Şimdi Ara

Çare Lucescu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya da Alternatifi olan?

Çare Lucescu

•  Çare Lucescu

• Felix Magath Ağır idman Selçuk burak kadro dışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogumGunuCocugu

Felix Magath Ağır idman Selçuk burak kadro dışı

şu selçuk ve burak gibi adamlar oldukça zaten takımdan bir şey bekleme. sen paranı alıyorsan oynayacaksın arkadaş. takımın başına mancini de gelir, hasan da gelir, hüseyin de gelir. takıma drogbada gelir, tellesde gelir. sen onlar geldi diye yeni gelin gibi naz yapamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

şu selçuk ve burak gibi adamlar oldukça zaten takımdan bir şey bekleme. sen paranı alıyorsan oynayacaksın arkadaş. takımın başına mancini de gelir, hasan da gelir, hüseyin de gelir. takıma drogbada gelir, tellesde gelir. sen onlar geldi diye yeni gelin gibi naz yapamazsın.

Profesyonel oyuncu değil ki ikisi de , dün fener maçınca selçuk 90 oynadı (YEDEK BEKLEYEN ADAM) çok da güzel oynadı imrendim valla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Profesyonel oyuncu değil ki ikisi de , dün fener maçınca selçuk 90 oynadı (YEDEK BEKLEYEN ADAM) çok da güzel oynadı imrendim valla

Fenerbahçe neden bizden daha iyi? Takımda disiplin var. Bunu da teknik direktör sağlar.

Mancini ne yapıyor? Ayın 5i gelsin de bankamatikten parayı çekeyim diye bakıyor tabiri caizse.

• Lucescu şuan Galatasaray adına en uygun teknik direktörlerden biri ...

ANCAK hocam halihazırda teknik direktörümüz var, biz daha bu adam görevdeyken bu zihniyete bürünmüş durumdaysak kimse başarı beklemesin ...

Hocam bu adama saygı duymalıyız, bakın kimse şuan saygı dahi duymuyor daha sezon bitmemiş hepimiz sezona havlu atmış durumdayız ...

Bu motivasyonu düşürmekten başka bir şeye yaramaz, şu yönetim Mancini diyorsa biz saygı duymalıyız köstek olmak zarardan başka bir şey ortaya koymaz ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünal Aysal Geri Geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Lucescu şuan Galatasaray adına en uygun teknik direktörlerden biri ...

ANCAK hocam halihazırda teknik direktörümüz var, biz daha bu adam görevdeyken bu zihniyete bürünmüş durumdaysak kimse başarı beklemesin ...

Hocam bu adama saygı duymalıyız, bakın kimse şuan saygı dahi duymuyor daha sezon bitmemiş hepimiz sezona havlu atmış durumdayız ...

Bu motivasyonu düşürmekten başka bir şeye yaramaz, şu yönetim Mancini diyorsa biz saygı duymalıyız köstek olmak zarardan başka bir şey ortaya koymaz ...

seneye başarı getirecekse ki ben hiç sanmıyorum o zaman tutalım ve destekleyelim. bu adam man. city'i bir kere şampiyon yapabildi yanlış hatırlamıyorsam ve transfer dönemlerinde takıma toplam 350milyon euro para harcatmış. karşılığında sadece 1 şampiyonluk.

• Hocam benim demek istediğim şuan sezon devam ediyor hepimiz saygı duymalıyız, sezon sonu bunları konuşmak bir nebze biraz daha doğru ancak şuan bize zarardır bu mevzular ..

Daha önümüzde 2. olmak gibi bir hedef var ve Şampiyonlar ligine doğrudan katılmamız gerek, Türkiye kupası var yani bu hedeflere ulaşamazsak sezon sonu hepimiz burada gelir tartışırız ...

Ancak olumsuz hava oluştuğunda hemen istifa etsin, yönetim değişsin mantığı ile olmaz... Biz taraftarız hocam iyi günde kötü günde diyoruz... Kötü gün kollar gibi taraftarlık yapmayalım ...

En azından sezonun sonuna kadar saygı duyalım
  • Luce gelmeden önce Mancininin gitmesi gerek ben sanmıyorum. Hayır 3 yıllık sözleşmesi var sırf tazminat için kaç yıl çöpe mi atılacak...
  • Empati yapalım biraz . Ben Mancini kalsın yandaşıyım bu arada .

Ben Lucescu olsam . Şuan bana milyar dolar verseler . Ukrayna'nın içinde bulunduğu durumdan özellikle ailem yönünde endişelenir ayrılırdım . Ailemi tehlikeye atamazdım . Ki lucescu'nun yaşadığı şehirde olaylar başladı .

Rusya görünüşe göre 3. dünya savaşı çıksın istiyor . Elinden geldiği herşeyi yaptığına göre . Ukrayna'ya daha fazla girerse allah sonumuzu hayretsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam benim demek istediğim şuan sezon devam ediyor hepimiz saygı duymalıyız, sezon sonu bunları konuşmak bir nebze biraz daha doğru ancak şuan bize zarardır bu mevzular ..

Daha önümüzde 2. olmak gibi bir hedef var ve Şampiyonlar ligine doğrudan katılmamız gerek, Türkiye kupası var yani bu hedeflere ulaşamazsak sezon sonu hepimiz burada gelir tartışırız ...

Ancak olumsuz hava oluştuğunda hemen istifa etsin, yönetim değişsin mantığı ile olmaz... Biz taraftarız hocam iyi günde kötü günde diyoruz... Kötü gün kollar gibi taraftarlık yapmayalım ...

En azından sezonun sonuna kadar saygı duyalım

haklısınız dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustGalatasaray

Empati yapalım biraz . Ben Mancini kalsın yandaşıyım bu arada .

Ben Lucescu olsam . Şuan bana milyar dolar verseler . Ukrayna'nın içinde bulunduğu durumdan özellikle ailem yönünde endişelenir ayrılırdım . Ailemi tehlikeye atamazdım . Ki lucescu'nun yaşadığı şehirde olaylar başladı .

Rusya görünüşe göre 3. dünya savaşı çıksın istiyor . Elinden geldiği herşeyi yaptığına göre . Ukrayna'ya daha fazla girerse allah sonumuzu hayretsin .

bu yüzden dolayı gelebilir Luce. tabi başka bir yere gitmez ise ki ben gideceğini sanmıyorum. buraya gelir o adam. bize sahip çıkar.

3. dünya savaşı er ya da geç çıkacaktır. ama bana göre o gün bu gün değildir. şu an bu kimsenin işine gelmez.

• Luce Galatasaray için en iyi hoca. Ancak dezavantajı Türkiye'yi çok iyi tanıyor olması. Bu yüzden ülkemize geri döneceğini sanmıyorum.
  • Fatih Terim der susarım yada morinho

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kulübün ayağı takılsa tutturuyor Lucescu Lucescu. Bizim bazı kesim taraftarlar da istiyor.

Arkadaş adam gelmez artık bu lige.

• Ne Lucescu'su arkadaş. Geçmişte yaşamayı ne çok seviyorsunuz. Adam geldi kaç yaşına, sağlık sorunları var. Bizim ligin stresini kaldıramaz.

Biraz yeni isimlere yönelin, zımba gibi yeni TD'ler var.
  • tazminat işi çok kötü işte elimiz kolumuz bağlanıyor.
  • Mancini defansif oynatiyor diye sitem edip Luce gelsin isteyenler varsa cokta farkli seyler beklemesin.

• Yine söylüyorum. Zamanında Lucescu gelseydi Terim'in yerine olabilirdi ama artık olmaz. Devre arası o kadar transfer yaptık Mancini'ye.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.