Şimdi Ara

Çare Lucescu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Galiba geliyor...

gelmez.. getiremzler.. Futbolda hocanın ne kadar değerli bir şey oldğunu kavrayamayacak bir yönetimimiz var.. Öyle olsa sezon bittiğinde tudor gitmişti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Galiba geliyor...

gelmez.. getiremzler.. Futbolda hocanın ne kadar değerli bir şey oldğunu kavrayamayacak bir yönetimimiz var.. Öyle olsa sezon bittiğinde tudor gitmişti..

Gelmesi lazım. Dursun salağı en azından bunu görsün. Yoksa halimiz duman olur. İlk 5e bile giremeyiz. Artık anadolu takımları da eskisi gibi değiller ve sağlam kadroları var.
  • Dursun ve lucescu ? Yan yana düşünmek zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Galiba geliyor...

Gelmesi lazım. Dursun salağı en azından bunu görsün. Yoksa halimiz duman olur. İlk 5e bile giremeyiz. Artık anadolu takımları da eskisi gibi değiller ve sağlam kadroları var.

Lucescu isimi sadece taraftarın gazını almak için ortaya atılmıştır.. Basındaki tetikçileri aracılığıyla şu bir iki günde gaz alma yapacaklar..

• Türk futbolcuları insan gibi muameleden anlamıyor bağıran çağıran yakan yıkan bir teknik direktör lazım yeri geldiğinde babacan yeri geldiğinde otoriter. O yüzden fatih terim olamayacağı için ben Lucescu diyorum hem ligi biliyor hemde eldeki kumaşa göre kadro kurmayı iyi biliyor. Bu iş tudorla olmaz geldiğinden beridir yıldız oyuncular üzerinden otorite sağlamak amacıyla takımın huzurunu ve dengesini bozup durdu zaten dengesiz bi takımdık daha da beter yaptı bu iş fazla sürmez avrupadan elenirsek max 5 haftası var kimse kurtaramaz Tudoru yönetimde sıkıyorsa DURSUN arkasında....Bu sene yapılan ciddi harcamalar var eğer bu maliyete göre hala bu takım yönetilemiyor yada oynamıyorsa başta Tudor selçuk ve diğer çöplerin gönderilmesi lazım biz bir sene daha bekleriz ama bu takımın başına kurt bir hoca lazım oda lucescu...

Dipnot: ( Kurt hoca istediniz Mustafa denizli geldi yine başarısız oldunuz.... kendisi benim gözümde lise benden eğitimi hocası sınıfındadır.)

• aklı olan yönetim Luce yi getiri sırtını yasla rahat maçını izler.. Aklı olan diyorum..
  • quote:

aklı olan yönetim Luce yi getiri sırtını yasla rahat maçını izler.. Aklı olan diyorum..

Aynen katılıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.