tasfiye edilince, ortalik bu isten anlamayan, amatör yöneticilere kaldi. Onlar da ellerine yüzlerine bulastirdilar.

Terim zamanındaki transferleri Terim yapmıyordu ki, Terim milli takıma bile oyuncu seçemeyen bi insan. 2002'de bütün yetkileri aldı s.çtı batırdı.

O transferler tamamen yönetim başarısıdır yani Adnan Öztürk, Ali Düsürt gibilerinin ve bağlantılarının başarısıdır. Terim, Hagi ve Popescu'yu istememişti zamanında. Uefa kadrosunda ne kadar iyi yerli varsa çoğunu Kalli getirdi bu takıma. Sihir Terim'de değil yönetim kurulundaydı.

O astronomik sözleşmelerin nedenlerinden birisi de yabancı kuralıydı ayrıca.

He canim he

Meloyu unal aysal zaten cok izlemistir

Transferlerin hepsi terimin tavsiye ettigi isimlerden aliniyordu

Terim gittikten sonra transferleri gorduk

Burda ujfalusiye cop diyenler meloya bidon diyenlere ragmen terim gitti o topculari aldirttti

Sihir yonetim kurulunda olsaydi terim gittikten sonra daha yeni olmasina ragmen kim kadroda

Ben terim transferlerino soyleyeyim

Bugun muslera chedcu selcuk sniejder gitmese burak amrabat melo hatta eboue bile oynardi

Terim gittikten sonra kim geldi

Hajrovic burdisso ontivero oguzhan kayar salih dursun dzmeali pandev ayni yonetim almadi mi bunlari

Dzemalinin maliyeti melo kadar var sen dusun

Transferlerin hepsini terim yapti gidip oyuncuyu ikna etmek ici gorusmemistir elbet ama isim isim vermistir

Terim sizin bildiginiz hocalar gibi kukla mi istemedigi oyuncuya her oyuncuya he desin

Galatasaray camiasinda en guclu isimlerden biri

Bugun baskanliga adayligini koysun secilir

Bos bos yaziyorsunuz

Ezbere yaziyorsunuz

Tribünle alakan olmadığına adım kadar eminim, ben ne Aysalı nede Terimi severim.

Siz takımı medyadan takip etmeden devam edin sizin gibi saf taraftar grubunu liseliler öyle güzel kullanıyor ki haberiniz bile olmuyor.
    Hayatında hiç deplasman yaptın mı ki bileceksin ? Hiç basına kapalı antrenmanları taraftarla izledin mi ki bileceksin ?

Siz hala milli takıma oyuncu bile seçemeyen adamın o transferleri yaptığını düşünün

sen ilkokulda okuma yazma sokmeye çalışırken ben o dediklerinin hepsini yaptım koçum
    senin gibi yeni yetmeler fatih terimi tanımaz
    kaldı ki gelmiş bana bunu diyorsun
    ben o kulubun kapısından kaç kere içeri girdim
    ünal aysalın ne komisyonlar yediğini
    bülent tulunun ne maaşlar aldığını
    hajrovicin manajerine kac para verildiğini belgeleriyle gördüm
    selcukun sözleşmesinin yenilendiğinde manajerine de 1milyon avro verildiğini
    ünal aysal doneminde kaç tane yeni direktor/kordinator/yönetici alındığını hepsini gördüm
    100 tane aktif kiralık araç kullanıldığını
    ....
    gelmiş kimim değilim bilmeden bana mıy mıy konuşmussun bir de
    senin o tv de gördüğün adamları ben çok gördüm
    fatih terimi de gördüm senin gibi adamlar onun yanında değil böyle konuşmak önünü ilikler

• inat etmeyin gelin kabul edin
    bu adam gelmedikçe bize huzur yok
  • Gerçek her geçen gün daha da belirgin hale geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi anlamıyorum kardeşim Sanki Fatih hoca kabul etti geldi de taraftarlar imzalatmıyor.Herkes biliyor Fatih hocanın takımı toparlayacağını.Önemli olan yönetimin hocayı getirebilmesi.

• Bu yönetimle gelirse yazık olur, gelip başarılı olursa bu yönetimle olmasın zaten...Bu adamların Galatasaray'dan defolması, Fatih Terim'in gelmesi kadar etki yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bu yönetimle gelirse yazık olur, gelip başarılı olursa bu yönetimle olmasın zaten...Bu adamların Galatasaray'dan defolması, Fatih Terim'in gelmesi kadar etki yaratır.

Fatih terim gelirse bu yonetim futbola karisamaz

Az buz transfer yapmadik

Serdar 4.5m

Eren 4.5m

Tolga 3m

Cavanda 2m

Yillik ucretler de cabasi

Terim bu butceye bu oyunculari kulubun kapisindan sokmaz.

Geldigi donem

Erenden ucuza elmanderi aldik

Tolgadan ucuz meloyu aldik

Nerdeyse cavanda maliyetine eboueyi aldik

Bedavaya ujfalusiyi aldik

Vs vs

• quote:

quote:

Bu yönetimle gelirse yazık olur, gelip başarılı olursa bu yönetimle olmasın zaten...Bu adamların Galatasaray'dan defolması, Fatih Terim'in gelmesi kadar etki yaratır.

Az buz transfer yapmadik

Serdar 4.5m

Eren 4.5m

Tolga 3m

Cavanda 2m

Geldigi donem

Vs vs

Fatih Terim'i sevmeyen tayfa bile bir şey olsa da kulübe gelse diye bekliyor :)

Onun dışında kulübü yapılandırıp Şampiyonlar ligi seviyesine çıkartan adam yok, hala tatava... Yok Milli takıma sattı, yok yd yanına kaçtı. Herkes hata yapabilir, belki siyasi baskı sebebiyle mecbur kaldı bilemeyiz. Fakat hatalar yanlışlar sineye çekilip, gelmeli...

Yoksa bu gidişat iyi değil

• quote:

quote:

Az buz transfer yapmadik

Serdar 4.5m

Eren 4.5m

Tolga 3m

Cavanda 2m

Geldigi donem

Vs vs

Kesinlikle katiliyorum. Fatih Terim döneminde pahali transferler de yapildi ama hepsinin bir anlami vardi.

Muslera, Sneijder ve Drogba zaten tartisilmaz. Bruma'ya saglam para verildi ama ne kadar dogru oldugu simdi ortaya cikti. Takimda 15M+ üzerinde para edecek tek isim.

Sadece gereginden pahali görünen Amrabat transferi var. Ona 8 milyon bonservis verdik ama adam neredeyse bedava sözlesmeye imza atti. Malaga bizden 3.5'e alip alti ay sonra 8.5'e Watford'a okuttu. Yönetim adam olsa Amrabat'tan bile kar edecektik.

Su transferlere bak bir de simdikilere... Zamaninda Muslera'ya Eboue'ye Melo'ya Elmander'e veridigimiz sözlesmeleri simdi Tolga'ya, Eren'e, Serdar'a veriyoruz. Galatasaray'i düsünen bir tane sorumlu yönetici yok. Melo'nun dedigi gibi Abdurrahim, Fatih Terim gel artik...

• Gel artik

• %100 Terim >>>

• Anti terimciler ne oldu

Sezon basinda soyluyorduk

Terim gelse bundan kotu mu olacaktik

Siz de biliyorsunuz basarili olacagini

Bu yuzden terimi sirf gicik oluyor diye istemeyenler benim gozumde gs li deil

Cunku gs nin basarisi herseyden onemlidir

Aziz yildirim gelsin gs basarili olsun umrumda olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

https://forum.donanimhaber.com/tudor-cok-iyi-teknik-direktor--124872948#124872948

https://forum.donanimhaber.com/sezon-basindan-beri-dilimde-tuy-bitti--123986940

Sen once okumayi ogren

Paylastigin konunun son cumlesini gozunun icine sokayim

=

Ben o isigi goruyorum tudorda cok iyi td ama bizim ulkede bu yetmiyor yabanci oldu mu cok zor

=

• Çare şenol güneş

• Td farkini bir kez daha gorduk

Adamlar babel ile cenk tosun ile sampiyon oldular

Td degisimine karsiyim ama terim icin kim olursa olsun feda edilir

Ayrica terim td olsa dursun da sacmalayamaz terim izin vermez dursun ne kadar az mudahale ederse o kadar iyi

Td terimken burak cok kazaniyor diye gonderip 5m bonservis ile yillik 2.2 e ereni alamazdin

baris ozbek v2 olab tolgaya 3.5 m verip yillik 2 ye alamazdin

Terim bunlara izin vermez

O gidip ahmet calik maliyetine ujfalusiyi linnes arti cavanda maliyetine eboe yi tolga cigerci maliyetine meloyu aldiran adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 29 Mayıs 2017; 20:14:20 >
  • quote:

Td farkini bir kez daha gorduk

Ayrica terim td olsa dursun da sacmalayamaz terim izin vermez dursun ne kadar az mudahale ederse o kadar iyi

Td terimken burak cok kazaniyor diye gonderip 5m bonservis ile yillik 2.2 e ereni alamazdin

O gidip ahmet calik maliyetine ujfalusiyi linnes arti cavanda maliyetine eboe yi tolga cigerci maliyetine meloyu aldiran adam

Iyi de adam milli takimda. 4 yillik sözlesmesi var + Deli gibi para aliyor. Dünya kupasina gitme sansi var + yeni bir jenerasyon/kadro kuruluyor.

Neden Galatasaray'a gelsin? Bir sebep söylesene...

• quote:

quote:

Iyi de adam milli takimda. 4 yillik sözlesmesi var + Deli gibi para aliyor. Dünya kupasina gitme sansi var + yeni bir jenerasyon/kadro kuruluyor.

Cunku fatih terim galatasarayda calismak istiyor

Siyasi baski yuzunden kabul etmek zorunda kaldi

Ayrica gitmedi kovuldu

• quote:

quote:

quote:

Ayrica gitmedi kovuldu

Ben söyleyeyim, Fatih Terim bu saatten sonra cok cok guvendigi bir baskan (mesela Ali Dürüst) olmazsa imkani yok Galatasaray'da TD'lik yapmaz. Dertsiz basina dert mi alacak?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrica gitmedi kovuldu

Ben söyleyeyim, Fatih Terim bu saatten sonra cok cok guvendigi bir baskan (mesela Ali Dürüst) olmazsa imkani yok Galatasaray'da TD'lik yapmaz. Dertsiz basina dert mi alacak?

Fatih terim illa td olarak degil yonetici olarak bile komsiyon yemeden galatasarayin parasinin kiymetini bilerek harcar

Herkes parator diyor ama alakasi yok suana kadar hicbir sozleme pazarlik yapmamis

Siz neyi uygun goruyorsaniz o demis .

Cikip ona 3.5 teklif ediliyorsa haketmis demektir

Parator olsa denizli gibi olmazmiydi takim takim gezerdi

Ama kendi camiasindan asla cikmadi baska takimla adi dahi anilmadi cunku gitmeyecegini herkes biliyordu

Ayrica ft nin hala gs ozlemi var cunku kendi gitmedi adam resmen unal aysal egosu yuzunden camiasindan koparildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 31 Mayıs 2017; 20:54:50 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.